Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

milou, o koks tashiukes pamusalas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 12, 00:10)
milou, o koks tashiukes pamusalas?  rolleyes.gif

pamushalas ryskiai avietinis toks wub.gif fuchsia fabric paleteje vadinasi berods. gal jau kartojuosi, bet tikrai norejau kazko gaivaus ir pavasarisko.. aciu visoms uz komplimentus tashei bis.gif ji jums dekoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2013 03 11, 23:44)
mirksiukas.gif  labai lauksiu nuotrauku! jei ne paslaptis kokia kaina sios rankines?

600 LT su visais priedais (kojelės ant dugno, reguliuojama rankena, užtrauktukas, vidinė užsegama kišenė) + 15 LT už atsiuntimą. Tikėkimės, rezultatas bus vertas tokios sumos. Beje, kaip už tokią kainą, turės man šita rankinė bent 10 metų tarnaut ir reprezentatyviai atrodyti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 12 kovo 2013 - 15:48
Sveikos merginos, pagaliau ir as jau uzsisakiau grazuole rankine, issirinkau sia daug negalvodama, kakaip jinai labiausiai krito i aki.. wub.gif
Rankinės modelis - "Requiem for a dream", pagrindas, trumposios rankenos, ilgoji reguliuojama rankena - "light grey",dekoratyvinė juostelė - "mint". metalinės kojelės ant dugno, pamušalas - "light blue birds"(laaabai grazus), užsegimo tipas - uztrauktukas,
rankinės viduje - dvi standartinės kišenėlė ir papildomas skyriaus su užtrauktuku rankinės viduje (+ 30 Lt)
Dabar bliko 6-7 savaiteles luktelet... Gal kuri ir greiciau gavote, gal sakau tiesiog raso maximaliausia termina g.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 12 kovo 2013 - 16:20
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 12, 15:48)
600 LT su visais priedais (kojelės ant dugno, reguliuojama rankena, užtrauktukas, vidinė užsegama kišenė) + 15 LT už atsiuntimą. Tikėkimės, rezultatas bus vertas tokios sumos. Beje, kaip už tokią kainą, turės man šita rankinė bent 10 metų tarnaut ir reprezentatyviai atrodyti...  biggrin.gif

aciu uz informacija mirksiukas.gif tikiuosi uzsakyti requiem for a dream mamai gimtadieniui ir pati kartais panesiot biggrin.gif victory.gif bent 10 metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 12 kovo 2013 - 16:59
Aš tai savo tašiuko spalvinių kombinacijų neatskleisiu, kad tik pati viena tokią autentišką turėčiau lotuliukas.gif flirt.gif
šiaip ir aš tikiuosi, kad rankinė ne vienerius metus sėkmingai tarnaus ir kad kažkokiu stebuklingu būdu sugebėsiu neišterlioti lūpų blizgiu ar dar kuo šviesaus pamušalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 03 12, 23:52)
kad kažkokiu stebuklingu būdu sugebėsiu neišterlioti lūpų blizgiu ar dar kuo šviesaus pamušalo  doh.gif

ir labai svarbu nedėt į rankinę visokių flomasterių, tušinukų ir parkerių, kurie netyčia ima ir paleidžia rašalą doh.gif sugadinau taip vieną odinę rankinę, dabar nebeprisiimu į tašę tokių dalykų biggrin.gif

labai gražu pilka su kita kokia spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2013 03 12, 18:19)
Sveikos merginos, pagaliau ir as jau uzsisakiau grazuole rankine, issirinkau sia daug negalvodama, kakaip jinai labiausiai krito i aki..  wub.gif 
Rankinės modelis - "Requiem for a dream", pagrindas, trumposios rankenos, ilgoji reguliuojama rankena - "light grey",dekoratyvinė juostelė - "mint". metalinės kojelės ant dugno, pamušalas - "light blue birds"(laaabai grazus), užsegimo tipas - uztrauktukas,
rankinės viduje - dvi standartinės kišenėlė ir papildomas skyriaus su užtrauktuku rankinės viduje (+ 30 Lt)
Dabar bliko 6-7 savaiteles luktelet... Gal kuri ir greiciau gavote, gal sakau tiesiog raso maximaliausia termina  g.gif

Ir aš šį pamušalą pasirinkau smile.gif Jau labai laukiu savo rankinės, ryt bus 8 savaitės kai gamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 07, 21:30)
nerasiau, pacios parase  bigsmile.gif rytoj bus baigta mano tasyte, tad laukia pervedimo ir iskart siuncia  bigsmile.gif

Kazkas mums, itariu, rankines foto skolingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 14, 20:27)
Kazkas mums, itariu, rankines foto skolingas g.gif

jei tureciau ja, buciau jau priwubinus visa puslapi ir jau tikrai pasigyrusi hihihi.gif
keliauja dar mano tasiokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 14, 22:39)
jei tureciau ja, buciau jau priwubinus visa puslapi ir jau tikrai pasigyrusi hihihi.gif
keliauja dar mano tasiokas  unsure.gif

Kaip cia taip smile.gif Galvojau, kad jau tikrai atkeliavo g.gif Na, laukiam visos tada smile.gif Baisiai smalsu smile.gif Nors ir ne mano.
Atsakyti
Aš planuoju po švenčių "Oldboy" modelį užsisakyti, tik niekaip neapsisprendžiu, kokias spalvas išsirinkti g.gif Žinau, kad pagrindas turi būti šviesiai ruda, bet ką prie jos derinti, kad nebūtu nuobodi\per daug solidi, o kartu ir įdomi/originali? Labai suktai aš jau čia, bet kitaip nemoku apibūdinti savo norų lotuliukas.gif
Atsakyti