QUOTE(juratike13 @ 2013 01 20, 03:45)
Tynka, po tiltu foto puiki...noreciau dar ka j/b pamatyti...tas kryzius gale, akis taip ir traukia i toli...sustoja ties kryziumi ir visai nesinori grizti atgal...
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 20, 06:53)
Tik norejau pasakyti, kad man idomi pasirode kazkieno po tiltu foto, kur i baznycia panasu - dar pastumdzius, patiesinus, sustiprinus ta katedros ispudi, patvarkius apdirbima (gal net j/b pavertus), galetu visai gera nuotrauka gautis
QUOTE(chiquitka @ 2013 01 20, 09:42)
Patiko labai tilto nuotrauka!
Jėė, kaip smagu girdėti, ačiū
Žinokit, stumdžiau stumdžiau... užsiknisau bestumdydama, akys išvarvėjo
J/b irgi bandžiau, bet ten per mažai kontrasto, nesižiūrėjo, kad ir kaip bandžiau viską reguliuot. Tos visos linijos tapo nebe tokios pastebimos.. viskas labiau susilieję į visumą. Gal kuri nors norite man padėt?
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 05:40)
Koks modelis? pas mane Pentax k-x. kas man padėjo darant 5 ND, tai fotkinant tą pavyzdinį baltą lapą, reikėjo pereksponuoti, na, t.y., kad pagal šviesos metrą būtų per šviesu. Tas lapas ekrane turi atrodyti idealiai baltai, ir tik tada jau galima fotkinti savo objektus. Man geriausia buvo su balta vienkartine servetėle.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 06:23)
O paskui pagalvojau, kad niekur aš nesinešdinsiu. Tad reikia jūsų pagalbos. Į pirmą psl. norėčiau įkelti pvz. kaip jūs tobulėjat. Su kokiom foto atėjot ir kokias, po milijonų sėdimosios spardymų, darot dabar. Kas neatsilaiko spaudimui, lai fotografuoja viską kas gražu ir tuo džiaugiasi
O galbūt kai kam tai bus gera motyvacija, nepabūgs ND ir sieks tikslo.
Puiki mintis! Τik reik parinkti pačius akivaizdžiausius skirtumus, na tokius kur jau tikrai WOW.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 20, 08:48)
Ikelsiu pora foto patarsymui
Pirmoji tiesiog neįdomi, antrojoje, kaip jau sakė, poza absoliučiai neatleistina
, o trečioji man patiko, gražiai žiūrisi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 10:07)
Rodau ir aš keletą palyginimui
Tas pirmasis šedevras tai nu.. įdomus gal visai, nėra jau taip blogai... Ar čia spalvos buvo pakoreguotos pačios?
Pats geriausias pavyzdys tai su tos moters portetu
Ir paskutinioji tikrai žudanti foto