Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Mureanda @ 2013 02 27, 14:35)
aš šitą kaip tik užsisakiau  biggrin.gif  man šitas modelis vienas gražiausių  drinks_cheers.gif

Kaip norėčiau daugiau nuotraukų su realiu vaizdu, kaip atrodo rankose šis modeliukas ax.gif O pas juos vietoje yra visi modeliai, turbūt aišku, kad yra doh.gif biggrin.gif Su užtrauktuku užsisakėt? Jei nepaslaptis, kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2013 02 27, 20:55)
Kaip norėčiau daugiau nuotraukų su realiu vaizdu, kaip atrodo rankose šis modeliukas  ax.gif  O pas juos vietoje yra visi modeliai, turbūt aišku, kad yra  doh.gif  biggrin.gif  Su užtrauktuku užsisakėt? Jei nepaslaptis, kokia kaina ?

aš tai tik šitą radau -
user posted image
Aha, užsisakiau su užtrauktuku dėl praktiškumo, papildomos kišenės su užtraukiamu užsegimu nebesidariau g.gif o studijoje turbūt labai daug modelių neturi, tik pavydžius ir tašytes belaukiančias savininkių wub.gif
600 Lt flirt.gif
Atsakyti
puke, ŠAKĖS, kokia graži jūsų tashe!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 28 vasario 2013 - 09:25
Labai patiko Siges ir Pukės rankinės wub.gif Aš kaip ir dauguma vis pasvaigstu apie tashe tashe. Jau ne kartą susirašinėjau, bet sakau gal dar nesubrendau aš jai biggrin.gif Niekaip nenusprendžiu būtent kokios noriu. O kai tokia suma, labai ir neskubu. Norėčiau bent dalinai ryškios rankinės... Tokios išraiškingos bigsmile.gif
Atsakyti
aciuu uz pagyras smile.gif baigiu priprast jau, susidraugaut su ja smile.gif smagu turet grazu nauja daikta, ypac pavasari wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos! Jungiuosi į mylėtojų/gerbėjų būrį.

Ruošiuos įsigyti ir aš tashe tashe rankinę. Modelį jau daug maž nusirinkau (Requiem for a Dream arba Paris, Texas), tačiau labai abejoju dėl spalvų. Mano garderobui labiausiai tiktų pilkos spalvos rankinė, tad galvoju apie light grey/cocoa/nude/black odos derinius. Tik va, blaškausi, nes nežinau, ar ta light grey nebus per mėlyna... Gal kieno rankinė turi šį atspalvį ir gali pasakyt, ar ji dienos šviesoj daugiau tokia, ar tokia?

P.S. Labai dailios Jūsų visų rankinės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 05, 20:02)
Gal kieno rankinė turi šį atspalvį ir gali pasakyt, ar ji dienos šviesoj daugiau

man rodos, cia paciu merginu is tashetashe reik klaust wink.gif jos operatyviai viska isaiskina.
Atsakyti
išties greit atsakinėja drinks_cheers.gif galima visuomet paprašyti, kad atsiųstų nuorodą į norimo atspalvio/detalės rankinę ir pan drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 03 06, 10:53)

QUOTE(Mureanda @ 2013 03 06, 10:58)

Jau pas pardavėjas tikslinausi. smile.gif Tame ir kampas, kad mano įdėtose nuotraukose yra ta pati spalva, bet jos (bent jau mano nuomone) atrodo labai skirtingai. Tai galvojau, gal kas turit tokios spalvos rankinę...

Bet jau vis vien beveik apsisprendžiau. Manau, šiandien darysiu užsakymą. bigsmile.gif
Atsakyti
Fuwari, gal tiesiog gamino rankines iš skirtingų partijų odos - ir man prieš užsakant atsiuntė atnaujintą odų paletę ir paminėjo, pvz., gautos naujos "grey'ish blue" atspalvis yra mėlynesni, o ne visai į pilkumą. Tai ir jūs pasižiūrėkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif jungiuosi i gerbeju kluba 4u.gif senokai ziurinejau sias rankines, taciau uzsisakiau viena vakara gana spontaniskai vyno prisigerus biggrin.gif pries pora dienu atkeliavo mano tashuke ir tikrai labai ja pamilau (gal ir kvaila taip sakyti apie daikta), bet man ji tokia sava ir miela. Is tikro vienas vienintelis miglotas dalykas tai spalvu palete. Jei kada uzsisakysiu dar viena (noreciau rudeniui) tai butinai paprasysiu nuotraukos kaip tai atrodo gyvai, nes mano sand ir light sand spalva kiek tamsesne nei tikejausi. bet man cia visai i nauda, nes truputi bijojau, kad bus labai sviesi ir tepli mirksiukas.gif Spring in the air atkeliavo praejus lygiai 5 savaitems po uzsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milou @ 2013 03 06, 22:09)
Jei kada uzsisakysiu dar viena (noreciau rudeniui) tai butinai paprasysiu nuotraukos kaip tai atrodo gyvai

As manau, kad tai nelabai imanoma bet... prasom parodyti savo rankine, bent jau atienancios "kartos" zinos, ko tiketis bigsmile.gif
Atsakyti