Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 21, 00:42)
Tommika arba mano kompas blogai rodo arba manual melynuoja.

hmm.. g.gif o dar kam nors melynuoja..?
Atsakyti
dar ikelsiu ir kita varianta.. kai papildomai ijungtos lempos ir virsuj..

lempute
user posted image
auto
user posted image
manual
user posted image

gal taip geriau..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 21, 00:53)
RK galima pakomentuosiu - nu kokio velnio suaugusioms moterims pliusiniai meskinai, nu man negrazu, neidomu, kicas tikras. Ir tas paklotas, suprantu spalvu norisi, nu bet nesiziuri, jau geriau kepure kokia su pirstinem ar saliku ryski smagi butu, mergina sniege su placia sypsena, va butu smagi foto buvus.As tokios nuomones,kad butina su modeliu apsitarti, ka pasiimti su savim, ka daug maz apsirengti, spalvas kokias, kad butu idomu ir deretu. Tas adijaliukas kitaip ziuretusi gal ne ant sniego patiestas, o ant suoliuko pvz uzmestas ar rogiu, kad ir ant pacio sni,bet tada kitaip ji reiktu pateikti, kitaip atsisesti. 

Dangus labai maloniai zydras, grazus. Modelis dailus, jei yra galimybe bandyk dar karta, tik be pliusinuku  smile.gif

P.S. kada meeta darom?

Ji turejo su dukra vaziuoti, pasiemiau meskina ir dukra nebevaziavo, tai taip ir gavosi su tuo meskinu biggrin.gif .
O del apgalvojimo tai jo, reik daugiau pasiplanuot fotkinant blush2.gif .
Aciu.
Man meetas tinka belekada bigsmile.gif , prisiderinsiu prie kitu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 20, 23:41)
Viktorija o tavo kuri foto? Antra? Man keistai ziurisi pirmoji foto, ta plokstele kaip blynas kazkoks ant veido, atsiprasau , aisku , bet sakau ka matau.

ups... mano antroji ax.gif
Merginos, kažkaip jaučiuosi nematoma unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 21 sausio 2013 - 08:35
QUOTE(Tommika @ 2013 01 21, 01:33)

gal taip geriau..?  unsure.gif

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 08:31)
ups... mano antroji  ax.gif
Merginos, kažkaip jaučiuosi nematoma  unsure.gif
Kažkas ni to. Pirma nuotraukas - makalynė, ničnieko nesupratau, o antroji tikrai nepadeda suprast kas čia biggrin.gif Bet spalviškai ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 00:16)

Aš tai ateinu su koliažų žaidimų foto  unsure.gif
Kažkaip sunki foto pasitaikė  doh.gif o tik man taip atrodo  doh.gif  unsure.gif Ir spalvas sunku atitaikyt... nu vien žo...
[img]http://farm9.staticflickr.com/8494/8399980880_97b918ec54.j

na nelabai nesupratau minties, t.y. pirmos foto pratęsimo minties... blush2.gif
Atsakyti
Tikiuosi nesupyksit, kad ir as pasirodysiu.
Idomu koks didziausias minusas bendrai paziurejus blush2.gif

Turiu "Canon 600D" nuo 2012.05.

PIRMAS MENUO:

user posted image

user posted image

user posted image

ANTRAS MENUO:

user posted image

user posted image

TRECIAS MENUO:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 21, 09:01)
Kažkas ni to. Pirma nuotraukas - makalynė, ničnieko nesupratau, o antroji tikrai nepadeda suprast kas čia biggrin.gif Bet spalviškai ok smile.gif

Bent spalviškai gerai ax.gif
Kažkaip kai matau kitas foto, atrodo lengvesnės, o kai pati gauni,atrodo pati sunkiausia užduotis pasaulyje g.gif

QUOTE(mamagute @ 2013 01 21, 09:14)
na nelabai  nesupratau minties, t.y. pirmos foto pratęsimo minties... blush2.gif

Šiuo atveju pratęsimo mintis būtų spalvinė g.gif ir kažkiek susijusi su muzika - varpelis g.gif

Nu vien žo... dar šiek tiek laiko turiu, tai dar bandysiu pagalvot, kaip būtų galima pratęsti. Vieną mintį jau turiu...
Atsakyti
KETVIRTAS MENUO:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

PO 5 MENESIU:

user posted image

user posted image

Papildyta:
PO PUSMECIO:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 21, 09:28)
Bent spalviškai gerai  ax.gif
Kažkaip kai matau kitas foto, atrodo lengvesnės, o kai pati gauni,atrodo pati sunkiausia užduotis pasaulyje  g.gif

Sunki ir yra tavo... Jaučiu nufotkinčiau dėžę ir užrašyčiau, - viskas kas čia buvo, labai sumarmaliuota, todėl sukišta į gražią šitą dėžę lotuliukas.gif
Atsakyti
Gotte dekui uz komentarus 4u.gif del lupdazio nezinau kokio velnio ji ten prisimaliavojo taip lotuliukas.gif bet nei viena nepasaket kad fokuso trukumas o va man pirmoj eilei pamatau kad fokusas nugrybaves ir foto siukslem gerai kad as jokiu uzsakovu neturiu lotuliukas.gif o tai negautu jie niekada jokiu foktiu lotuliukas.gif nezinau kaip man tas fokusas yra svarbiau uz viska ,techine,ekso,kadravima doh.gif todel ir pasijungiau cia kad naujom akim pradeciau ziuret bigsmile.gif
Atsakyti