Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 17, 01:32)
oho kiek apdovanojimu ir kiek vaiku!!!  bigsmile.gif

jėga thumbup.gif

aš ir iš senų senų temų (kurias tik skaičiau) pamenu tokią Sea Girl iš Amerikės. Jei ta pati- gal jau esi ir atsiskaičius tuos ND? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 08:18)
vakar spėjau pirmą psl. pataisyti. ND galima sukelti visus arba po vieną. Paskui laukti trijų taip. Taigi, jokių kliūčių nėra, kelk.

Aš tai visus užskaitau, na nėra tikslo tau daryti ND. Nebent pati jauti poreikį. Arba nori taip pat kaip visi, su kančiom įsilieti į temą  smile.gif
p.s. aš pati du kartus dariau. O vieną kartą Robobebras net perdaryti išvarė  biggrin.gif

Robobebras be reikalo neisvarineja biggrin.gif. Gaila, bet nepamenu ko as tau ten neuzskaiciau ir kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 00:29)
Na kadangi Tynka sako negalima visu ND iskart sukelt, tai keliu antraji...(pirma ND tikiuosi yra atsimenanciu dar biggrin.gif )

Gerai smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2013 01 17, 08:27)
Robobebras be reikalo neisvarineja biggrin.gif. Gaila, bet nepamenu ko as tau ten neuzskaiciau ir kada smile.gif

Jei gerai pamenu, tai mums negirdėtą daiktą išsitraukei, pabaksnojai ir išvarei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 17 sausio 2013 - 08:41
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 16, 23:56)
Oi kokia nuotaikinga fotosesija  wub.gif  Drugeliai vidurį žiemos, saldu darosi... gražiai spalvos dera!
Aš ir tokių drugelių turiu visą pusmaišį prisikarpius ir idėjų turiu jiems realizuoti  photo.gif

dėkui

Sea Girl jeigu dar trūksta aš užskaitau
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 17, 09:40)
Gerai smile.gif
Jei gerai pamenu, tai mums negirdėtą daiktą išsitraukei, pabaksnojai ir išvarei biggrin.gif

gali but, as ten beveik visoms baksnojau, tai net neatrenku. Dabar tik pasenau, tai nebebaksnoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 07:36)
Padarysiu ND, kaip ir visi...kanciu nelabai noriu, bet ir nenoriu kad kiltu diskusijos kodel daromos isimtys biggrin.gif

nu aš va išimtis bigsmile.gif atėjau ir atsisėdau.. na man sunku daryti kažką vardan darymo, o ne kad kažką nauja išmokčiau.. tai ir nedarau.. ir dzin man, tebus atleista už įžūlumą..smile.gif o diskusijų kadangi nebijau, tai dzin kvadratu smile.gif

p.s. Tau tikrai nėra prasmės daryti ND...smile.gif
Atsakyti
..ir aš naglai atėjau ax.gif o tiksliau sugrįžau pasiilgus biggrin.gif
Atsakyti
Oho kiek naglu cia biggrin.gif
Atsakyti
aŠ ir nematau prasmės Sea Girl daryti ND, nebent pačiai norisi.
Manau drąsiai gali jungtis ir be stojamųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 07:36)
Padarysiu ND, kaip ir visi...kanciu nelabai noriu, bet ir nenoriu kad kiltu diskusijos kodel daromos isimtys biggrin.gif

Šaunuolė Sea Girl, manau,teisingai galvoji smile.gif
Aš iri taip pat daryčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 17, 01:17)
gali būt, nebuvo laiko daug kaitalioti, pirmas užmanymas buvo balti ant sijono, juodi rankose ir plaukuose, šaltis mano priešas
dėkui, taip aš, aš šiaip daug pasižadėjau šiemet ir jau nemažai padariau, net pilatesa lankau, tikiuosi neišblės mano užsidegimas smile.gif

Saunuole thumbup.gif ir fotosesija faina, su uzmanymu ir pilatesas gerai thumbup.gif Keep going thumbup.gif
Kaip jus priverciat modelius tokiam salty issirengti?
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 17 sausio 2013 - 11:41