Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 20, 19:45)
gaila, nieko nepavyko nufotografuoti uzduociai linijos.. nors turejau minciu, bet savaitgali visokiais reikalais buvau uzimta  smile.gif todel labai lauskiu kitos uzdoties  rolleyes.gif

kadangi maži dalyvių, tik kelios sujungė linijas su šeštadieniu tema, tad sekančios savaitės užduotis naujokėms lieka ta pati. Tad galėsi išpildyti savo mintį.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 20, 18:22)
Sayonara, zuvis nereali biggrin.gif  Bet pats pirmas portretas tai visai geras, kaip pirmas smile.gif

Reikes ir man gal pasiknisti archyvuose biggrin.gif
Man nerealios sios jaunos seimos nuotraukos.... http://www.theroadishome.com/honest/
archives paziurejus daug yra... Net nezinau kas, bet mane itraukia...

neiščiustinta kasdienybė, kai kurios ypač jausmingos tikrai..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 20, 19:12)
aš tai negaliu paaiškinti, kodėl fotkinau ir juo labiau, kodėl TAI rodžiau anuomet temoje biggrin.gif kaip jie manęs neišpravodijo, nežinau smile.gif labai kantrūs buvo

na kodėl, aš tai labai suprantu, kodėl dėjai- na toks kitoniškumas tos žuvies, nuėsta, palikta tik galva, geležinis šaukštas...Netradicinis matymas. Na jau matės, kad kažkas iš Tamstos išeis. Aš rimtai smile.gif
Atsakyti
Svajone, pamiršai tikriausiai. Kas laimi konkursą, tas skelbia naują temą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 19:47)
kadangi maži dalyvių, tik kelios sujungė linijas su šeštadieniu tema, tad sekančios savaitės užduotis naujokėms lieka ta pati. Tad galėsi išpildyti savo mintį.

jegele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 18:52)
Svajone, pamiršai tikriausiai. Kas laimi konkursą, tas skelbia naują temą  bigsmile.gif

aha, pamirsau blush2.gif ok, einu galvot smile.gif
Papildyta:
okey, skelbiu naują temą, su prizais, siurprizais biggrin.gif

įliustruoti dainą smile.gif kokią tik norit, pačią mylimiausią, jausmingiausią, linksmiausią.. na kokią tik norit smile.gif dėti nuotrauką kartu su nuoroda į dainą. Nuotraukos turi būti padarytos naujai, ne archyvinės!

kiek laiko skirt? reikia turbūt dar ir flickr paskelbt, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 sausio 2013 - 19:26
dainų iliustracijai flickr tema
Nuspręskit iki kada keliam, iki kada balsuojam ir papildysiu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 19:24)
dainų iliustracijai flickr tema
Nuspręskit iki kada keliam, iki kada balsuojam ir papildysiu

žūdz, noriu temą pakeist biggrin.gif nes pagalvojau, kad užsiknisiu žiūrėt, kol atrinksiu doh.gif biggrin.gif

dar turiu tokią temą- buitiakas/kasdienybė smile.gif ar geriau nebesimetyt, ir palikt aną?
Atsakyti
Oho kokia idomi tema bigsmile.gif reiks kazka sugalvot blush2.gif gal saus ideja wub.gif o cia dalyvaut gali visi ar tik "seniokai" ?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 20, 19:38)
Oho kokia idomi tema  bigsmile.gif reiks kazka sugalvot  blush2.gif gal saus ideja  wub.gif o cia dalyvaut gali visi ar tik "seniokai" ?

visi gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 20:37)
žūdz, noriu temą pakeist biggrin.gif nes pagalvojau, kad užsiknisiu žiūrėt, kol atrinksiu  doh.gif  biggrin.gif

dar turiu tokią temą- buitiakas/kasdienybė smile.gif ar geriau nebesimetyt, ir palikt aną?

skelbk kitą, jei tau patogiau. O šią vistiek palikim. Gal kas sudalyvaus. Temos nebemoku ištrinti iš flickr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 18:47)

tai kokie zaidimai sekanciai savaitei? linijos? ir dainos iliustracija?
Atsakyti