KrissTina, taše išties grazi gero nesiojimo
niu va, viena dushia nuraminta
db man dar nervas ima, kada as savaja gausiu
db man dar nervas ima, kada as savaja gausiu
Mum irgi nervas ima As galvojau, kad Jus LT, tai tikejaus greiciau foto pamatyt Laukiam
Krisstina, tokia graaaaaaaaži tashė!
Nors ir ne stictly business, bet tikrai labai graži rankinė
aš jau ir spėjau pamiršti iš kokios odos užsakinėjau pradžioj buvau apsistojusi irgi ties juodu nubuku, bet paskui perėjau prie pilkos nappa ir dar labiau laukiu galutinio rezultato, nes kai užsakinėjau tokios spalvytės net modelio pvz. parodyti neturėjo
aš jau ir spėjau pamiršti iš kokios odos užsakinėjau pradžioj buvau apsistojusi irgi ties juodu nubuku, bet paskui perėjau prie pilkos nappa ir dar labiau laukiu galutinio rezultato, nes kai užsakinėjau tokios spalvytės net modelio pvz. parodyti neturėjo
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 17:34)
nusiunčiau foto vyreliui..tai išsižiojo..sakė super super super..na ir aš jau šokinėju dėl nešiojimo tik bijau, bet šiaip..pradedu įsimylėti ją
retas atvejis, kad vyras išsižiotų nebent kainą išgirdęs smagu, kad meilė bus, nors ir ne iš pirmo žvilgsnio
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 18:34)
nusiunčiau foto vyreliui..tai išsižiojo..sakė super super super..na ir aš jau šokinėju dėl nešiojimo tik bijau, bet šiaip..pradedu įsimylėti ją
Labai graži Jūsų rankinė Laukiu nesulaukiu ketvirtadienio, važiuosiu pasiimti savo Some like it hot taip pat juodos nubuko odos
sveikos, mergaitės, ačiū labai už nuomonę ir už palaikymą parkeliavau vakar namučių su savo tashe..visaip kaip apžiūrėjau iščiupinėjau, išsimatavau ir na tikrai...AŠ JĄ ĮSIMYLĖJAU, nors kaip kažkas rašė ir ne iš pirmo žvilgsnio vyrelis kainą žino, aišku nelabai ji džiugina ir manęs ji nedžiugina, bet ką darysi, kad tos tashes tashes nepakartojamos..taigi eisiu užsisakinėt dar vieną..skaičiau, kad padaro 5proc. nuolaidą..vis šis tas..išeis papildomas skyrius na laukiam kitų tashių foto
Papildyta:
jos pavadinimas tashej tashej būtent strictly business todėl taip rašiau..kantrybės belaukiant savosios
Papildyta:
QUOTE(Mureanda @ 2013 03 19, 20:32)
Nors ir ne stictly business, bet tikrai labai graži rankinė
jos pavadinimas tashej tashej būtent strictly business todėl taip rašiau..kantrybės belaukiant savosios
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 20, 09:37)
kantrybės belaukiant savosios
naiviai tikiuosi, kad jau kt savaitę galėsiu atsiimti
KrissTina, labai faina rankine! galbut tikrai tereikejo truputi laiko prisijaukinti ...
as paluzau - uzsakiau mamai coffee&cigarettes bus puiki dovana gimtadieniui be to ilgokai jau seile varvino... issirinko chocolat ir rose spalvas lauksiu nekantriai rezultato... truputi blaskesi tarp sios ir requiem for a dream modelio, bet kadangi ji pati maztute tai apsistojo ties mazesne rankine
visa laime, kad tos tashes pakankamai brangiai kainuoja, o tai taptu nevaldoma priklausomybe man
as paluzau - uzsakiau mamai coffee&cigarettes bus puiki dovana gimtadieniui be to ilgokai jau seile varvino... issirinko chocolat ir rose spalvas lauksiu nekantriai rezultato... truputi blaskesi tarp sios ir requiem for a dream modelio, bet kadangi ji pati maztute tai apsistojo ties mazesne rankine
visa laime, kad tos tashes pakankamai brangiai kainuoja, o tai taptu nevaldoma priklausomybe man
Merginos,kur galima pamatyti ju modelius su pavadinimais?As irgi noriu,tik nezinau dar kokios.
QUOTE(Nutai @ 2013 03 20, 11:08)
Merginos,kur galima pamatyti ju modelius su pavadinimais?As irgi noriu,tik nezinau dar kokios.
galit apziureti www.tashe-tashe.com puslapyje, arba facebooke jie taip pat turi savo skyreli