Sveiki gyvi...
Savaitgalis.. Cepakų prikirtus ir gryžus į Vilnių galima ir prie mylimos temos prisijungt...
viską paskaitysiu kinderį paguldžius, bet permečiau kadrus akim... kaip super..
Say , žuvis liuxinė... ko tais visai kaip lašiniai nesenai kelti...
Vuniščia , nu tu ištobulėjei... eina peklon... taip greit? duracelius gal susidėjus uodegon?
Oooo ir konkursų naujų padavė, bet aš dar su koliažu vargstu... nu ir sudėtingai čia bus, bet tikiuosi,kad ir su maniške kažkas vargsta....
Peržiūrėjau savo fotkes...
Galiu įkelt mano patobulėjimą šiokį tokį..
2010 balandžio 19 ( max mėnesis po pirmojo Nikono įsigijimo ).
2010 rugsėjo 18 .
DIDELIS TARPAS.. savo kinderį tik fotkinau, bet nedėsiu..
2012 birželis
2012 spalio 4
2012 lapkričio 16 PIRMOJI JUOSTA....
2012 lapkričio galas ar gruodžio pradžia...
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 20, 20:01)
O daugumoj fotkės su ta pačia mergička. Pamenu 2011 gegužės fs kaip jūs visos gyrėt ir skatinot Iki šiol už tai svajonei esu dėkinga
o, malionu
eina sau, merginos kokios foto jusu.. koks patobulejimas nuo pirmuju foto man kolkas tai atrodo taip tolima..
saunuoles
saunuoles
Reikia mums naujokem atsideti savo pirmasias foto, veliau ir mes ikelsim, kaip patobulejom. O tokios senbuviu nuotraukos tikrai "uzveda" - norisi fotografuoti fotografuot fotografuoti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 20, 20:33)
Reikia mums naujokem atsideti savo pirmasias foto, veliau ir mes ikelsim, kaip patobulejom. O tokios senbuviu nuotraukos tikrai "uzveda" - norisi fotografuoti fotografuot fotografuoti
pritariu
Sveikos, eina sau kokie nerealūs paskutiniai psl...
O jau kaip matosi visų senbuvių nerealus tobulėjimas, net pavydu darosi ŠAUNUOLĖS!!!
O jau kaip matosi visų senbuvių nerealus tobulėjimas, net pavydu darosi ŠAUNUOLĖS!!!
QUOTE(Dalyja @ 2013 01 20, 21:40)
Sveikos, eina sau kokie nerealūs paskutiniai psl...
Aha, baltai pavydim
Man tai paziurejus pavydu truputi, kad jus tiek daug fotografuojat, tiek daug skirtingu modeliu, objektu, temu ir t.t. As tai uzstrigus buityje tuos pacius modelius(tiksliau viena modeli siuo metu daugiausia) fotografuoju, tiesiog be jokios minties akimirkas fiksuoju ir viskas...Sustingimas totalus Todel ir prisijungiau i tema, kad senus kaulus prajudinti...nes cia gyvenimas verda tikrai
Daug nuotrauku nedesiu. Tik viena sena(tik isigijus 50mm objektyva) ir viena is naujesniu...
Kaip man patiko anksciau ta foto kad meskiui nosi nukirtau jau tada zinojau `
"It's a big world..."
ok, dar viena is naujesniu...
Daug nuotrauku nedesiu. Tik viena sena(tik isigijus 50mm objektyva) ir viena is naujesniu...
Kaip man patiko anksciau ta foto kad meskiui nosi nukirtau jau tada zinojau `
"It's a big world..."
ok, dar viena is naujesniu...
niu kaip gerai, kad prisėdau SM.. nerealiai pakėlėt upą, šaunuolės
Turiu klausimuka apie koliazu zaidima...As nedalyvauju, bet kita karta jei toki turesit bandyciau prisijungti. Taigi klausimas, ar foto turi buti butinai zaidimui fotografuota, ar galima ieskoti archyvuose pratesimo?
Papildyta:
Nemacius as tavo vasariniu sedevru...Bet si ne kazin kas
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 20, 21:03)
O as cia fotkinau vakar pajury prie gero saltuko. Visiskai nieko netaisiau...
Kam idomu, canon 600D turiu nuo 2012 geguzes.
Ka manot, kurios matet mano sedevrus vasara .
Pripratau ant M fotkint
Kam idomu, canon 600D turiu nuo 2012 geguzes.
Ka manot, kurios matet mano sedevrus vasara .
Pripratau ant M fotkint
Nemacius as tavo vasariniu sedevru...Bet si ne kazin kas