modelis - Take money and run
Nuostabi tasyte
QUOTE(Pukė @ 2013 02 23, 10:48)
kokybiska nuotrauka, ir vaizdas geras. Man asmeniskai nepatinka toks spalvu derinys, bet rankine nuo to neprastesne
ačiū už komentarus, aha, modelis Take money and run dėl spalvų - pas mane daugiausia ruda arba mėlyna... dabar jau gal ir kitokias rinkčiaus, sakiau bet teks jau nešiot
šiandien išbandžiau, knygų prisidėjau, ir ant rankos per sunku buvo, ir petį nuspaudė
spalvos tokios pat, mėlyna irgi tokia ryški
šiandien išbandžiau, knygų prisidėjau, ir ant rankos per sunku buvo, ir petį nuspaudė
spalvos tokios pat, mėlyna irgi tokia ryški
QUOTE(Pukė @ 2013 02 23, 21:23)
sutinku dėl spalvų - pas mane daugiausia ruda arba mėlyna... dabar jau gal ir kitokias rinkčiaus, sakiau bet teks jau nešiot
tai ir liuks, nesiokit ir dziaukites, priderinsit lengvai Imeskit koki derini dar su ja, ir kitos uzsimanys tokiu spalvu dar
Na pagaliau - dėliojau dėliojau, dvejojau ir svarsčiau, bet pagaliau užsisakiau savo TASHE jau kaip lauksiu bus šauni dovana sau GD proga
as taip pat gundausi savo GD proga pasidovanoti kokią pastelinę gražuolę Niekad nepatiko šviesūs rankinukai, o dabar taip užsinorėjau
Norėčiau Paris, texas modeliukio.. gal kas turite?
QUOTE(Saidutia @ 2013 02 27, 12:18)
aš šitą kaip tik užsisakiau man šitas modelis vienas gražiausių
Maciau gyvai vienakart tashe... mates kad nauja, nes ir mergina su ja dar atsargiai elgesi Paziurejus - grazi tvarkinga rankine. Taciau nu jomajo, man vistiek ranka nekyla tokiu pinigu moket...
QUOTE(bonza @ 2013 02 27, 13:43)
Maciau gyvai vienakart tashe... mates kad nauja, nes ir mergina su ja dar atsargiai elgesi Paziurejus - grazi tvarkinga rankine. Taciau nu jomajo, man vistiek ranka nekyla tokiu pinigu moket...
as ilgokai svarsciau, imt neimt... bet pasiziurejau parduotuvese, internete, jei odine, ir geros odos, t.y. storesne, o jeigu dar + ir idomesne, tai kaina dar grazesne buna
aisku, cia kiekvienam savo.
as uzsisakiau pries 5 svtes. dar jokiu ziniu
QUOTE(bonza @ 2013 02 27, 15:43)
Geriau pagalvojus, o kokie jau toookie pinigai? Vilniaus energija didesnes kainas išstato, už MĖNESĮ Kita vertus ir paprastutės rankinės, jei kokybiškesnės, nekainuoja 100 Lt
Aš irgi kainas lyginau - čia kur gyvenu normalesnė odinė rankinė nuo 150EUR, o jei kokia vardinė tai... todėl kaina visai gera gaunasi galų gale