Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 19:58)
Vasario 1d. įkeliam bent vieną (galima ir daugiau) juostinę foto, darytą sausio mėn.

O, čia gal spėsiu sudalyvauti, nors juostą kažko labai taupau blush2.gif

prie to paties noriu užklausti, ko man reikia norint pačiai išsiryškinti JB juostą namuose? ar sunku tai padaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 19, 18:59)
Koliažų žaidimui prie minus trylikos doh.gif

Sunkią nuotrauką gavai 4u.gif
Įsivaizduoju tokį pratęsimą - kitoje nuotraukoje moteris su skrybėle ant galvos. Skrybėlė uždėta taip, kad nesimato akių, tik nosis ir burna, ir aišku smakras. ax.gif Tada ir vietomis sukeistos turėtų gerai atrodyt. Na bent jau mano fantazijoj. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 19 sausio 2013 - 21:00
Truputi patobulinau. Joa, skrybėlių aš tai turiu, ir net nuotrauką su skrybėle, lūpomis ir nosimi, bet skrybėlė visai kitokia lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,

apleidau jus, turejom seimoj nelaime sad.gif o dar prie to pacio ir mazoji susirgo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 19, 20:52)
WOW! smile.gif Mano stiliaus ir šiandieninės nuotaikos foto. Tik dėl horizonto linijos esu neapsisprendusi, nežinau ar maišo man ji ar ne. Norėtųsi šiek tiek žemiau, kad per galvą neitų.  g.gif

Ir aš šiek tiek nusiminiau, kai pamačiau, kad horizontas keliauja per galvą, bet kita vertus gal situaciją kiek pataiso miškas tolumoje. ax.gif
Atsakyti
Oho kiek smagiu darbeliu pridejot.
Perziurejau visus ir nezinau maniskis su linijom tai nekaip atrodo visai rolleyes.gif net nezinau a rodyt... eilini kart pasigailejau ka gyvenu ne mieste, tada butu galima tamsoj su apsvietimu ir auto gatvese suzaist linijas ant islaikymo, echhh.
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 19, 15:53)
Na, bent jau man asmeniškai atrodo visiškai netinkami objektai, ir spalviškai nesižiūri. Na, belekokie tie varpeliai.. negražūs jie, ir tarpusavyje nedera.. plius, galėtų būti šiek tiek šviesiau. Pirmojoje foto sufoksuotam objektui norėtųsi truputį daugiau fokuso.

Na ką, teks bandyti dar ir dar... Juk turiu išmokt... Gaila, kad fantazija mano nėra laki, sunkiai rast tinkamus objektus (rytojui turiu mintį, gal bus daugiau vertinimų, kritikos, patarimų...)
Atsakyti
Išslinkau šiandien pasivaikščioti pati viena (retas malonumas), pafotografuoti šiandienos temoms.. Bet užpuolė tokia neviltis, kai supratau, kad tiesiog fotografuoju tikėdamąsi, kad papuls kažkas įdomaus ir gražaus.. O galvoje kūrybiškų idėjų kaip nėra, taip nėra..

Rodau, kas išėjo ax.gif

Virš mano galvos... tinka ir linijoms smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Privargau su tuo tiltu, stumdžiau stumdžiau, karpiau karpiau... ir vis tiek nežinau, kaip geriau biggrin.gif Jau man dabar tie basliai galvoje sukasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 19 sausio 2013 - 21:52
Nu keliu, nors kazkaip geda blush2.gif ax.gif
user posted image

man paciai sita patinka labiau, nors irgi tokia siaip sau, bet jin daryta pries pora dienu.
cia

Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 19, 21:42)
user posted image

Privargau su tuo tiltu, stumdžiau stumdžiau, karpiau karpiau... ir vis tiek nežinau, kaip geriau biggrin.gif Jau man dabar tie basliai galvoje sukasi  doh.gif

man cia kaip baznycia atrodo ir kryzius gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 19, 16:32)
man cia kaip baznycia atrodo ir kryzius gale smile.gif

nu tai va tau ir linijų žaismas smile.gif

p.s. pataisyk savo postą, kur mane citavai- ištrink fotkę.. negalima fotkių cituot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 19, 17:16)

atnešu  paskutine iš žiemines fs, iškart žinau ne visų skoniui ji bet man labai  norėjosi tokios ale glamur stiliaus

grazuuuu rolleyes.gif
as noreciau kokio idomesni modeliuka pafotografuot bigsmile.gif reiks organizuot,nes aplink kiek graziu zmoniu ax.gif

oiii kiek liniju pridejot,beziurint ir man norisi lekt kur ieskot,fotografuot rolleyes.gif saunumelis cool.gif biggrin.gif
Atsakyti