Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 14:59)
O dabar kaip?
[img]http://farm9.staticflickr.com/8502/8388495175_14a1c5dd7c_z.jpgmg]

man ta juoda pirštinė dar labiau didina tą iškeltą ranką.... 4u.gif tą piršinę reik mest lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 13:59)
O dabar kaip?
[img]http://farm9.staticflickr.com/8502/8388495175_14a1c5dd7c_z.jpg

Čia spinduliukai natūraliai ar uždėjai? Gražu smile.gif
Atsakyti
RIR, veidas tai ryskiai per daug apsviestas. suderinamumas spalvu tinka 4u.gif bet emocija atrodo suvaidinta, kazkaip nekyla emociju man ziurint. tikiuosi supranti apie ka as vapu. reik jausmo sioj foto prie tokiu kvietku biggrin.gif o ant foto sluoksnio nedejai?spinduliai kairej pusej netikroviskai atrodo g.gif

RIR, tavo foto koliazui man tikras isukis.bet is kitos puses gerai. kaip ten sakoma, kuo sunkiau tuo fainiau. siandien ryt poryt bandysiu vel lipdyt koliaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 01:29)
Na kadangi Tynka sako negalima visu ND iskart sukelt, tai keliu antraji...(pirma ND tikiuosi yra atsimenanciu dar biggrin.gif )

na kas cia Tave atvare? bigsmile.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 17, 15:21)
man ta juoda pirštinė dar labiau didina tą iškeltą ranką.... 4u.gif tą piršinę reik mest lauk smile.gif

a kaip išmesi dabar ? biggrin.gif vat kad nesužiūrėjau iš pradžių jau nusigraužiau pirštus smile.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 01 17, 15:51)
RIR, tavo foto koliazui man tikras isukis.bet is kitos puses gerai. kaip ten sakoma, kuo sunkiau tuo fainiau. siandien ryt poryt bandysiu vel lipdyt koliaza  smile.gif

aš bandyčiau sužaisti juoda balta spalvom ir formom - panašiai kaip buvo ta su balionais. Tik daryčiau atvirkščiai - mažas trikampiukas juodas, fonas visas baltas. simetriją daryčiau smile.gif pvz
o kad matytum, kokį aš gavau riešutėlį... įsivaizduot, kas tiktų įsivaizduoju, bet kaip tinkamai įgyvendint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 17 sausio 2013 - 15:12
QUOTE(Alabama @ 2013 01 16, 23:11)
Šita daug kam nepatiks:)

paaiskink dabar, kodel sakai, kad daug kam nepatiks?
As deduosi prie daugumos smile.gif man patinka

Vienintele - grazu smile.gif

as atnesu parodyti keleta foto smile.gif sioji su mazu vaikeliu tokia daugiau atsitiktine. Nes darem FS kuri man visiskai nesiseke. Tad nusispjoviau ir pasodino mama vaika tiesiog taip - priesais langa. Ir dar karta isitikinau - kokia yra svarbi graziai krentanti sviesa po langa. Nes sioji taip lyg netycia padaryta nuotrauka geriausia is visos fs.

user posted image

o cia sis tas is kiemo smile.gif)

user posted image

sia foto norejau siusti koliazu zaidimui. Bet pagalvojau kad ji bus labai sunki smile.gif tad issiunciau visai paprastute biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 sausio 2013 - 15:12
4 ND
user posted imageuser posted imageuser posted image
Sis namu darbas man sunkiausias ,nes pasirodo nieko neismanau apie kompozicija.Nemoku tinkamai pasirinkti daiktu.Tai margumynas tai mazai spalvu.I kiema eiti siom dienom ieskoti objektu negaliu .Pas mus toks vejas ,kad palmes iki zemes lankstosi .Tai mane pacia su kamera nupustu.
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 17, 16:21)
4 ND

Nors galėtų būti geriau, bet užskaitau. A kokioj šaly jūs gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 16:26)
Nors galėtų būti geriau, bet užskaitau. A kokioj šaly jūs gyvenat?  ax.gif

Aciu 4u.gif Gyvenam Ispanijoje.Dabar pas mus 16 silumos ,bet vejas tai didziulis.
Atsakyti
QUOTE(fiesta1 @ 2013 01 17, 16:21)

as tai nelabai noreciau uzskaityti del poros priezasciu. Pirmoji - tai fonas labai mazai kuo skiriasi. Atitrauk objekta toliau - labiau isplaus fona. O antra - na nelabai dailus. Net nesinori sustoti ir paziureti geras ND ar ne. BET jeigu bus dauguma uzskaitanciu - i mano pastaba gali nekreipti demesio. Gal per daug esu priekabi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 17 sausio 2013 - 15:34
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 17, 15:12)
paaiskink dabar, kodel sakai, kad daug kam nepatiks?
As deduosi prie daugumos smile.gif man patinka

O nežinau, tesiog pamaniau, kad nepatiks.

O dabar tu man paaiškink, kodėl gerą darbą dedi į pelkęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 17, 16:35)

O dabar tu man paaiškink, kodėl gerą darbą dedi į pelkęsmile.gif

o as tikrai idejau i pelke? biggrin.gif seniai bebuvau kudroje - nebezinau kaip naudotis blush2.gif Tai as ir ziuriu - kodel man neideda jos prie naujausiu darbu doh.gif bet jei daugumai patiks gal ja is ten istrauks ar ne? g.gif
Atsakyti