Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

wink.gif na dabar jau skubu i darba, bet artimiausiu metu papozuosiu ir as su rankine jei kam idomu biggrin.gif kaip jau sakiau spalvos buvo light sand ir sand tai jei kas palete turi galit pamatyt, kad nera tokios sviesios realybej kaip paleteje. bet kaip jau ir sakiau man gal dar net smagiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 11 kovo 2013 - 13:15
labai grazi 4u.gif pavasaris wub.gif
Atsakyti
grazi tashe smile.gif spalvytes nenuobodzios.
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2013 03 11, 12:58)
kuku! wink.gif pagaliau prisiruosiau... ne kokia is manes fotografe  biggrin.gif greit nupyskinau, o paskui puse dienos pravargau kol ikeliau  ax.gif

http://public.fotki..../tashe-001.html

Labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 kovo 2013 - 19:54
QUOTE(milou @ 2013 03 11, 13:58)
kuku! wink.gif pagaliau prisiruosiau... ne kokia is manes fotografe  biggrin.gif greit nupyskinau, o paskui puse dienos pravargau kol ikeliau  ax.gif

Fantastiškas spalvų pasirinkimas, mano nuomone. Jei nebūtų reikėję kasdieninės, pati būčiau paėmus kažka panašaus, - tokio pavasarinio.

Ar dažnai nešiojat? Nes atrodo kaip naujutėlaitė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 11, 20:33)
Fantastiškas spalvų pasirinkimas, mano nuomone.  Jei nebūtų reikėję kasdieninės, pati būčiau paėmus kažka panašaus, - tokio pavasarinio.

Ar dažnai nešiojat? Nes atrodo kaip naujutėlaitė.  smile.gif

as labai kazko sviesaus norejau pavasariui/vasarai - tegu tepasi - pagalvojau ir tampau kasdien blush2.gif bet dar tik kokia savaite, tai ir kaip nauja biggrin.gif KOL KAS... jau uzsimaniau kitos doh.gif unsure.gif apetitas kyla bevalgant... bet turbut tik rudeniui nes visgi pinigine priestarauja 000189.gif bet va galvoju gal mamai gimtadieniu padovanot... requem for a dream labai graziai nuotraukose ziurisi blush2.gif ir batman.. taip ir niezti nagai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 11 kovo 2013 - 20:46
QUOTE(milou @ 2013 03 11, 21:46)
[...]bet va galvoju gal mamai gimtadieniu padovanot... requem for a dream labai graziai nuotraukose ziurisi  blush2.gif ir batman.. taip ir niezti nagai  biggrin.gif

Aš būtent ir paėmiau "Requiem for a Dream". Man irgi nuotraukose labai graži pasirodė. Būtinai pasidalinsiu nuotraukom, kai gausiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 11, 21:02)
Aš būtent ir paėmiau "Requiem for a Dream". Man irgi nuotraukose labai graži pasirodė. Būtinai pasidalinsiu nuotraukom, kai gausiu.  bigsmile.gif

ax.gif labai lauksiu! kokias spalvas issirinkot ir kada turetumet gauti?
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2013 03 11, 22:09)
ax.gif labai lauksiu! kokias spalvas issirinkot ir kada turetumet gauti?

Tik prieš porą dienų apsimokėjau, tai dar labaaaaai negreitai. cry.gif
Spalvas rinkausi, kad tiktų prie visko, ką turiu:
- korpusas: light grey
- apvadas + etiketė: ginger
- trumpa + ilga rankena: black
Žodziu, kantrybė dorybė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 11, 21:37)
Tik prieš porą dienų apsimokėjau, tai dar labaaaaai negreitai.  cry.gif
Spalvas rinkausi, kad tiktų prie visko, ką turiu:
- korpusas: light grey
- apvadas + etiketė: ginger
- trumpa + ilga rankena: black
Žodziu, kantrybė dorybė.  biggrin.gif

mirksiukas.gif labai lauksiu nuotrauku! jei ne paslaptis kokia kaina sios rankines?
Atsakyti
Milou,

Rankinė superinė!!!
Atsakyti
Ir aš labai laukiu savo rankinės wub.gif idealiu atveju atsiimsiu prieš Velykas, o jei nespės pagaminti, tai jau teks laukti atsiunčiant paštu verysad.gif
Atsakyti