praejau jeee
alabama nu negaliu sakyt kad nepatinka , nu patinka vat ziurejau ziurejau gal nervina biski kad veidelis per baltas
Alabama, deja. Man patinka. Tos mielos, mažos akcentuojamos pėdutės. Super, kad ne veidas pirmame plane
Alabama man irgi patinka, zavios pavargusios pedutes tik as gal kirpciau, nezinau, o gal ir ne jei nukirpta butu ir paliktos tik pedutes tai nezinau mintis gal pabegtu.
QUOTE(Afrė @ 2013 01 16, 20:18)
xixixi užganėdinta moteriškė
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 16, 20:25)
Juk neprivalo sutapti visų skoniai
skoniai neprivalo sutapti. bet jau laikas pradėti save nustatinėti nebevertinti fotkių "patinka ar nepatinka" ir "gražu ar negražu" kategorijomis. reikia sudėtingėti patiems vidujai, tada ir foto vertinimas sudėtingės, atsiras argumentų ją pagirti arba sukritikuoti, atsiras analizavimo visų pirma poreikis, visų antra - įgūdžiai.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 16, 22:41)
bet jau laikas pradėti save nustatinėti nebevertinti fotkių "patinka ar nepatinka" ir "gražu ar negražu" kategorijomis. reikia sudėtingėti patiems vidujai, tada ir foto vertinimas sudėtingės, atsiras argumentų ją pagirti arba sukritikuoti, atsiras analizavimo visų pirma poreikis, visų antra - įgūdžiai.
Būtent, meilemano
Užpernai viena kolegė vertinant kažkokį kūrinį pasakė "man nepatiko", tai smagiai pasijuokėm
Žinoma, ne viską mes pažįstam. Bet kai nemokam vertinti, nereikėtų to daryti.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 16, 23:10)
Vienintele, as buciau dariusi visus drugelius baltus
gali būt, nebuvo laiko daug kaitalioti, pirmas užmanymas buvo balti ant sijono, juodi rankose ir plaukuose, šaltis mano priešas
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 23:14)
faina šita
Ar tik ne tu sakei, kad praeitais metais mažai rodei ir šiais pasitaisysi. Faina, kad jau pildai pažadą Ir žinai, iš šios fotosesijos matosi, kad dar pasistūmėjai į priekį.
Faina jus stebėti, merginos. Ir vyre
Ar tik ne tu sakei, kad praeitais metais mažai rodei ir šiais pasitaisysi. Faina, kad jau pildai pažadą Ir žinai, iš šios fotosesijos matosi, kad dar pasistūmėjai į priekį.
Faina jus stebėti, merginos. Ir vyre
dėkui, taip aš, aš šiaip daug pasižadėjau šiemet ir jau nemažai padariau, net pilatesa lankau, tikiuosi neišblės mano užsidegimas
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 16, 23:05)
Fainai
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 16, 21:01)
Amen.
Man tai čia kičas, paveikslėlis iš turgelio prie bažnyčios. Nėra net ką lyginti su žmogum baloje Nė už ką nepatikėčiau, kad tai tikrai normalaus menininko darbas Apšvieskite.
Man tai čia kičas, paveikslėlis iš turgelio prie bažnyčios. Nėra net ką lyginti su žmogum baloje Nė už ką nepatikėčiau, kad tai tikrai normalaus menininko darbas Apšvieskite.
cia to pacio Henri Cartier-Bresson nuotrauka.
QUOTE(Alabama @ 2013 01 16, 22:11)
Šita daug kam nepatiks:)
cia specialiai erzini.
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 16, 23:05)
man labai patinka.. tas veido baltumas, ryskios spalvos.. man juodas drugelis kazkodel asocijuojasi su mirtim. bet cia turbut ne taip..
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 17, 00:05)
Oi kokia nuotaikinga fotosesija Drugeliai vidurį žiemos, saldu darosi... gražiai spalvos dera!
Aš ir tokių drugelių turiu visą pusmaišį prisikarpius ir idėjų turiu jiems realizuoti