Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 01 21, 00:41)
bent jau per mano kompą per šviesiai rodo, išdegusios vietos, veidukas per šviesus, jb man negražus. o kaip tu verti? sako geriausiai per gradient map bandyt 4u.gif

Labai menkai dar susipazinusi su ps. Kur rasti gradient map.
O siaip verciu i bw, reguliuoju kontrasta, kreives.

Rytine_kava, cia per sesis menesius sitokios nuotraukos blink.gif Super thumbup.gif Bet matyti, kad galbut ir anksciau buvo kazkokios fotografijos zinios, nes man ir pacios pirmos atrodo geros. 4u.gif
Atsakyti
na ir aš norėčiau savąjį tobulėjimo ir sąstingio kelią parodyt biggrin.gif
2010 m. lapkritis, tik prisijungiau prie pradžiamokslio, fotkinau dar su "muiline", labai graži ši foto buvo...

user posted image

user posted image

2011 m. pradžia, jau su nikonu

user posted image

2011 m. rugpjūtis

user posted image

user posted image

2012 m. pradžia

user posted image

Daugiau nieko man labiau patinkančio 2012 m. ir "nepagaminau", kažkaip baterijos tais metais mano buvo išsikrovusios, bet dabar vėl bandau stotos ant kojų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 21, 10:53)
Rytine_kava, cia per sesis menesius sitokios nuotraukos  blink.gif Super  thumbup.gif Bet matyti, kad galbut ir anksciau buvo kazkokios fotografijos zinios, nes man ir pacios pirmos atrodo geros. 4u.gif

Aciu blush2.gif , pradzia tokia kolkas, tikiu bus geriau biggrin.gif , o ziniu jokiu nebuvo, nusipirkus fotika man jis buvo kazkoks kosmosas, kol kazka supratau blink.gif, o pirmam puslapy skaitydama nuorodas, isvis nesupratau alei nieko, tai kol daejo man blondinei nors kazkas cool.gif .
O seniau, tik tiek, kad visada patiko fotografuot.
Sita man faina, fotografuota pries 2-3 metus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 20, 23:00)
Ka domina kelioniu foto - kvieciu i Nepala  4u.gif Foto rinkinuka rasite cia:

aš ilgą laiką tik skaičiau temą, tai labai įsidemėjusi tavo žolinėjimus buvau, ir tikrai matosi ryškus progresas, ypač kelionių nuotraukose. Labai gyvos iš Nepalo 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 00:16)
Kažkaip sunki foto pasitaikė  doh.gif o tik man taip atrodo  doh.gif  unsure.gif Ir spalvas sunku atitaikyt... nu vien žo...

Man nelabai susigroja, pirmoji perkrauta, tai antrąją bandyčiau kuo minimalistiškiau įgyvendint

QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 02:33)
dar ikelsiu ir kita varianta.. kai papildomai ijungtos lempos ir virsuj..

puikiai, užskaitau

RK, o man deja kai kurios pirmosios foto labiau patinka nei paskutiniosios, su jb tai išvis nekas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 21 sausio 2013 - 10:33
QUOTE(Rittule @ 2013 01 21, 10:32)
RK, o man deja kai kurios pirmosios foto labiau patinka nei paskutiniosios, su jb tai išvis nekas..
Tą patį norėjau pasakyt ir čia ne pasityčiojimas.
Atsakyti
Pritariu, RK, pirmosios foto jos tokios, na, nuoširdesnės gal..Gyvybės daugiau.
Atsakyti
Aciu uz komentarus.
Gal as perdaug noriu tas spalvas suintensyvinti g.gif , kontrasto uzvaryti, o j/b tai reik dar mokytis kazkaip unsure.gif .
Pradzia yra pradzia, ner ko noret visko greit, stengiuos bent jau kazka biggrin.gif .

Gal kuri turit Nikon D600 ax.gif ? Noriu pirkt ant dienu cool.gif .
Ir blaskaus tarp 50 1.4 ar 85 1.8, linkstu prie 50-uko g.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 21, 11:41)
Pritariu, RK, pirmosios foto jos tokios, na, nuoširdesnės gal..Gyvybės daugiau.

Vaikai pozuoja naturaliau biggrin.gif , o ir paprastos kasdienines pagautos foto aplamai jaukesnes, nei jau pozuotos, surezisuotos g.gif ?
Arba tiesiog blogai kadrus pagaunu, reiks pagalvot toj vietoj.
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 21 sausio 2013 - 10:49
Sveiki gyvi...

***** šalta, o turėjau draugę fotkint.. kur čia fotkinsi kieme... -18 .. pakris dar po maumedžiu kokiu pamėlynavus.. lotuliukas.gif

Išvis paskutiniu metu toks stabdis esu gyvenime, plius fotike trys fotosesijos, ir nei viena neiškelta dar... unsure.gif ir lauke viena yra ir leliūūūzas .. nu kas per stabdymai.. plius dar ta koliažų foto, nu panos, sužinosiu kuri man čia užtaisėt užduotį.. bicycle.gif plius dar atitaikyt spalvas gerai... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... I`m angry... veryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy angry.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 21, 10:32)
Man nelabai susigroja, pirmoji perkrauta, tai antrąją bandyčiau kuo minimalistiškiau įgyvendint

Buvau apie tai pamąsčiusi.... Bet jei darysiu savają "lengvą" ar nenusvers g.gif
Atsakyti
http://www.framedawards.com/ARTISTS visai įdomu akis paganyti, gal kuri neganius, paganysim kartu.. friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

pas mane jau išsivysčius baimė čia ko nors klaust, ale surizikuosiu biggrin.gif

4u.gif priminkit kas nors, jei nesunku,kaip iš flickr į čia foto įkelt? visiškai pamiršus
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 21, 11:09)
Labas rytas

pas mane jau išsivysčius baimė čia ko nors klaust, ale surizikuosiu biggrin.gif

4u.gif priminkit kas nors, jei nesunku,kaip iš flickr į čia foto įkelt? visiškai pamiršus

pirmam psl parasyta.. biggrin.gif
Atsakyti