QUOTE(Rittule @ 2013 01 19, 18:35)
tai čia kaip ir virš galvos, malonu susipažinti
Ir man malonu
QUOTE(Teka @ 2013 01 19, 18:45)
o čia norėčiau kirpt viršaus
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:49)
Voveraite, visai fainas autoportretas. Viršaus ir man perdaug. Kirpčiau. Nekirpčiau tik tuomet, jei foto būtų horizontali, bei pečių linija idealiai tiesi.
Jei jau tiek norinčių kirpt, gal ir reikia kirpt.
Aha, ir man kažkaip kliūva, kad pečių linija netiesi (spaudžiau fotoaparato mygtuką
) Žiūrėjau žiūrėjau, prieš dėdama, aš į tą nuotrauką ir norėjosi palikti po daugmaž vienodai juodo ir balto ploto (na, kažkas simboliško išeit turėjo
) Bet daugiau dėmesio akims turbūt nepamaišys
Kirpta bus čia
http://www.flickr.co...N00/8396520406/ Pažiūrėkit, ar pakankamai palikta?
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 20:56)
originalu
patinka
malonu susipažinti
Man irgi
Didžiausias komplimentas, kai išgirstu - "originalu"
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 19, 21:52)
Kad ten knibždėlynas pas mane galvoje knibžda ir dar ne taip jau ir tyliai šnibžda: "Fotografuok taip, parodyk tą, lįsk ten, šok ten, kišk galvą į lempą..."
O dar, man labai patiko linijų nuotraukos
Ir Vilnies linijos kokios įdomios, tas lubų kampas taip gerai atsiremia į kraštą, kažkokį dinamikos įspūdį sukuria... Šitą linijų variantą reikės kada nors kur nors pritaikyti.
Ir šiaip, šiandien prisiminiau vėl, kad tos lempos gerai atrodo tiesiai iš apačios... Prisiminiau, kaip vaikystėj pasidėdavau veidrodžius ant grindų ir žiūrėdavau į juos, svajodavau, kaip įlipsiu Ten, į tą atvirkščią pasaulį, ir galėsiu vaikščioti lubomis, kaip šviestuvus galėsiu paliest, nes jie ant tų lubų augdavo tarsi gėlės...
Daugiau tokių užduotėlių! Dar dar DAR!