Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Geriau facebooke žiūrėkite, ten daugiau modelių nuotraukų įdėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutinė rankinė tobula. buvau jau apsistojus ties mintim tashe tashe nebandyt, bet dabar... manau nesusilaikysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kad nėra normalių įdomesnio dizaino odinių rankinių pasiūlos Lietuvoje, kad nebūtų už tūkstančius, išskyrus tashę tashę. Na gal Sirenos rankinės.. bet modelių tai vienetai kurie patinka, o šiaip na tikrai nėra, nėra iš ko rinktis... Tuomet tashe tashe vertinant kokybės, dizaino, kainos santykį lieka optimaliausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 21, 14:54)
Kad nėra normalių įdomesnio dizaino odinių rankinių pasiūlos Lietuvoje, kad nebūtų už tūkstančius, išskyrus tashę tashę. Na gal Sirenos rankinės.. bet modelių tai vienetai kurie patinka, o šiaip na tikrai nėra, nėra iš ko rinktis... Tuomet tashe tashe vertinant kokybės, dizaino, kainos santykį lieka optimaliausias variantas.

o Sirenoje kainos panasios? g.gif
Atsakyti
Tiksliai nežinau kaip dabar, bet kiek teko jų salonuose lankytis, tai kainos mažesnės negu tashėje.
Atsakyti
Antrą kartą neužsisakinėčiau jau rankinės turbūt. Gavau rankinę rugsėjo pab. bet, kampai jau tokie nebegražūs, tokie pabrūžinti gerokai atrodo. Tą rankinę aišku nešioju kiekvieną darbo dieną, nu bet nedaužau specialiai. Ten kur logotipas irgi mėlyna spalva tokia gerokai pasibraižius. Nu nebėra tokio vaizdo, o laiko tikrai nedaug manau praėjo. visgi kai moki 500 Lt, bent jau aš tikrai nenorėčiau, kad rankinė būtų tik vieniems metams. Gal tik man su oda nelabai pasisekė? Kaip kitoms nešiojasi?
Gražios tos rankinės, čia nepasiginčysi. 4u.gif

http://www.facebook....8...&permPage=1 vatokia pas mane, tik logotipas melsvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 21 kovo 2013 - 16:51
Gal jūsų rankinės oda nubukas (bleem, aš nubuką užsakinėjau, baisu, kad man taip nebūtų) ? Reikės nuolat impregnuot spec priemonėm, kita vertus, gal parašykit tashei? Kažkas forume rašė, kad logotipas irgi apsibraizgė, tai puikiai viską sutvarkė.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 21, 17:39)
Antrą kartą neužsisakinėčiau jau rankinės turbūt...

Labai gaila, jeigu taip... Gal galėtumėt įkelt nuotrauką, kaip Jūsų rankinė dabar atrodo? Įvertintume. smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai būtų įdomu pamatyti ilgiau panešiotą tashe tashe unsure.gif
kaip kitoms, kurios ilgiau nešioja? g.gif aš praktiškai be vieno žingsnio jau irgi rankinę užsisakius..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 21, 23:38)
Man irgi labai būtų įdomu pamatyti ilgiau panešiotą tashe tashe  unsure.gif
kaip kitoms, kurios ilgiau nešioja? g.gif  aš praktiškai be vieno žingsnio jau irgi rankinę užsisakius..

kadangi tai pirmos mano odines rankines, sunku lygint. Pirmaja, kuria pirkau, dabar ziema kasdiena nesiojau, tai viskas gerai, tik apsipbraize prie rankenu esanti oda (tokia blizgesne), tad nepatariu niekam naudoti sios odos detaliu arba, tuo labiau, visa tokia rankine pirkt. O vasarine mano nedaug deveta, bet jau rudeni pastebejau, kad kampuciai tases pasitryne. na ir kisene apsibraize, nes irgi tos nelemtos blizgios odos doh.gif
o visa kita puikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 21 kovo 2013 - 21:44
Italijoj per išpardavimus už juokingą kainą pirktą odinę (blizgesnės odos) rankinę sėkmingai nešioju jau treti metai praktiškai kasdien ir anei žymelės nei pasibraižymo, tai dabar jei dešimt kartų brangesnė tashe tashe po poros mėnesių jau atrodys nunešiota laaabai nusivilsiu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Na nieko sau, jeigu čia jau ne vienam žmogui jų kokybė kliūva, tai nieko gero... Aš tikrai planavau, kad tashę man kokius 3-4 sezonus atlaikys, o ne po pusmečio kampai ir detalės nusitrins... g.gif Muša tashė tashė savo markę dėl kokybės..
Atsakyti