Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 23:47)
cia to pacio Henri Cartier-Bresson nuotrauka.
Įkomponuota ir iš tolo atrodo geriau biggrin.gif

Bressoną aš dažnai pavartau, na, bet tų moterų indžių nesu mačius.
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 16, 23:59)
Įkomponuota ir iš tolo atrodo geriau  biggrin.gif

Bressoną aš dažnai pavartau, na, bet tų moterų indžių nesu mačius.

ten kaip supratau visa knyga, apie tai kaip jis buvo Indijoje.
Atsakyti
Na kadangi Tynka sako negalima visu ND iskart sukelt, tai keliu antraji...(pirma ND tikiuosi yra atsimenanciu dar biggrin.gif )

f1.4
user posted image

f5.6
user posted image

f16
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 00:29)

oho kiek apdovanojimu ir kiek vaiku!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Ai tada nė nežiūrėsiu, jaučiu žinau Sea Girl, kur Amerikėj gyvena, ania? biggrin.gif
Atsakyti
Vaiku skaicius ir Amerike cia ne prie ko... biggrin.gif ND uzskaitot ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 00:44)
Vaiku skaicius ir Amerike cia ne prie ko... biggrin.gif  ND uzskaitot ar ne? biggrin.gif

Ke-ke? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 16, 18:29)
Na kadangi Tynka sako negalima visu ND iskart sukelt, tai keliu antraji...(pirma ND tikiuosi yra atsimenanciu dar biggrin.gif )

Tynka pasakė ir šventa lotuliukas.gif

Nu aš rimtai galvojau, kad būtina paeiliui ir po vieną ax.gif Bet va dabar pirmam psl žiūriu parašyta, kad galima ir visus kartu, tai arba pražiūrėjau tą vietą, arba neseniai pakoreguota ten. Aš tik iš seniau atsimenu, kai pati ND atsiskaitinėjau, kad kažkuri įkėlė du ar tris ND ir buvo visų nušvilpta, kad taip negalima , tai vat ir įstrigo man tokia taisyklė...

Užskaitau, Sea girl, tavo ND biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 17 sausio 2013 - 03:10
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 16, 23:29)

Pirmo neatsimenu, bet patikesiu, kad padarytas biggrin.gif
Uz antraji TAIP mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 01:29)

vakar spėjau pirmą psl. pataisyti. ND galima sukelti visus arba po vieną. Paskui laukti trijų taip. Taigi, jokių kliūčių nėra, kelk.

Aš tai visus užskaitau, na nėra tikslo tau daryti ND. Nebent pati jauti poreikį. Arba nori taip pat kaip visi, su kančiom įsilieti į temą smile.gif
p.s. aš pati du kartus dariau. O vieną kartą Robobebras net perdaryti išvarė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 sausio 2013 - 07:20
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 17, 03:07)
Tynka pasakė ir šventa  lotuliukas.gif

Užskaitau, Sea girl, tavo ND  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Klausau senbuviu gi biggrin.gif 4u.gif

dekui uz "taip" 4u.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 17, 03:15)
Pirmo neatsimenu, bet patikesiu, kad padarytas  biggrin.gif
Uz antraji TAIP  mirksiukas.gif  4u.gif

Pirmas buvo obuoliai(labai jau populiarus vaisiai cia kaip matau biggrin.gif ). Tynka tikrai atsimena, na dar pora merginu gal irgi atsimins biggrin.gif

dekui uz "taip" 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 07:18)
vakar spėjau pirmą psl. pataisyti. ND galima sukelti visus arba po vieną. Paskui laukti trijų taip. Taigi, jokių kliūčių nėra, kelk.

Aš tai visus užskaitau, na nėra tikslo tau daryti ND. Nebent pati jauti poreikį. Arba nori taip pat kaip visi, su kančiom įsilieti į temą  smile.gif
p.s. aš pati du kartus dariau. O vieną kartą Robobebras net perdaryti išvarė  biggrin.gif

Tai kadangi pasake, kad visu iskart negalima, tai siandien padariau 2-tra ND ir ikeliau...kitu dar neturiu...Kelsiu po viena 4u.gif

Padarysiu ND, kaip ir visi...kanciu nelabai noriu, bet ir nenoriu kad kiltu diskusijos kodel daromos isimtys biggrin.gif
Yvette, tai kaip supratau gaunu 3-cia taip del 2-tro ND?
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 17, 03:07)
Nu aš rimtai galvojau, kad būtina paeiliui ir po vieną  ax.gif Bet va dabar pirmam psl žiūriu parašyta, kad galima ir visus kartu, tai arba pražiūrėjau tą vietą, arba neseniai pakoreguota ten. Aš tik iš seniau atsimenu, kai pati ND atsiskaitinėjau, kad kažkuri įkėlė du ar tris ND ir buvo visų nušvilpta, kad taip negalima , tai vat ir įstrigo man tokia taisyklė...

Kas ten ką pasako smile.gif Niekad nebuvo užrašyta, kad po vieną, buvo parašyta, tik, kad paeiliui. O jei kas pasakė, kad pala pala, gal pirma su vienu atsiskaityk, tada dėk, tai čia dar nieko nereiškia smile.gif
Atsakyti