Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 19, 21:08)
sveikos,

apleidau jus, turejom seimoj nelaime sad.gif o dar prie to pacio ir mazoji susirgo sad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 19, 18:35)
tai čia kaip ir virš galvos, malonu susipažinti biggrin.gif

Ir man malonu biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 19, 18:45)
o čia norėčiau kirpt viršaus

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:49)
Voveraite, visai fainas autoportretas. Viršaus ir man perdaug. Kirpčiau. Nekirpčiau tik tuomet, jei foto būtų horizontali, bei pečių linija idealiai tiesi.

Jei jau tiek norinčių kirpt, gal ir reikia kirpt.
Aha, ir man kažkaip kliūva, kad pečių linija netiesi (spaudžiau fotoaparato mygtuką smile.gif ) Žiūrėjau žiūrėjau, prieš dėdama, aš į tą nuotrauką ir norėjosi palikti po daugmaž vienodai juodo ir balto ploto (na, kažkas simboliško išeit turėjo biggrin.gif) Bet daugiau dėmesio akims turbūt nepamaišys bigsmile.gif
Kirpta bus čia http://www.flickr.co...N00/8396520406/ Pažiūrėkit, ar pakankamai palikta?

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 20:56)
originalu  biggrin.gif patinka  smile.gif malonu susipažinti  smile.gif

biggrin.gif Man irgi mirksiukas.gif Didžiausias komplimentas, kai išgirstu - "originalu" bigsmile.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 01 19, 21:52)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šaunuolė tu, vis ką naujo sugalvoji.

biggrin.gif Kad ten knibždėlynas pas mane galvoje knibžda ir dar ne taip jau ir tyliai šnibžda: "Fotografuok taip, parodyk tą, lįsk ten, šok ten, kišk galvą į lempą..." lotuliukas.gif

O dar, man labai patiko linijų nuotraukos bigsmile.gif Ir Vilnies linijos kokios įdomios, tas lubų kampas taip gerai atsiremia į kraštą, kažkokį dinamikos įspūdį sukuria... Šitą linijų variantą reikės kada nors kur nors pritaikyti.

Ir šiaip, šiandien prisiminiau vėl, kad tos lempos gerai atrodo tiesiai iš apačios... Prisiminiau, kaip vaikystėj pasidėdavau veidrodžius ant grindų ir žiūrėdavau į juos, svajodavau, kaip įlipsiu Ten, į tą atvirkščią pasaulį, ir galėsiu vaikščioti lubomis, kaip šviestuvus galėsiu paliest, nes jie ant tų lubų augdavo tarsi gėlės...
Daugiau tokių užduotėlių! Dar dar DAR!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 20 sausio 2013 - 00:18
jau kelinta diena darau 5 ND ir vis tas pats gaunasi.. galvojau, gal daiktai negerai parinkti.. siandien puse vakaro lanksciau ir va, kas gavosi.. blush2.gif

tik nesuprantu, cia gerai dirbtinis apsvietimas ar nelabai..? g.gif

auto
user posted image
lempute
user posted image
manual
user posted image

man manual nuo lemputes visai nesiskiria.. cia taip turi but..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 19, 22:19)
man manual nuo lemputes visai nesiskiria.. cia taip turi but..?  unsure.gif

na man tai skirias lempute pilksva, manual melsva,nes jei fotkinai a4 lapa jis is saves turi melsvumo mirksiukas.gif o ar gerai "senes" pasakys mirksiukas.gif as uzskaityciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 20 sausio 2013 - 00:57
Labas rytas,
[quote=R.i.R.,2013 01 19, 18:59]

[quote=Vilnis,2013 01 19, 21:00]
Sunkią nuotrauką gavai 4u.gif
Įsivaizduoju tokį pratęsimą - kitoje nuotraukoje moteris su skrybėle ant galvos. Skrybėlė uždėta taip, kad nesimato akių, tik nosis ir burna, ir aišku smakras. ax.gif Tada ir vietomis sukeistos turėtų gerai atrodyt. Na bent jau mano fantazijoj. lotuliukas.gif
[/quote]
As taip ir isivaizdavau foto koliazui...gal ir gautusi sunkus jis, bet ideju dar turiu kelias...kaip sia foto pratesti

Sea girl, jei jau tai berniukas, tai dar nuostabesne foto patampa...nu ir prisigamina zmones graziu vaikiu bigsmile.gif

Tynka, po tiltu foto puiki...noreciau dar ka j/b pamatyti...tas kryzius gale, akis taip ir traukia i toli...sustoja ties kryziumi ir visai nesinori grizti atgal...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 19, 19:49)
Virš mano galvos.. Virš Tavo galvos.. beribis dangus...
[img]http://farm9.staticflickr.com/8074/8395737454_347e2d4820.jp

Ka, patinka smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 20:46)
Virš mano galvos - pavasario laukimas.

[img]http://farm9.staticflickr.com/8089/8395953072_ee0eb6e300_

R.I.R įdomi mintis 4u.gif Bet ilgokai žiūrėjau, kol supratau, kad ten inkilas smile.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 01 19, 21:52)

xixi ir aš panašią padariau. Šaunuolė  4u.gif - jei kadravimas kitoks būtų, visai kitaip nuotrauka žiūrėtųsi. Bet vis tiek pliusas tau.

Na, o aš ir bandžiau virš galvos žiūrėt. Nelabai ką gero radau, tikėjausi daugiau... Tikriausiai blogą vietą pasirinkau, na bet gal kada dar pakartosim...  lotuliukas.gif
[img]http://farm9.staticflickr.com/8193/8396000758_9f6c711b25.jpg

Vilnis, aš dar ir tokią foto turėjau (žinoma, tik labai panašią), bet visgi pasirinkau dėt, kur tik linijos ir šešėliai, be jokių lempų 4u.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 01 19, 22:08)
sveikos,

apleidau jus, turejom seimoj nelaime sad.gif o dar prie to pacio ir mazoji susirgo sad.gif

Mangute, laikykitės 4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 19, 22:42)

Rodau, kas išėjo  ax.gif

Virš mano galvos... tinka ir linijoms smile.gif

Tynka, su apžvalgos ratu man įdomiausia, traukia žvilgsnį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 01:19)
jau kelinta diena darau 5 ND ir vis tas pats gaunasi.. galvojau, gal daiktai negerai parinkti.. siandien puse vakaro lanksciau ir va, kas gavosi..  blush2.gif

tikrai neužskaitau. Kur "rankinis"-tik pilka ir melsva, nėr baltos spalvos...
Kai "rankiniui" fotkini baltą (pilkšvą) daiktą, pvz. lapą rašymui-nufotkini, padarai atitinkamus nustatymus, patrauki tą baltą daiktą (lapą), į tą pačią vietą pastatai paukštį ir vėl fotkini. Nežinau, ar aiškiai surašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 20, 11:23)
tikrai neužskaitau. Kur "rankinis"-tik pilka ir melsva, nėr baltos spalvos...
Kai "rankiniui" fotkini baltą (pilkšvą) daiktą, pvz. lapą rašymui-nufotkini, padarai atitinkamus nustatymus, patrauki tą baltą daiktą (lapą), į tą pačią vietą pastatai paukštį  ir vėl fotkini. Nežinau, ar aiškiai surašiau 4u.gif

tai vat lygiai taip pat ir darau, kaip parasei.. g.gif
o ka reiskia "padarai atitinkamus nustatymus"..?
as pasirenku manual, nufotkinu balta lapa, paspaudziu ok.. parodo man ta balta lapa.. vel spaudziu ok.. dar karteli ok ir fotkinu pauksti.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 00:19)
jau kelinta diena darau 5 ND ir vis tas pats gaunasi.. galvojau, gal daiktai negerai parinkti.. siandien puse vakaro lanksciau ir va, kas gavosi..  blush2.gif

tik nesuprantu, cia gerai dirbtinis apsvietimas ar nelabai..?  g.gif

Neužskaitau schmoll.gif reikia perdaryt, antra nuo trečios praktiškai nesiskiria, nei viename nėra balto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 09:33)
tai vat lygiai taip pat ir darau, kaip parasei..  g.gif 
o ka reiskia "padarai atitinkamus nustatymus"..?
as pasirenku manual, nufotkinu balta lapa, paspaudziu ok.. parodo man ta balta lapa.. vel spaudziu ok.. dar karteli ok ir fotkinu pauksti..  unsure.gif

Su kokiu fotiku fotkini? Jei su canon pasakysiu nuo a ikiz kaip daryt 4u.gif jei nikon nzn schmoll.gif
Atsakyti
o kaip dieniniam apsvietime..? 5 ND? g.gif

auto
user posted image
shade
user posted image
manual
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2013 01 20, 11:39)
Su kokiu fotiku fotkini? Jei su canon pasakysiu nuo a ikiz kaip daryt  4u.gif jei nikon nzn schmoll.gif

pas mane pentax..

gal sakau lapa keist..? gal jis negeras..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 09:40)
pas mane pentax..

gal sakau lapa keist..? gal jis negeras..?  g.gif

Nzn kuris modelis bet turetu but panasiai cia aiskiai pasakyta 4u.gif as fotkinau su tuoletiniu popieriu nes kaip sakiau baltas lapas nera toks baltas ax.gif http://kxuser.com/20...nce-on-the-k-x/
Atsakyti
sveikos smile.gif

QUOTE(Tommika @ 2013 01 20, 11:40)
o kaip dieniniam apsvietime..? 5 ND?  g.gif

pas mane pentax..

gal sakau lapa keist..? gal jis negeras..?  g.gif

visu pirma išekspnuota blogai, pailgink išlaikymą, tada vėl žiūrėk, gal nebepilkuos

su ps pareguliavus ekspoziciją, man baltą rodo, su pipete netikrinau, bet vizualiai balta.. tai manau visa problema bus tikrai eksponavime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 sausio 2013 - 11:48