2009 rugsėjis, nieko nežinojau apie centravimus ir horizontus
2010 balandis,čia po gero mėnesio prisijungus į SM pradžiamokslį, labai džiaugiausi šia nuotrauka
dar po mėnesio, pirmieji bandymai susidraugauti su šviesa
2011 pavasaris, pajutau, kad šviesa mano rankose:)
2011 liepa, autoportretas
2011 ruduo, kitokie bandymai
2012 vasaris
2012 balandis
2012 rugpjūtis, autoportretas
2012 rugsėjis
2012 - ŽIEMOS MIEGAS neturiu ką rodyt
2013- jau kaupiuosi
P.s PASAKA VIENoJE TEMOJE TIEK NUOSTBIŲ NUOTRAUKŲ MATYTI. mERGAITĖS AŠ JUS
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 20, 21:09)
Man si nereali Kai pirma karta pamaciau is pirmo zvilgsnio pasirode, kad mergina tupi vandenyje...cia tos skrybeles krastas virsuje sukure sudrumsto vandens ivaizdi man
Siaip jau ir pradzia visai nebloga, matesi kad toli eisi
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 20, 21:07)
Turiu klausimuka apie koliazu zaidima...As nedalyvauju, bet kita karta jei toki turesit bandyciau prisijungti. Taigi klausimas, ar foto turi buti butinai zaidimui fotografuota, ar galima ieskoti archyvuose pratesimo?
Tik nuja, jokių archyvų
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 20, 21:14)
Man si nereali Kai pirma karta pamaciau is pirmo zvilgsnio pasirode, kad mergina tupi vandenyje...cia tos skrybeles krastas virsuje sukure sudrumsto vandens ivaizdi man
Ačiū Tau
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 20, 21:14)
Tik nuja, jokių archyvų
Mat kaip... Zodziu jei gauciau, tarkim, fotke su sniegu, tai man negerai butu...
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 20, 21:16)
Mat kaip... Zodziu jei gauciau, tarkim, fotke su sniegu, tai man negerai butu...
Prišingybės būdu galėtum daryt
Arba šaldytuve
Sea Girl antrą įsimylėjau
Kur dėjau foto 2008-2009 m. tai pasakysiu kad aš čia nesilankiau, tik fotika nusipirkau ir du metus stovėjo praktikšaki nenaudojamas, tik atėjimas čia pastumėjo kažką daugiau išmokti, o čia atėjau 2010 lapkričio 10d. su šita foto
ir kaip dabar atsimenu kad brum buvo mane palaikanti ji gal ir nepamena
Kur dėjau foto 2008-2009 m. tai pasakysiu kad aš čia nesilankiau, tik fotika nusipirkau ir du metus stovėjo praktikšaki nenaudojamas, tik atėjimas čia pastumėjo kažką daugiau išmokti, o čia atėjau 2010 lapkričio 10d. su šita foto
ir kaip dabar atsimenu kad brum buvo mane palaikanti ji gal ir nepamena
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 20, 20:51)
Man tai paziurejus pavydu truputi, kad jus tiek daug fotografuojat, tiek daug skirtingu modeliu, objektu, temu ir t.t. As tai uzstrigus buityje tuos pacius modelius(tiksliau viena modeli siuo metu daugiausia) fotografuoju, tiesiog be jokios minties akimirkas fiksuoju ir viskas...Sustingimas totalus Todel ir prisijungiau i tema, kad senus kaulus prajudinti...nes cia gyvenimas verda tikrai
Buity, ne buity, bet nuotraukos labai skoningos, man labai patinka tavo bw
Gerulė pirmoji Tu nuo pradžių tą šviesą gaudei Viešpatie, iš kur tas suvokimas, man tas daėjo labai vėlai, matyt pradėjua gal tik po metų, tada vajė koks atradimas man pasirodė
Yvette tokia faina uzduotele sestadieniui sumaste, negalejau but rami, taip norejosi sudalyvauti, vis vaiksciojau pakelus galva ir ziurejau kas cia man virs galvos:) Neturejau progos iseit ta diena i lauka, turejau is ryto pasiruosti vaiko sventej, toliau sveciai, tvarkymas, bet pora kadru visgi padariau Tai ka suradau namie virs galvos
Tema tikrai nuostabi, buvo idomu paziureti kaip patobulejo zmones, idomu ir man pasidare ar nors viena maza zingsneli link tobulejimo pasidariau:) Bandysiu surasti pora nuotrauku palyginimui.
Del koliazo, tai suku galva, kiekviena diena vis ziuriu i nuotrauka, bet kolkas minciu nulis. Nuotrauka man per sunki, nesugalvoju pratesimo ar pradzios. Turiu savaite, gal ateis kokia mintis i galva
Tema tikrai nuostabi, buvo idomu paziureti kaip patobulejo zmones, idomu ir man pasidare ar nors viena maza zingsneli link tobulejimo pasidariau:) Bandysiu surasti pora nuotrauku palyginimui.
Del koliazo, tai suku galva, kiekviena diena vis ziuriu i nuotrauka, bet kolkas minciu nulis. Nuotrauka man per sunki, nesugalvoju pratesimo ar pradzios. Turiu savaite, gal ateis kokia mintis i galva
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 20, 21:19)
Buity, ne buity, bet nuotraukos labai skoningos, man labai patinka tavo bw
Tu nuo pradžių tą šviesą gaudei Viešpatie, iš kur tas suvokimas, man tas daėjo labai vėlai, matyt pradėjua gal tik po metų, tada vajė koks atradimas man pasirodė
Gerulė pirmoji Tu nuo pradžių tą šviesą gaudei Viešpatie, iš kur tas suvokimas, man tas daėjo labai vėlai, matyt pradėjua gal tik po metų, tada vajė koks atradimas man pasirodė
Aha gaudžiau, man be popto gražu buvo, taip knietėjo ją rasti, ir tam man prireikė metų.
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 20, 21:19)
Tu nuo pradžių tą šviesą gaudei Viešpatie, iš kur tas suvokimas, man tas daėjo labai vėlai, matyt pradėjua gal tik po metų, tada vajė koks atradimas man pasirodė
na man irgi sunkiai su šviesa kažkodėl sekėsi