Oi kaip fainai žiūrėt kaip patobulėjot
Aš tai ateinu su koliažų žaidimų foto
Kažkaip sunki foto pasitaikė o tik man taip atrodo Ir spalvas sunku atitaikyt... nu vien žo...
zirziliux nu man rodos veidas, o ypac kakta per siesu tikrai, isdeginai , sakyciau, ir jb pilkas mano akim.
Smagu stebet merginu pirmus ir dabartinius darbus, saunuoles.
Viktorija o tavo kuri foto? Antra? Man keistai ziurisi pirmoji foto, ta plokstele kaip blynas kazkoks ant veido, atsiprasau , aisku , bet sakau ka matau.
Smagu stebet merginu pirmus ir dabartinius darbus, saunuoles.
Viktorija o tavo kuri foto? Antra? Man keistai ziurisi pirmoji foto, ta plokstele kaip blynas kazkoks ant veido, atsiprasau , aisku , bet sakau ka matau.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 20, 23:41)
zirziliux nu man rodos veidas, o ypac kakta per siesu tikrai, isdeginai , sakyciau, ir jb pilkas mano akim.
Nu o kaip padaryt ji ne pilka?
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 20, 21:49)
Nu o kaip padaryt ji ne pilka?
as manau palauk su jb, susidraugauk su spalvom ,svies air pan tada jb,dazniausiai verciama su ps
RK galima pakomentuosiu - nu kokio velnio suaugusioms moterims pliusiniai meskinai, nu man negrazu, neidomu, kicas tikras. Ir tas paklotas, suprantu spalvu norisi, nu bet nesiziuri, jau geriau kepure kokia su pirstinem ar saliku ryski smagi butu, mergina sniege su placia sypsena, va butu smagi foto buvus.As tokios nuomones,kad butina su modeliu apsitarti, ka pasiimti su savim, ka daug maz apsirengti, spalvas kokias, kad butu idomu ir deretu. Tas adijaliukas kitaip ziuretusi gal ne ant sniego patiestas, o ant suoliuko pvz uzmestas ar rogiu, kad ir ant pacio sni,bet tada kitaip ji reiktu pateikti, kitaip atsisesti.
Dangus labai maloniai zydras, grazus. Modelis dailus, jei yra galimybe bandyk dar karta, tik be pliusinuku
P.S. kada meeta darom?
Dangus labai maloniai zydras, grazus. Modelis dailus, jei yra galimybe bandyk dar karta, tik be pliusinuku
P.S. kada meeta darom?
Imetu ir as viena komentaram
QUOTE(Edeva @ 2013 01 20, 23:53)
as manau palauk su jb, susidraugauk su spalvom ,svies air pan tada jb,dazniausiai verciama su ps
Tiesiog noriu pabandyti.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 20, 23:55)
Mazink sviesuma, didink kontrasta, bandyk sviesinti/tamsinti pagal spalvas arba atskiras vietas. dar gerai lewelius (trecias irankis desinej pusej, gal ne taip pavadinau) pastumdyt i desine;), jei stumsi i kaire, gausi priesinga efekta- foto bus kaip su rukeliu, pablukusi.
Taip ir dariau. Per levelius. Bet vis tiek nera to ryskumo. Va Edeva papostino. Super JB.
QUOTE(Edeva @ 2013 01 20, 23:59)
Nu va JB koks grazus.
nu ir prisikankinau..
bandau kelt dirbtini apsvietima
lempute
auto
manual
bandau kelt dirbtini apsvietima
lempute
auto
manual
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 20, 23:16)
Aš tai ateinu su koliažų žaidimų foto
MERGINOS, PARAŠYKITE, KURI FOTO YRA JŪSŲ!!!!
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 20, 23:25)
Nezinau su ta juoda balta ar man gaunas kas ar ne... Lyyygtai paciai truktu kazkokio astrumo. Ir gal tas veiduko blyskumas nelabai koks
bent jau per mano kompą per šviesiai rodo, išdegusios vietos, veidukas per šviesus, jb man negražus. o kaip tu verti? sako geriausiai per gradient map bandyt
QUOTE(Edeva @ 2013 01 20, 23:59)
Imetu ir as viena komentaram
virš galvos erdvės mažai, man iškart kliuvo merginos lūpdažis toks šviesus...nenatūralios lūpos atrodo veidas kaip blynas, visai šioje foto nėr šviesos/tamsos, šešėlių žaismo... visa merginos oda vienoda, krūtinė beveik su maikute susilieja. Kadravimas nelabai
Tommika arba mano kompas blogai rodo arba manual melynuoja.