Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 21:29)
tiesiog gal ne man suprasti toki mena  verysad.gif

va sita grazi, bet ka ji sako?

pasimokinkit iš mano klaidų. Jei kažko nesuprantate jūs, nerėkit garsiai, kad tai yra sh, neklausinėkit ar čia gražuuuuuuuuuuuu. Taip, jūs to nesuprantat. Ateis laikas suprasit, o gal tas laikas ir neateis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 sausio 2013 - 20:41
QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 18:29)
va sita grazi, bet ka ji sako?

nu sako ir dar kiek,tikejimas, maldos,prasymas kazko jausmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 20:39)
pasimokinkit iš mano klaidų. Jei kažko nesuprantate jūs, nerėkit garsiai, kad tai yra sh, neklausinėkit ar čia gražuuuuuuuuuuuu. Taip, jūs to nesuprantat. Ateis laikas suprasit, o gal tas laikas ir neateis.

oj nesakiau, kad negrazu, sakiau tik ar grazu g.gif grozi visi skirtingai suprantam. ne man komentuoti tokiu fotografu nuotraukas, as ju nesuprantu, bet gi jus galetumem padeti suprasti g.gif ta nuotrauka kur as parodziau, as matau, kad ten tikejimas. galvojau, kad reikia dar giliau kazko ieskoti.
ogal galima deti fotografu nuotraukas, ir jas komentuoti kaip kas supranta? a?
Atsakyti
Manau kad fotografijoje kaip ir pvz literaturoje, kas patinka vienam nebutinai patiks kitam, tiesiog yra fotografai klasikai, ir siuolaikiniai, tai sakykim ne kiekvienam patinkaliteraturos klasika, kad ir tas pats Homeras ar lietuviu Baltaragio malunas, bet tai jau vertybe, turinti daug ivertinimu ir ja privalu bent jau minimaliai zinot.

Man patinka tokios foto kur ziuri kaskart ir kitokios mintys kyla. Noreciau ismokt ir as taip fotografuot kada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 16 sausio 2013 - 20:49
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 20:39)

Amen.

QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 20:29)

Man tai čia kičas, paveikslėlis iš turgelio prie bažnyčios. Nėra net ką lyginti su žmogum baloje smile.gif Nė už ką nepatikėčiau, kad tai tikrai normalaus menininko darbas rolleyes.gif Apšvieskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 16 sausio 2013 - 21:03
QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 21:48)
as ju nesuprantu, bet gi jus galetumem padeti suprasti  g.gif

kad nėra tikslo padėti tau suprasti kažką, ko nesupranti, kas nepatinka ar pan. Viskam savas laikas. Su pagalba suvokimas apie fotografija neateis. To turi pati išmokti, tas netgi pirmam psl. parašyta, kad mes galim teorines žinias padėti įsisavinti, bet visa kita lieka jums. Suvokimas, kitoks požiūris į fotografija ateis su laiku, čia tai faktas. Daugiau žiūrinėk kitų fotografijas, komentuok čia keliamas.

Dar save pvz. paimsiu. Man nelabai svarbu kieno fotografija, taisyklingai techniškai atlikta ar ne ir t.t.. Aš tiesiog įsimyliu kai kurias fotografijas. Netgi tas, kurios nuskalpuojamos šioje temoje būna. Įsimyliu, nes paliečia. O vat tas, palietimas ar ne.... kiekvienam asmeniškas. Skirtingos foto, skirtingus žmones kitaip veikia.
Atsakyti
4u.gif paskutinieji paskutiniu nd .Dirbtinis apsvietimas p.s namie ziauriiiiai tamsuuuu tai fokusas ir ryskumas ne koks verysad.gif
manual
user posted image
lempute
user posted image
auto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 16 sausio 2013 - 21:21
QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 19:03)
man labai grazu...

dėkui

QUOTE(Edeva @ 2013 01 16, 19:10)
Kazkaip jauciau kad kazkuri uzklaus sio klausimo  mirksiukas.gif bet atejau ne zaist cia tam kad praslysciau  mirksiukas.gif nuotraukos yra liestos ps,nes buvo konvertuotos is raw i jepg ir paliesta pipete paziuret ar wb geras tik TIEK  4u.gif tikrai jokiu korekciju nedaryta  4u.gif
Dekui uz temute aciuks.gif

na jei sakai kad neleitei, tikiu, tada šaunuolė. Juks viską ka išmoksim tik sau o ne kitam smile.gif
užskaitau ir paskutini

kur buvo su mandarinais nd irgi užskaitau
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 16, 22:17)
4u.gif paskutinieji paskutiniu nd .Dirbtinis apsvietimas p.s namie ziauriiiiai tamsuuuu tai fokusas ir ryskumas ne koks  verysad.gif

užskaitau smile.gif
Atsakyti
Edeva, baigei ND. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Nu vista ne tuo eiliskumu suziurejau doh.gif lotuliukas.gif Einu prigulsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PBP: 16 sausio 2013 - 22:08
Šita daug kam nepatiks:)

user posted image
Atsakyti