Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 11:17)
pirmam psl parasyta..  biggrin.gif

oejzau. neužmėtykit akmenim
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 21, 08:40)
užskaitau

4u.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 01 21, 10:32)
puikiai, užskaitau

4u.gif

na, ar bus trecias TAIP..? bigsmile.gif ar galesiu svente svest..? biggrin.gif
Atsakyti
tommika , suteikiu TAIP... lotuliukas.gif ir daba gali " užsitūsint iki galoooooooooooooooooo "... thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tema fantastiska bigsmile.gif
man mano foto pries n metu buvo grazesnes, nei kad dabar fotkinu doh.gif biggrin.gif tikiuosi po metu kokiu matysis progresas, nes dabar ryskiai regresavus esu.. unsure.gif
Del koliazo foto man sunku, negalvojau, kad taip bus unsure.gif tikiuosi spesiu ka nors sulipdyti doh.gif eina sau kokia sunkia foto gavau doh.gif
Viktorijos irgi nelengva, nezinau ka as daryciau su tokia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ND 1
kaip dabar? vėl per tamsu? g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Teka galėtu būt šviesiau,diafragma atverk labiau jei įmanoma arba ilgink išlaikyma arba iso didink smile.gif ir pasirink koki kitą objektą man flomikai nėra savaime gražus smile.gif))

O koliažui aš dar nesugalvojau foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 21, 11:21)
tommika , suteikiu TAIP... lotuliukas.gif  ir daba gali " užsitūsint iki galoooooooooooooooooo "...  thumbup.gif  lotuliukas.gif

4u.gif aciu

po sitiek vargo su paskutiniu ND, tai reiks svente svest kelias dienas biggrin.gif

aciu visoms, kurios padejot, kurios komentavot, dalinotes patarimais, neuzskaitet ir uzskaitet 4u.gif aciu JUMS wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 21, 10:11)
Aciu blush2.gif , pradzia tokia kolkas, tikiu bus geriau  biggrin.gif , o ziniu jokiu nebuvo, nusipirkus fotika man jis buvo kazkoks kosmosas, kol kazka supratau  blink.gif, o pirmam puslapy skaitydama nuorodas, isvis nesupratau alei nieko, tai kol daejo man blondinei nors kazkas  cool.gif .
O seniau, tik tiek, kad visada patiko fotografuot.

Man tai saunios nuotraukos, bet galbut dar mano akis neistobulejusi, nes va, kitos merginos mate kitaip smile.gif Bet saunu tikrai!

Priminkite ar dar vyksta koks zaidimas? Linijos, virs mano galvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 21, 11:26)
Teka galėtu būt šviesiau,diafragma atverk labiau jei įmanoma arba ilgink išlaikyma arba iso didink smile.gif ir pasirink koki kitą objektą man flomikai nėra savaime gražus smile.gif))

pfff, man tai flomikai gražūs, spalvoti gi nuuu biggrin.gif neturiu gražių objektų biggrin.gif lauke šalta.
Atsakyti
Viktorija, gavai šabakštyną, makalynę su blynu nuo manęs smile.gif nepasiteisinimas, bet iš archyvų gavę foti atpažintų, kad mano. O kontekste supratau, kad geriau jog nesuprastų kieno foto. Bet pratęsimą kitokį matau ax.gif netgi akordus - natas gali numesti šabakštyne ant raudono pledo ar medžiagis. Net Vuniščia gerai rekomendavo su dėže biggrin.gif

Rytoj ir aš bandysiu koliažui foto padaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 21 sausio 2013 - 11:33
RK-man ta su snaigėmis spalvota miela tokia, w/b tikrai nekoks, mokykis ax.gif Bet į priekį tipeni, necentruok ir nekreivok ir labai nebalink (žinau sunku, pati pirmiausia levelius gerokai kairėn pastumiu blush2.gif biggrin.gif )

zirziliux - vyksta linijos, nebūtinai virš galvos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 21, 11:33)
zirziliux - vyksta linijos, nebūtinai virš galvos wink.gif

laugh.gif
Nu gi kablelis buvo biggrin.gif Taigi dvi uzduotys biggrin.gif Ar baiges "virs mano galvos"?
Kas dar vyksta?
Atsakyti