Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

modelis - Take money and run mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabi tasyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 02 23, 10:48)
Rodaus savo tašioką wink.gif

kokybiska nuotrauka, ir vaizdas geras. Man asmeniskai nepatinka toks spalvu derinys, bet rankine nuo to neprastesne smile.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus, aha, modelis Take money and run drinks_cheers.gif dėl spalvų - pas mane daugiausia ruda arba mėlyna... dabar jau gal ir kitokias rinkčiaus, sakiau lotuliukas.gif bet teks jau nešiot smile.gif

šiandien išbandžiau, knygų prisidėjau, ir ant rankos per sunku buvo, ir petį nuspaudė doh.gif

spalvos tokios pat, mėlyna irgi tokia ryški wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 02 23, 21:23)
sutinku dėl spalvų - pas mane daugiausia ruda arba mėlyna... dabar jau gal ir kitokias rinkčiaus, sakiau lotuliukas.gif bet teks jau nešiot smile.gif

tai ir liuks, nesiokit ir dziaukites, priderinsit lengvai smile.gif Imeskit koki derini dar su ja, ir kitos uzsimanys tokiu spalvu dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pagaliau - dėliojau dėliojau, dvejojau ir svarsčiau, bet pagaliau užsisakiau savo TASHE bigsmile.gif jau kaip lauksiu wub.gif bus šauni dovana sau GD proga biggrin.gif
Atsakyti
as taip pat gundausi savo GD proga pasidovanoti biggrin.gif kokią pastelinę gražuolę wub.gif Niekad nepatiko šviesūs rankinukai, o dabar taip užsinorėjau bigsmile.gif

Norėčiau Paris, texas modeliukio.. gal kas turite?
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2013 02 27, 12:18)
Norėčiau Paris, texas modeliukio.. gal kas turite?

aš šitą kaip tik užsisakiau biggrin.gif man šitas modelis vienas gražiausių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maciau gyvai vienakart tashe... mates kad nauja, nes ir mergina su ja dar atsargiai elgesi biggrin.gif Paziurejus - grazi tvarkinga rankine. Taciau nu jomajo, man vistiek ranka nekyla tokiu pinigu moket...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 02 27, 13:43)
Maciau gyvai vienakart tashe... mates kad nauja, nes ir mergina su ja dar atsargiai elgesi  biggrin.gif  Paziurejus - grazi tvarkinga rankine. Taciau nu jomajo, man vistiek ranka nekyla tokiu pinigu moket...

as ilgokai svarsciau, imt neimt... bet pasiziurejau parduotuvese, internete, jei odine, ir geros odos, t.y. storesne, o jeigu dar + ir idomesne, tai kaina dar grazesne buna smile.gif
aisku, cia kiekvienam savo.

as uzsisakiau pries 5 svtes. dar jokiu ziniu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2013 02 27, 15:43)
Maciau gyvai vienakart tashe... mates kad nauja, nes ir mergina su ja dar atsargiai elgesi  biggrin.gif  Paziurejus - grazi tvarkinga rankine. Taciau nu jomajo, man vistiek ranka nekyla tokiu pinigu moket...

Geriau pagalvojus, o kokie jau toookie pinigai? Vilniaus energija didesnes kainas išstato, už MĖNESĮ biggrin.gif Kita vertus ir paprastutės rankinės, jei kokybiškesnės, nekainuoja 100 Lt
Atsakyti
Aš irgi kainas lyginau - čia kur gyvenu normalesnė odinė rankinė nuo 150EUR, o jei kokia vardinė tai... doh.gif todėl kaina visai gera gaunasi galų gale ax.gif
Atsakyti