Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 21, 11:35)
laugh.gif
Nu gi kablelis buvo biggrin.gif Taigi dvi uzduotys biggrin.gif Ar baiges "virs mano galvos"?
Kas dar vyksta?

Tai reikėjo iš didžiosios antrą parašyti biggrin.gif Baigėsi anas ax.gif Dar Svajonės konkursai du vyksta, pasiieškok ką sugalvojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 21, 12:33)
RK-man ta su snaigėmis spalvota miela tokia, w/b tikrai nekoks, mokykis  ax.gif Bet į priekį tipeni, necentruok ir nekreivok ir labai nebalink (žinau sunku, pati pirmiausia levelius gerokai kairėn pastumiu  blush2.gif  biggrin.gif  )

Aaaciu uz patarimus 4u.gif , galvojau ar tipenu bent kiek i prieki biggrin.gif, pasirodo kazkiek jo, na gerai, tipensiu toliau po truputeli ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 21, 12:35)
laugh.gif
Nu gi kablelis buvo biggrin.gif Taigi dvi uzduotys biggrin.gif Ar baiges "virs mano galvos"?
Kas dar vyksta?

Baigesi "Virs galvos" smile.gif
Vyksta "Linijos", "Kontrastai" ir nauji 2 Svajones konkursai smile.gif
Atsakyti
kartoju smile.gif

kadangi laimėjau du kartus, apdovanojimą nuo Yevettes ir Brumo, tai skelbiu dvi temas biggrin.gif

1. Dainos iliustracija. Išsirinkit kokią tik norit dainą ir ją iliustruokit.

2. Buitiakas/Kasdienybė. Užfiksuokit įdomiai savo kasdienybės akimirkas.

Dalyvauti gali visi. Nuotraukos naujos, ne archyvinės.

sprendžiam kiek reikia laiko įgyvendinimui? smile.gif

Atsakyti
Aciu, merginos! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 21, 11:49)
kartoju smile.gif

sprendžiam kiek reikia laiko įgyvendinimui? smile.gif

jei jie vienu metu tai gal 3 sav? nes dar koliažams beveik savaite liko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 21 sausio 2013 - 11:57
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 11:57)
jei jie vienu metu tai gal 3 sav? nes dar koliažams beveik savaite liko g.gif

nu davai, iki kovo 10 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 19, 05:31)
Dedu atskiras foto, nes horizontaliai sudejus i koliaza istampo puslapi turbut ir ne vienam blush2.gif  biggrin.gif

35mm
user posted image

70mm (o tiksliau, paziurejau, efixas raso 67cm)
user posted image

105mm
user posted image
Papildyta:

Man truksta erdves "zvilgsnio" kryptin...t.y. norisi "prideti" pora cm prie kairiojo nuotraukos krasto ir apacios...

p.s. tam kartui esu nachaliskai tempiama nuo kompo...nebent veliau pasikalbesim, kai mazieji bus lovose tongue.gif

Sveikos merginos, visą savaitgalį neturėjau kompo, tai tik darbe prisėdau išsiilgusi smile.gif

Dariau savaitgalį 3 ND, ir dabar žiūriu, kad maniskis bus panasus kaip Sea Girl unsure.gif Na bet gal nieko baisaus, bent jau tikrai žinau, kad nekopijavau biggrin.gif Įdėsiu, o jau jūs nuspręsit.

Dar bandžiau daryti naujokių užduotį - linijos. Padariau, bet ne "kažką", nes namie dariau, nelabai daug pasirinkimo buvo... Gal įkelsiu ax.gif
Atsakyti
skelbiu dvi temas :

1. Dainos iliustracija. Išsirinkit kokią tik norit dainą ir ją iliustruokit.

2. Buitiakas/Kasdienybė. Užfiksuokit įdomiai savo kasdienybės akimirkas.

Dalyvauti gali visi. Nuotraukos naujos, ne archyvinės. Konkursas vyksta iki kovo 10 dienos.

[B]nuotraukas kelkite į flickr galerijas:

Konkuras "Dainos iliustracija"

Konkursas: "Buitiakas/Kasdienybė"

p.s. kas kursit naują temą, įkelkit šią info į pirmą psl wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 21, 11:31)
Viktorija, gavai šabakštyną, makalynę su blynu nuo manęs smile.gif nepasiteisinimas, bet iš archyvų gavę foti atpažintų, kad mano. O kontekste supratau, kad geriau jog nesuprastų kieno foto. Bet pratęsimą kitokį matau ax.gif  netgi akordus - natas gali numesti šabakštyne ant raudono pledo ar medžiagis. Net Vuniščia gerai rekomendavo su dėže biggrin.gif
Rytoj ir aš bandysiu koliažui foto padaryt...

Nu joooo.... Pavarei tu čia lotuliukas.gif
O pati ar galvojai prieš siųsdama, kokį pratęsimą savo foto padarytum??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 sausio 2013 - 12:20
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 12:20)
Nu joooo.... Pavarei tu čia  lotuliukas.gif
O pati ar galvojai prieš siųsdama, kokį pratęsimą savo foto padarytum???  biggrin.gif

Tikrai taip. Manau, kad visos pagalvoja. Net gitarą su natomis ir kažką raudonu galima... juk gali būti tik akcentas iš tos foto... man ir dabar tinka kaip išpildei spalviškai;)
Atsakyti
Labadienis,
o man va mintis kilo Afres foto, sudauzyta plokstele sabakstyne smile.gif arba ant sniego.

Atsakyti