Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

KrissTina, taše išties grazi 4u.gif gero nesiojimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu va, viena dushia nuraminta biggrin.gif
db man dar nervas ima, kada as savaja gausiu unsure.gif
Atsakyti
Mum irgi nervas ima biggrin.gif As galvojau, kad Jus LT, tai tikejaus greiciau foto pamatyt smile.gif Laukiam 4u.gif
Atsakyti
Krisstina, tokia graaaaaaaaži tashė! rolleyes.gif
Atsakyti
Nors ir ne stictly business, bet tikrai labai graži rankinė mirksiukas.gif

aš jau ir spėjau pamiršti iš kokios odos užsakinėjau biggrin.gif pradžioj buvau apsistojusi irgi ties juodu nubuku, bet paskui perėjau prie pilkos nappa ir dar labiau laukiu galutinio rezultato, nes kai užsakinėjau tokios spalvytės net modelio pvz. parodyti neturėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 17:34)
nusiunčiau foto vyreliui..tai išsižiojo..sakė super super super..na ir aš jau šokinėju biggrin.gif biggrin.gif dėl nešiojimo tik bijau, bet šiaip..pradedu įsimylėti ją  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

retas atvejis, kad vyras išsižiotų biggrin.gif nebent kainą išgirdęs biggrin.gif smagu, kad meilė bus, nors ir ne iš pirmo žvilgsnio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 18:34)
nusiunčiau foto vyreliui..tai išsižiojo..sakė super super super..na ir aš jau šokinėju biggrin.gif biggrin.gif dėl nešiojimo tik bijau, bet šiaip..pradedu įsimylėti ją  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai graži Jūsų rankinė smile.gif Laukiu nesulaukiu ketvirtadienio, važiuosiu pasiimti savo Some like it hot taip pat juodos nubuko odos wub.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės, ačiū labai už nuomonę ir už palaikymą 4u.gif 4u.gif parkeliavau vakar namučių su savo tashe..visaip kaip apžiūrėjau iščiupinėjau, išsimatavau biggrin.gif biggrin.gif ir na tikrai...AŠ JĄ ĮSIMYLĖJAU, nors kaip kažkas rašė ir ne iš pirmo žvilgsnio blush2.gif blush2.gif vyrelis kainą žino, aišku nelabai ji džiugina ir manęs ji nedžiugina, bet ką darysi, kad tos tashes tashes nepakartojamos..taigi eisiu užsisakinėt dar vieną..skaičiau, kad padaro 5proc. nuolaidą..vis šis tas..išeis papildomas skyrius biggrin.gif biggrin.gif na laukiam kitų tashių foto wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mureanda @ 2013 03 19, 20:32)
Nors ir ne stictly business, bet tikrai labai graži rankinė mirksiukas.gif

aš jau ir spėjau pamiršti iš kokios odos užsakinėjau  biggrin.gif  pradžioj buvau apsistojusi irgi ties juodu nubuku, bet paskui perėjau prie pilkos nappa ir dar labiau laukiu galutinio rezultato, nes kai užsakinėjau tokios spalvytės net modelio pvz. parodyti neturėjo  ax.gif

jos pavadinimas tashej tashej būtent strictly business 4u.gif 4u.gif todėl taip rašiau..kantrybės belaukiant savosios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KrissTina*: 20 kovo 2013 - 08:37
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 20, 09:37)
kantrybės belaukiant savosios  4u.gif  4u.gif

naiviai tikiuosi, kad jau kt savaitę galėsiu atsiimti bigsmile.gif
Atsakyti
KrissTina, labai faina rankine! wub.gif galbut tikrai tereikejo truputi laiko prisijaukinti mirksiukas.gif ...

as paluzau - uzsakiau mamai coffee&cigarettes biggrin.gif bus puiki dovana gimtadieniui blush2.gif be to ilgokai jau seile varvino... issirinko chocolat ir rose spalvas mirksiukas.gif lauksiu nekantriai rezultato... truputi blaskesi tarp sios ir requiem for a dream modelio, bet kadangi ji pati maztute tai apsistojo ties mazesne rankine ax.gif
visa laime, kad tos tashes pakankamai brangiai kainuoja, o tai taptu nevaldoma priklausomybe man biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,kur galima pamatyti ju modelius su pavadinimais?As irgi noriu,tik nezinau dar kokios.
Atsakyti
QUOTE(Nutai @ 2013 03 20, 11:08)
Merginos,kur galima pamatyti ju modelius su pavadinimais?As irgi noriu,tik nezinau dar kokios.

galit apziureti www.tashe-tashe.com puslapyje, arba facebooke jie taip pat turi savo skyreli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 20 kovo 2013 - 11:40