Vuniščia, man iš tavo įkeltų nuotraukų rodo tik kokias 3
Pas Ka nelabai matosi to progreso, jau iš pat pradžių buvo visai neblogai
Laba vakara,
sakyciau, sita butent tema su nuoroda i puslapius kur prasideda nuotraukos apie praeiti ir dabarti reiketu deti i pirma puslapi
sakyciau, sita butent tema su nuoroda i puslapius kur prasideda nuotraukos apie praeiti ir dabarti reiketu deti i pirma puslapi
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 20, 21:42)
Vuniščia, man iš tavo įkeltų nuotraukų rodo tik kokias 3
Pas Ka nelabai matosi to progreso, jau iš pat pradžių buvo visai neblogai
Ai nžn, nerodo tai nerodo, ne esmė Pas Ka nelabai matosi to progreso, jau iš pat pradžių buvo visai neblogai
Na, kai kurios įdėjo ne būtinai pirmus kadrus ar tuos, kurie parodytų progresą Aš pvz Ka gerai atsimenu ir galiu paliudyt, kad tikrai ji patobulėjo Nors taip, nuo pradžių beskonybės nebuvo
Man su šviesa dar db nesiseka, nepagaunu aš jos po galais, verti į JB tai vis kur kokia kliurka trugdo kokia...
Mergaitės, tikrai tobulėjimo greitis pas jus....
Mergaitės, tikrai tobulėjimo greitis pas jus....
Kaip smagu stebėti, kaip visos tobulėjo, ieškojo save, žaidė su šviesomis...
Ačiū Yvettei, kad parašė, kaip pvz. tad ir man smalsu pasidarė, teko įsijungt dėžutė ir prisėst ilgiau,o ne vient per tel. skaityti jus
Šaunios nuotraukos kas virš galvos ir linijos
Aš vakar autostradoje su juosta fotkinau,kas man virš galvos... Skubėjau šiandien į labę ir š... gavau juostelę,o ten iš 24k tik 1foto... Say, pakomentavo kas galėtų būti, tad vėl labyje mane pasiuntė į Pylimo g. ir parodyti fotiką, nes užuolaidėlės dirba be priekaištų,o nuotraukų nerasta... jau ir pyktis ima ne tik man, bet ir diedui...
Veidrodinį fotiką gavau kaip ir dauguma nuo senelio tad ir pradėjau startą 2012
2012-02
2012-04
2012-07
2012-09
2012-10
2012-11
2012-12
2013-01
Ačiū Yvettei, kad parašė, kaip pvz. tad ir man smalsu pasidarė, teko įsijungt dėžutė ir prisėst ilgiau,o ne vient per tel. skaityti jus
Šaunios nuotraukos kas virš galvos ir linijos
Aš vakar autostradoje su juosta fotkinau,kas man virš galvos... Skubėjau šiandien į labę ir š... gavau juostelę,o ten iš 24k tik 1foto... Say, pakomentavo kas galėtų būti, tad vėl labyje mane pasiuntė į Pylimo g. ir parodyti fotiką, nes užuolaidėlės dirba be priekaištų,o nuotraukų nerasta... jau ir pyktis ima ne tik man, bet ir diedui...
Veidrodinį fotiką gavau kaip ir dauguma nuo senelio tad ir pradėjau startą 2012
2012-02
2012-04
2012-07
2012-09
2012-10
2012-11
2012-12
2013-01
QUOTE(Suprem @ 2013 01 20, 22:45)
RK-kam tas geltonas paklotas? Ir horizontas ne i ta puse Reikejo ant rogiu ir zemyn nuo kalno, mano vizijoje grazu
Geltonas paklotas, nes ji pasitiese... Reiktu labai gerai isiziureti, kad pamatyti tiesu horizonta juros ir dangaus, o kai viskas susilieja, tai taip ir atrodo, kad ciuozia .
Aciu uz komentara
Del rogiu jo, tik neturiu graziu
Fantastiski paskutiniai puslapiai Ir kiek motyvacijos naujokems...
say zuvis tikrai topine...
O as tai prisimenu, atejau i tema uzpraeita vasara, fotografavau "tiesiai i kakta" paprastutes gelytes is savo darzelio, ir labai sielojausi, kodel niekas ju nekomentuoja, o jei komentuoja, tai sako "paieskok ko nors idomesnio" - gi man tai jau taip grazu buvo... Gaila beveik, kad istryniau tas foto
Ka domina kelioniu foto - kvieciu i Nepala Foto rinkinuka rasite cia:
Nepalas
say zuvis tikrai topine...
O as tai prisimenu, atejau i tema uzpraeita vasara, fotografavau "tiesiai i kakta" paprastutes gelytes is savo darzelio, ir labai sielojausi, kodel niekas ju nekomentuoja, o jei komentuoja, tai sako "paieskok ko nors idomesnio" - gi man tai jau taip grazu buvo... Gaila beveik, kad istryniau tas foto
Ka domina kelioniu foto - kvieciu i Nepala Foto rinkinuka rasite cia:
Nepalas
Jurzoles, kelionės foto man tokios nuostabios
Erikos, foto jau seniau stebėjau Tad jos nude ir raudonplaukė man iki šiol tokį vauv turi
Erikos, foto jau seniau stebėjau Tad jos nude ir raudonplaukė man iki šiol tokį vauv turi
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 20, 22:00)
Geltonas paklotas, nes ji pasitiese... Reiktu labai gerai isiziureti, kad pamatyti tiesu horizonta juros ir dangaus, o kai viskas susilieja, tai taip ir atrodo, kad ciuozia .
Aciu uz komentara
Aciu uz komentara
Taigi gali pati pagrazinti, uztiesti kazka ant ju
Smagus tobulejimai, bet ir pradiniai kadrai neblogi buvo Toks ispudis, kad nei vienai fokusai nesokinejo ir foto tamsios nebuvo
QUOTE(Suprem @ 2013 01 20, 23:09)
Toks ispudis, kad nei vienai fokusai nesokinejo ir foto tamsios nebuvo
žinok anksčiau pradžiamoksliukės tikrai greičiau tobulėjo. Sunku net paaiškinti. Bet po savaitės, po mėnesio fotkindavo liuksiškai. Aš vis galvoju, kad dėl užsidegimo... Vis pasigendu jo dabartinėse naujokėse. Tik kelios sužiba.... Ir tos info į vieną vietą surinktos nebuvo, reikėjo patiems eiti, ieškoti.
O tas labai skatina. Ką besimokintume, geriau įsisavinam, jei patys info ieškom ir randam. Jei kas pakiša, ar tarkim nuo ko nors nusižiūrim, nusirašom... taip ir lieka neišmokta.
Man irfi erikos nude wauuuuu tiesiog nzn kiek laiko sustojus buvau ir ziurejau visus krastelius derinamuma nu as apakus, visos jus nerealiai pavaret bet ta foto mane tiesiog apakino