Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 03 19, 15:56)
Aš ta kai užsakinėjau irgi nubuko buvau nusiteikus neimti, bet atejau, pamačiau oldboy su nubuku man labai patik, ji tokia ''gyvensne'' biggrin.gif  net nzn, kaip pasakyti, tai pasilikau prie nubuko. Be to buvo panašaus modelio iš paprastos odos, tai nubukas man kur kas įdomesnis pasirodė, reikia tik priežiūros šiek tiek akylesnės...

mano juoda tašytė..tai to gyvumo nelavai rasi, bet torėjau tokios strcktly business..o vasarai užsisakysiu saldžią tokią..ryškių spavų noriu biggrin.gif taiva...nufotkinau, bet nemoku įkelti..ir kuo daugiau aš į ją žiūriu tuo daugiau ji man patinka..tokia kitokia, tokia prabangi..gal čia būsiu suisterikavusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 15:59)
nufotkinau, bet nemoku įkelti..

Jei neplanuojat paskui isiminet, tai paprasciausias budas be jokiu registraciju yra CIA. Ikeliat foto, sumazinat (ten apacioj 480, 640 ir dar kazkokie dydziai) as visada 480 renkuosi, nukopijuojat URL adresa, tada rasydama zinute spaudziat IMG, iterpiat nukopijuota URL ir vuoalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 15:49)
kaip iča foto kelti reikia? paaiškinkit man kvailei...  4u.gif  4u.gif

jau parašė... o jei tashetashe FB psl, tada ant foto dešiniu spaust ir IMG properties nukopijuot, tada ateit čia ir spaust IMG mygtuką, paste ir viskas.

QUOTE(*KrissTina* @ 2013 03 19, 15:59)
..tokia kitokia, tokia prabangi..

jau norisi pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 19, 16:15)
Jei neplanuojat paskui isiminet, tai paprasciausias budas be jokiu registraciju yra CIA. Ikeliat foto, sumazinat (ten apacioj 480, 640 ir dar kazkokie dydziai) as visada 480 renkuosi, nukopijuojat URL adresa, tada rasydama zinute spaudziat IMG, iterpiat nukopijuota URL ir vuoalia biggrin.gif

va jezau..kaip sudėtinga..na uploadinau kelias foto..bet ir viskas..ką toliau daryt biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2013 03 19, 16:24)
jau parašė... o jei tashetashe FB psl, tada ant foto dešiniu spaust ir IMG properties nukopijuot, tada ateit čia ir spaust IMG mygtuką, paste ir viskas.
jau norisi pamatyt biggrin.gif

aš savo foto norėjau...bet kad nesuprantu, na ir nesąmoningai čia doh.gif doh.gif
Atsakyti
as noriu stipriai pagirti tashe tashe paslaugu kokybe thumbup.gif anksciau esu cia rasiusi, kad mano turimos rankines rankenos ir priekine kisene nusidevejo, nubrizgo, bet sulaukiau is ju laiska su pasiulymu pakeisti tas detales naujomis jiems apmokant pasto paslaugas thumbup.gif taigi, sutvarke, issiunte ir dar dovanele i vidu idejo bigsmile.gif tiesa, dar nezinau kokia, tik uz savaites pamatysiu, bet tikrai likau labai patenkinta tokiu stipriu 'servisu', jau ziurinejuosi ir kitos rankines rolleyes.gif
Atsakyti
del nubuko odos tai as jau priverskelinusi cia tema, nes pasirinkus buvau rankenas nubukines. tai vienos vienaip sake, kitos kitaip, o as tiesiog bijojau, kad nusinesios tos rankenos ir vaizdelis bus kraupus. bet pacios Tashe Tashe merginos patare nebijoti nubukiniu rankenu. neva pagrindo nepataria rinktis nubuko, jei nenori sendinto efekto. tai zo, palikau rankenas nubuko.
noreciau pagaliau ir as savo Tashe gyvai pamatyt frusty.gif vis dar negaunu... jau ima nervas bash.gif pas mus cia sventiniu dienu kruva buvo, itariu, gal del to pastas sustreikaves unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 19 kovo 2013 - 16:19
nusiunčiau foto vyreliui..tai išsižiojo..sakė super super super..na ir aš jau šokinėju biggrin.gif biggrin.gif dėl nešiojimo tik bijau, bet šiaip..pradedu įsimylėti ją thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
*KrissTinos* Tashe 4u.gif
user posted image

user posted image

Toks rimtas portfelis, sakyciau 4u.gif
Atsakyti
Kristina,tashe nuostabi!
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 19, 17:42)
*KrissTinos*  Tashe 4u.gif
user posted image

user posted image

Toks rimtas portfelis, sakyciau 4u.gif

ačiū už pagalbą..jo na kaip ir sakiau norėjau griežtos verslo tašytės ar kaip čia pasakyti biggrin.gif ilgai ieškojau ir tashe įmetė foto iš karto užsisakiau..taigi man labai tas modeliukas wub.gif
o rytoj manau jau pradėsiu užsisakynėt vasarai tą paris texas..ryžą kokią noriu biggrin.gif bus vasarai - laisvalaikiui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oh holly.... bigsmile.gif laaaabai grazi bigsmile.gif man tie portfeliukai nelabai siaip, bet sis rimtuolis tai eina sau bigsmile.gif thumbup.gif lb grazi. viskas, KrissTina, mesk visas kvailas mintis is galvos. Tashike super atrodo. tikiuos, ir nesiosis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 19, 17:49)
oh holly....  bigsmile.gif laaaabai grazi  bigsmile.gif man tie portfeliukai nelabai siaip, bet sis rimtuolis tai eina sau  bigsmile.gif  thumbup.gif lb grazi. viskas, KrissTina, mesk visas kvailas mintis is galvos. Tashike super atrodo. tikiuos, ir nesiosis super  thumbup.gif

na ačiū, panos..kažkaip pakeliat jūs nuotaiką 4u.gif 4u.gif tikiuosi padėsit ir vasarišką išsirinkti..dėl spalvų ir pan. nes pamušaliukas tai tik forumo dėka toks gražutis wub.gif wub.gif žodžiu aš HAPPY bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti