Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(zaRAza @ 2013 03 06, 21:37)
As manau, kad tai nelabai imanoma bet... prasom parodyti savo rankine, bent jau atienancios "kartos" zinos, ko tiketis bigsmile.gif

sakydama paprasysiu turiu mintyje, kad labiau palandziosiu po tokius forumus kaip sis, kuriame bus ikelta foto biggrin.gif ...
rytoj nufotkinsiu rankine dienos sviesoje ir ikelsiu cia, nes dabar nelabai turiu salygu, vis dar darbe (forume piknaudziauju paslapcia gossip.gif )
Atsakyti
o as vis dar nesulaukiu jokiu ziniu verysad.gif daugiau nei 6 svtes praejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 06, 12:44)
Jau pas pardavėjas tikslinausi.  smile.gif  Tame ir kampas, kad mano įdėtose nuotraukose yra ta pati spalva, bet jos (bent jau mano nuomone) atrodo labai skirtingai. Tai galvojau, gal kas turit tokios spalvos rankinę...

Bet jau vis vien beveik apsisprendžiau. Manau, šiandien darysiu užsakymą.  bigsmile.gif

aa, dar atsidariau foto abi ir pagalvojau - viena fotkino jos pacios savo salone, matosi, o kita greiciausiai fotografas fotosesijoj wink.gif uztat skirias atspalviai. Nuo sviesos gali skirtis daug... net nuo foto apdirbimo fotosopu.
geriausiai, kad uzsisakant sudetu kartu norimas odeles ir nufotografavusios atsiustu...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 03 07, 11:57)
aa, dar atsidariau foto abi ir pagalvojau - viena fotkino jos pacios savo salone, matosi, o kita greiciausiai fotografas fotosesijoj wink.gif uztat skirias atspalviai. Nuo sviesos gali skirtis daug... net nuo foto apdirbimo fotosopu.
geriausiai, kad uzsisakant sudetu kartu norimas odeles ir nufotografavusios atsiustu...

Tai va, lygiai ir aš tą patį galvojau... Na, mane patikino, kad tikrai ta spalva mėlynumo neturi, tai surizikavau.

Žodžiu, rankinė užsakyta, pinigai pervesti. Belieka ilgaaaaaai laukti...

P.S. Labai laukiu milou nuotraukų.
P.P.S. Langoza, ar bandėt joms rašyt?
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 07, 17:02)

P.S. Labai laukiu milou nuotraukų.
P.P.S. Langoza, ar bandėt joms rašyt?

foto ir as laukiu biggrin.gif

nerasiau, pacios parase bigsmile.gif rytoj bus baigta mano tasyte, tad laukia pervedimo ir iskart siuncia bigsmile.gif *****, ir taip tik penktad sad.gif tai vistiek kita svte tik. oj laukiu laukiu nesulaukiu bigsmile.gif lb idomu ir paciupinet, ir paziuret kaip ten mano issirinktos spalvos suderejo ir isvis kaip ten kas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 07, 21:30)
nerasiau, pacios parase  bigsmile.gif rytoj bus baigta mano tasyte, tad laukia pervedimo ir iskart siuncia  bigsmile.gif *****, ir taip tik penktad sad.gif tai vistiek kita svte tik. oj laukiu laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif lb idomu ir paciupinet, ir paziuret kaip ten mano issirinktos spalvos suderejo ir isvis kaip ten kas  wub.gif

Tai lauksim ir iš Jūsų nuotrakų. bigsmile.gif
Ale, kaip įdomu. Man liepė iškart visą sumą pervest. Kaip suprantu, Jūs visos tik avansą pervedėt po užsakymo? Matyt, pakeitė tvarką...
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 07, 21:12)
Tai lauksim ir iš Jūsų nuotrakų.  bigsmile.gif
Ale, kaip įdomu. Man liepė iškart visą sumą pervest. Kaip suprantu, Jūs visos tik avansą pervedėt po užsakymo? Matyt, pakeitė tvarką...

aha, avansa. patiko man ta mintis. vos ne issimoketinai gaunas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 08, 00:56)
aha, avansa. patiko man ta mintis. vos ne issimoketinai gaunas hihihi.gif

va va drinks_cheers.gif lotuliukas.gif dėl to aš ir susigundžiau lotuliukas.gif

vis nenustoju galvojus apie kitą, šviesią kokią doh.gif

laukiu foto wub.gif
Atsakyti
niu viskas, pervedziau visus pinigelius, db jau ant adatu lauksiu biggrin.gif
dar sios nemaciau, negavau, o jau irgi ziurineju i kitas ir noras vel kyla kazko sviesaus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

kuku! wink.gif pagaliau prisiruosiau... ne kokia is manes fotografe biggrin.gif greit nupyskinau, o paskui puse dienos pravargau kol ikeliau ax.gif

http://public.fotki..../tashe-001.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milou: 11 kovo 2013 - 13:07
wow kokios spalvos bigsmile.gif koks fainas, smagus ir nuotaikingas kontrastas tos smelines ir rausvos. geras biggrin.gif lb faina tashiuke thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad rodo ta foto. Ir is labai arti bigsmile.gif Grazi rankine, skanios spalvos, bet noretusi rankoje pamatyt, kad dydi daugmaz orientuotis ax.gif
Atsakyti