Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(balbetka @ 2013 01 19, 22:13)
Zomsas arba versta oda buna su plaukeliu, o nubukas tai irgi zomsos rusis, bet jis buna butent be plaukelio. Bet bent jau man, batuose dazniausiai tas nubukas buna nemalonus liesti. Gal cia geriau isdirbtas bus, nezinau smile.gif

o kuo tas nemalonumas liesti pasireiskia? Nieko panasaus negaleciau pasakyti apie nubuko batus, kuriuos turiu smile.gif Labai svelnus, lygus pavirsius.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 01 19, 20:29)
hm... o dabar sudvejojau del vieno dalyko. patarkit  4u.gif
as pasirinkau rankenas grey'ish blue nubuko odos. nes man spalva patiko. o dabar mastau, ar ne kvailai pasirinkau? juk nubuko oda su tokiu kaip ir pukeliu, atrodo, ane? tai gal kaip rankenos, labai nusitrins greitai, kaip manot? gal reik pakeisti?  g.gif  unsure.gif

Galit dar ir su Tashe tashe pasitart, vistiek daugiau patirties turi ir zino kas ir kaip. 4u.gif
Atsakyti
Pasaka wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 01 20, 00:52)
Pasaka  wub.gif

Vaje, kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 01 19, 21:59)
o kuo tas nemalonumas liesti pasireiskia? Nieko panasaus negaleciau pasakyti apie nubuko batus, kuriuos turiu smile.gif Labai svelnus, lygus pavirsius.

Na, man pats pavirsius toks net nezinau kaip paaiskint, ne siurkstus, bet toks jausmas lyg popieriu kazkoki glostytum. Nu gal cia man tik taip biggrin.gif Versta oda myliu labiau biggrin.gif Bet rankinem versta oda, mano manymu ni ni, nes dazo.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 01 19, 22:13)
Zomsas arba versta oda buna su plaukeliu, o nubukas tai irgi zomsos rusis, bet jis buna butent be plaukelio. Bet bent jau man, batuose dazniausiai tas nubukas buna nemalonus liesti. Gal cia geriau isdirbtas bus, nezinau smile.gif

nùbukas [angl. nubuck], chrominė oda, kurios paviršius iš gerosios pusės pašiauštas (iš pradžių nudrožtas, po to nušlifuotas), dažn. dirbama iš veršelių ir kiaulių odų; vart. avalynės viršui, galanterijos gaminiams.
Atsakyti
nubukas labai jautrus... aš neimčiau rankinei nubuko, nemoku aš jo saugot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 01 19, 20:13)

g.gif pagal aprasymus, kiek radau internete, kas tas nubukas, susidare taip tik ispudis, kad turetu but svelni ta oda ir maloni liesti. nors gal cia kiekvienam skirtingai smile.gif

QUOTE(~FSCG~ @ 2013 01 19, 21:04)
Galit dar ir su Tashe tashe pasitart, vistiek daugiau patirties turi ir zino kas ir kaip.  4u.gif

parasiau. atrase, kad jos deda nubuka rankenoms. nors ir turi nubukas savybe, nesvarbu, kur jis butu naudojamas, siek tiek patamseti ir pasibraizyti. rizikuosiu. perziurejau tukstantaji karta visas rankines, atkreipiau demesi, kad nemazai rankiniu rankenos butent nubuko.

QUOTE(lakstute7 @ 2013 01 20, 14:52)
nùbukas [angl. nubuck], chrominė oda, kurios paviršius iš gerosios pusės pašiauštas (iš pradžių nudrožtas, po to nušlifuotas), dažn. dirbama iš veršelių ir kiaulių odų; vart. avalynės viršui, galanterijos gaminiams.

sita ir as vikipedijoj radau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2013 01 20, 15:14)
nubukas labai jautrus... aš neimčiau rankinei nubuko, nemoku aš jo saugot smile.gif

unsure.gif mano vietoj pakeistum rankenas i paprasta oda? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 20 sausio 2013 - 16:19
QUOTE(Langoza @ 2013 01 20, 17:17)
unsure.gif mano vietoj pakeistum rankenas i paprasta oda?  unsure.gif

jei būtų atspalvis toks pats odos - jaučiu, pakeisčiau... na, bet tai aš biggrin.gif batus turėjau, murzinas, pasibraižo... na, tokia kaprizingesnė oda...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 01 20, 17:57)
jei būtų atspalvis toks pats odos - jaučiu, pakeisčiau... na, bet tai aš biggrin.gif batus turėjau, murzinas, pasibraižo... na, tokia kaprizingesnė oda...

nera tokio atspalvio. net panasaus nera. praziurejau jau akis derindama tas spalvas. dzin, bus tas nubukas... nes cia mano pati pirmoji vizija rankines buvo su ta spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 01 20, 00:52)

drinks_cheers.gif Sita ir portfelis pirmajame puslapyje yra mano norimu tashiu sarase ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o gal kuri turit Donnie darko arba Some like it hot modelio tašytes? Įdomu būtų atsiliepimus išgirst. Niekaip neapsisprendžiu kuri iš jų man gražesnė ax.gif
Atsakyti