Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Vilnis @ 2013 01 20, 15:45)
Ok -  4u.gif

4u.gif
du TAIP jau turiu..

uz ka minusas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2013 01 20, 15:42)
Rodomo, nzn, atrodo nieko neturiu, nes ko daugiau zinau ir suprantu, to maziau patenkinta savo rezultatais unsure.gif, nors mokymosi procesas veza nerealiai, tai gal iseis i gera ant galo  bigsmile.gif optimiste as biggrin.gif

Patiko labai tilto nuotrauka! Ir siaip labai smagu, kad Yvette taip  sugeba sudomint ir skatinti  bigsmile.gif

Sutinku, sutinku, sutinku... drinks_cheers.gif
Atsakyti
supratau, aciu uz komentarus smile.gif
Atsakyti
Rodau ir aš keletą palyginimui

gamta:

2008 m šedevras čia mano buvo

user posted image

2011 m pokolkas dar man gražu, bet po kelių mettų gal irgi žvengsiu biggrin.gif

user posted image

objektai:

beveik 2009m, čia menų menas buvo, ir labai pykau jei kas bandė kritikuot, čia tiesiog TOBULA buvo biggrin.gif

user posted image

2011m

user posted image

2009 m, čia fotosesija buvo, labai stengiausi, džaigiausi, kad gavosi nerealiai biggrin.gif

user posted image

2011m čia ta pati mergina

user posted image

o šiai fotkei palyginimų neturiu. 2009m, atspausdinau didelio formato, šedevras gi! ir sesei per Kalėdas padovanojau lotuliukas.gif mačiau kaip liko nesupratus, nors ir stegėsi to neparodyti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 17:07)

o šiai fotkei palyginimų neturiu. 2009m, atspausdinau didelio formato, šedevras gi! ir sesei per Kalėdas padovanojau  lotuliukas.gif  mačiau kaip liko nesupratus, nors ir stegėsi to neparodyti  lotuliukas.gif

nerealu lotuliukas.gif aš savo pradžios laikais broliui foto dovanojau lotuliukas.gif taip pat liko nesupratęs. O man kaip to meto "didžiai menininkei" tai įžeidimas buvo. Kaip čia gali tokio meno neįvertinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 16:09)
nerealu  lotuliukas.gif  aš savo pradžios laikais broliui foto dovanojau  lotuliukas.gif  taip pat liko nesupratęs. O man kaip to meto "didžiai menininkei" tai įžeidimas buvo. Kaip čia gali tokio meno neįvertinti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o sese mano kai išpakavo tą dovana, net nesuprato, kad ten mano fotke, išpakavo, žiūri, žiūri, varto , ieško kažko... po kiek laiko- o remelis! ačiū lotuliukas.gif tai turėjau aiškint, kad čia mano foto yra, kad nereikia jos ištraukt, kad kitą įdėt biggrin.gif (na ji pagalvojo, kad kai būna pirkt rėmeliai, ir kažieno foto dėl vaizdo įdėta būna). Po to bandė dar vaidint nustebusią, bet nekažkaip jai ten gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gitusia, tavo ND vieną trūkumą turi. Išdėliojai ok, nėra parašyta, kad negalima fotografuoti iš viršaus, tad vėlgi ok. Kas mane stabdo nuo užskaitymo tai, kad antroje foto labai labai mažulytis skirtumas. Norisi ryškesnio fokuso į vidurinę gėlę. Jei darei kelias foto ir turi su geresniu fokusu, pakeisk ir gausi taip iš manęs.
Papildyta:
Tommika, ir mano taip priskaičiavai?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 16:28)
Tommika, ir mano taip priskaičiavai?

ne blush2.gif
nes keliau is naujo perfotografavus, tai nesiskaito anas uzskaitymas.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 17:30)
ne  blush2.gif
nes keliau is naujo perfotografavus, tai nesiskaito anas uzskaitymas..  ax.gif

tai turi tris
dar kažkas liko ar galima sveikint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 sausio 2013 - 16:36
QUOTE(juratike13 @ 2013 01 20, 03:45)
Tynka, po tiltu foto puiki...noreciau dar ka j/b pamatyti...tas kryzius gale, akis taip ir traukia i toli...sustoja ties kryziumi ir visai nesinori grizti atgal...

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 20, 06:53)
Tik norejau pasakyti, kad man idomi pasirode kazkieno po tiltu foto, kur i baznycia panasu - dar pastumdzius, patiesinus, sustiprinus ta katedros ispudi, patvarkius apdirbima (gal net j/b pavertus), galetu visai gera nuotrauka gautis  4u.gif

QUOTE(chiquitka @ 2013 01 20, 09:42)
Patiko labai tilto nuotrauka!

Jėė, kaip smagu girdėti, ačiū aciuks.gif
Žinokit, stumdžiau stumdžiau... užsiknisau bestumdydama, akys išvarvėjo biggrin.gif J/b irgi bandžiau, bet ten per mažai kontrasto, nesižiūrėjo, kad ir kaip bandžiau viską reguliuot. Tos visos linijos tapo nebe tokios pastebimos.. viskas labiau susilieję į visumą. Gal kuri nors norite man padėt? ax.gif

QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 05:40)
pas mane pentax..

Koks modelis? pas mane Pentax k-x. kas man padėjo darant 5 ND, tai fotkinant tą pavyzdinį baltą lapą, reikėjo pereksponuoti, na, t.y., kad pagal šviesos metrą būtų per šviesu. Tas lapas ekrane turi atrodyti idealiai baltai, ir tik tada jau galima fotkinti savo objektus. Man geriausia buvo su balta vienkartine servetėle.

QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 06:23)
O paskui pagalvojau, kad niekur aš nesinešdinsiu. Tad reikia jūsų pagalbos. Į pirmą psl. norėčiau įkelti pvz. kaip jūs tobulėjat. Su kokiom foto atėjot ir kokias, po milijonų sėdimosios spardymų, darot dabar. Kas neatsilaiko spaudimui, lai fotografuoja viską kas gražu ir tuo džiaugiasi  smile.gif  O galbūt kai kam tai bus gera motyvacija, nepabūgs ND ir sieks tikslo.

Puiki mintis! Τik reik parinkti pačius akivaizdžiausius skirtumus, na tokius kur jau tikrai WOW.

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 20, 08:48)
Ikelsiu pora foto patarsymui biggrin.gif

Pirmoji tiesiog neįdomi, antrojoje, kaip jau sakė, poza absoliučiai neatleistina lotuliukas.gif , o trečioji man patiko, gražiai žiūrisi 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 10:07)
Rodau ir aš keletą palyginimui

Tas pirmasis šedevras tai nu.. įdomus gal visai, nėra jau taip blogai... Ar čia spalvos buvo pakoreguotos pačios?
Pats geriausias pavyzdys tai su tos moters portetu thumbup.gif Ir paskutinioji tikrai žudanti foto lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 20 sausio 2013 - 16:45
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 16:36)
tai turi tris
dar kažkas liko ar galima sveikint

aciu 4u.gif

liko.. dar dirbtiniam reikia padaryt.. vakar ikeltas per tamsus ir negeras.. reiks daugiau lempu pasistatyt sivakar rolleyes.gif
Atsakyti
Tommika užskaitau

Svajonė mūsų, Gotte kaip faina buvo pažiūrėti, reiks ir man paieškoti, tik baisu jeigu progreso nėr smile.gif

Visos naujai prisijungusios gal nori mane įsitraukti į draugus, čia pasimetu nuotraukose flickr kometuoti patogiau, jei ką aščia, nepažadu visas pakomentuoti, bet ten didesnė tikimybė mirksiukas.gif

Atsakyti