Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 12:23)
gal reikia užleisti tvirtovę tikroms pradžiamokslėms ir nešdintis pagliau toliau,

O paskui pagalvojau, kad niekur aš nesinešdinsiu.

daug galvoji biggrin.gif
Ir gerai galvoji.
Jei kažkam netinka šita tema, kurioje yra suprantančių ir galinčių užvesti ant kelio, tegul "gyvena" alternatyvioje temoje, kurioje galės grožėtis ir džiaugtis smile.gif Kiekvienas renkasi pats, ko nori (nors net nžn apie kokią temą čia šneki, einu pasicekavint) ax.gif
ai, šitą mačiau temą. merdėjanti tokia smile.gif

labas.
aš vakar irgi dairiausi virš galvos, bet ne kažką radau smile.gif Tai pasuoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 20 sausio 2013 - 13:17
perskaičiau aš ten tą kitą temą, tai ji ten kažkaip netyčia atsirado smile.gif neprigis ji ten garantuotai, nebent susirinks krūvelė verkiančių moteryčių, ir aikčios kaip pradžiamokslių temoj blogai biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, Yvette nežinau ar su Brumu man ką siuntėt ar ne, nes nenusigaunu iki pašto dėžutės .. dar iš ligų neišbrendam, tai marinuojames namuose.. doh.gif pasisakau iš anksto, kad po to nebūtų taip, kad ką nors gavau, o aš aceit nemandagi, ir net nepadėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 13:09)
perskaičiau aš ten tą kitą temą, tai ji ten kažkaip netyčia atsirado smile.gif neprigis ji ten garantuotai, nebent susirinks krūvelė verkiančių moteryčių, ir aikčios kaip pradžiamokslių temoj blogai  biggrin.gif

O mes savo ruoztu cia komentuosim, kaip ten nieko gero, ane? mirksiukas.gif

Mums atrodo, kad musu tema pati geriausia ir kitos nereikia, bet jei kazkam cia nepatinka, norisi kitokio bendravimo, kitokio mokymosi - tai kodel ne, tegu kuria ir vysto ta kazka kitokio. Kas zino, gal ir pavyks, ir nieko tame blogo nematau. Knygu klubai pvz irgi du yra SM'e, ir abu sekmingai gyvuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 20 sausio 2013 - 13:17
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2013 01 20, 14:12)
oj blogai  biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, Yvette nežinau ar su Brumu man ką siuntėt ar ne, nes nenusigaunu iki pašto dėžutės .. dar iš ligų neišbrendam, tai marinuojames namuose..  doh.gif  pasisakau iš anksto, kad po to nebūtų taip, kad ką nors gavau,  o aš aceit nemandagi, ir net nepadėkoju  smile.gif

ai ai kokia tu nemandagi schmoll.gif nebekalbu su tavim schmoll.gif

jei rimtai, maniškis manau dar keliauja
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 20, 00:17)

QUOTE(mamagute @ 2013 01 20, 11:23)
Mangute, laikykitės 4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis bandymas naturalioj sviesoj.. nes issikrove fotoaparatas..

auto
user posted image
shade
user posted image
manual
user posted image

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 13:35)
Paskutinis bandymas naturalioj sviesoj.. nes issikrove fotoaparatas..

Uzskaitau.
Atsakyti
Tommika liuks palei mane, tik gaila mano balsas nesiskaito smile.gif Bet manau kad "senes" uzskaitys.
Ta kita tema tai paziurejau numirus tokia biggrin.gif nu jei kam nepatinka si tegul eina jei kam nuo to tik geriau. smile.gif

O kad parodyt darbus nuo kuriu pradejo senbuves manau sauni ideja, noreciau pamatyt labai, ir kas ten per zuvis ? smalsu kaipppp:)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 20, 12:29)
reikia bakelio, ryškalų ir fiksažo. ir tamsaus kambario.

o gali gal čiut detaliau plz biggrin.gif tarkim ryškalai ir fiksažas - kokių firmų, nes nelabai žinosiu, ką pirkti, ką suvesti į paiešką g.gif bakelis - kam skirtas? g.gif

Aš atkasiau keletą foto savo ir galiu įmesti kaip pavyzdį. Tos foto gal nebuvo sudirbtos juodai, bet dabar žiūrint, aiškiai matosi skirtumas:

2010 rugpjūtis, vaiko portretas:
user posted image

2012 lapkritis, mano dukrytės portretas:
user posted image

2010 rugsėjis, autoportretas:
user posted image

2012 spalis, autoportretas:
user posted image

Kai prisijungiau prie šios temos, kaip tik buvo žaidimas- sena/nauja foto. Tai pamenu, kad aikčiojau ir negalėjau patikėti, kad kai kurie žmonės per pusmetį ar metus pasiekė nerealių rezultatų. Manau, tikra būtų smagu pažiūrėti kitų darbus ir kaip jie keitėsi bėgant laikui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 sausio 2013 - 14:09
nu tik neišeikit senbuvės iš šios temos, plyyyyyz. nes nu kas gi komentuos mus, naujokes, kas spardys užpakalius ir vers temptis? ne ne ne, jokių išėjimų schmoll.gif biggrin.gif

su baltu ND jaučiu man bus ragai. nes nu man su tuo baltos nustatymu, tai eina š...kaip sunku doh.gif
bet nu aišku pirma reik 1ND dar aciskaityt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2013 01 20, 14:05)
o gali gal čiut detaliau plz biggrin.gif tarkim ryškalai ir fiksažas - kokių firmų, nes nelabai žinosiu, ką pirkti, ką suvesti į paiešką  g.gif bakelis - kam skirtas? g.gif
Aš atkasiau keletą foto savo ir galiu įmesti kaip pavyzdį. Tos foto gal nebuvo sudirbtos juodai, bet dabar žiūrint, aiškiai matosi skirtumas:

nu labai matos skirtumas smile.gif o kaip paskutinė padaryta? čia tipo ore? nesuprantu tundra aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 20, 15:05)

aaha, matosi skirtumas. Įkelsiu į pirmą psl. Ok?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 20, 14:09)
aaha, matosi skirtumas. Įkelsiu į pirmą psl. Ok?

gali kelti mirksiukas.gif
Atsakyti