Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 20, 16:42)
J
Tas pirmasis šedevras tai nu.. įdomus gal visai, nėra jau taip blogai... Ar čia spalvos buvo pakoreguotos pačios?
Pats geriausias pavyzdys tai su tos moters portetu  thumbup.gif Ir paskutinioji tikrai žudanti foto  lotuliukas.gif  thumbup.gif

\
buvo koreguota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 20, 16:42)
Koks modelis? pas mane Pentax k-x. kas man padėjo darant 5 ND, tai fotkinant tą pavyzdinį baltą lapą, reikėjo pereksponuoti, na, t.y., kad pagal šviesos metrą būtų per šviesu. Tas lapas ekrane turi atrodyti idealiai baltai, ir tik tada jau galima fotkinti savo objektus. Man geriausia buvo su balta vienkartine servetėle.

Pentax k-r
jau paskutini karta kai fotografavau, tai paemiau is vaiko balta lapa.. jis storesnis, nei kopijavimui skirtas.. tai siek tiek geriau gavosi.. bet va su sevetele irgi gera mintis drinks_cheers.gif ziuresiu kaip cia seksis dirbtiniam fotografuot..
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 20, 16:45)
Tommika užskaitau

4u.gif
Atsakyti
Oi smagu skaityti apie jūsų šedevrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 16:07)
Rodau ir aš keletą palyginimui

Užsikvatojau laugh.gif

Atsakyti
nepatingėjau ir aš biggrin.gif
2008 m.
user posted image
2011m. jau kitas vaikas smile.gif
user posted image

2009 m.
user posted image
2011 m.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 12:34)
aš tai visada tavo žuvį prisiminsiu  lotuliukas.gif

aš tikrai ją irgi prisiminsiu biggrin.gif

aš kitiap palyginti norėčiau - kas kažkiek laiko. man asmeniškai pokyčiai geriau matosi.

vienas pirmųjų mano portretų (2008 m. pradžia; maždaug mėnuo nuo fotoaparato paėmimo į rankas pirmą kartą) ir pirmas nepažįstamas žmogus, kurį užkalbinau ir paprašiau leistis nufotografuojamam:
user posted image

po kelių mėn. (2008 m. rugpjūtis):
user posted image

po dar dviejų mėn. (2008 m. lapkritis):
user posted image

po kelių mėn. (2009 m. gegužė):
user posted image

po dar kelių mėn. (2009 m. rugsėjis):
user posted image

po metų (2010 m. rugsėjis):
user posted image

po metų (2011 m. rugpjūtis):
user posted image

palyginimui tas pats žmogus per metus:
2008 vasaris:
user posted image

2009 m. vasara:
user posted image

paėmiau iš esmės tik portretus, nors manau, kad esu kelis ir neportretinius kadrus neblogus pagaminus. gatvės foto nedėjau nė vienos.

čia mano pačių pačių mylimiausių foto tai pora yra. kitos netiko į kontekstą.

Atsakyti
sayonara ei o aš taip žuvies laukiau, dabar nematau prastų darbų, taip matosi tobulėjimas bet ir pradžia neprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiziurejau jusu foto, smagu,kad tema gyvuoja,judesys jauciasi smile.gif

Koliazo zaidimui

user posted image
Atsakyti
joooo....kai matai jūsų tobulėjimus, tai noris temptis ir siekt to kažko, dabar atrodo nepasiekiamo.

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 20, 17:37)
sayonara ei o aš taip žuvies laukiau, dabar nematau prastų darbų, taip matosi tobulėjimas bet ir pradžia neprasta  mirksiukas.gif

nu žuvies neberandu, kažkur nukišau..smile.gif
bet vaiko vieną pirmųjų portretų tai gal kada surasiu, nes ten smagiai su blykste kalta į kakta, o už vaiko - baltas šaldytuvas. Yvette turi prisiminti biggrin.gif ir KOKIE jie visi kantrūs buvo su manim, kaip aiškino, kad gal tu tą, tu gal aną, nu pabandyk anaip.. šakės, kai pagalvoju..biggrin.gif

beje, dabar iš laiko perspektyvos žiūrėdama galiu pasakyti, kad aš labai greitai nuo fotkinimo pradžios gavau juostą į nagus ir du gerus mokytojus juostininkus. ir tai man labiausiai padėjo. skaitmena niekada juostai nebeprilygo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 sausio 2013 - 17:41
QUOTE(sayonara @ 2013 01 20, 17:33)
aš tikrai ją irgi prisiminsiu biggrin.gif

aš kitiap palyginti norėčiau - kas kažkiek laiko. man asmeniškai pokyčiai geriau matosi.

nu čia pavarei, jau nuo pradžių gerai varei smile.gif

taip nesąžininga biggrin.gif o kur žuvis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 17:40)
nu čia pavarei, jau nuo pradžių gerai varei smile.gif

taip nesąžininga biggrin.gif o kur žuvis?  biggrin.gif

nu man tas pirmas diedo portretas po mėnesio fotkinimo atrodė šedevras, TĄ akimirką savimi patikėjau, kaip dabar atsimenu biggrin.gif kaip ant sparnų parvariau, didžiavausi savimi nerealiai..biggrin.gif
Papildyta:
gotte, parašyk emailą arba skaipą, pakalbėsim apie ryškinimus namie.
Atsakyti