Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Šeštadieniui:)

Teka, ačiū.Aš po to dar pastebėjau, kad lentynos yra įgaubtos.Jos labai ilgos, ir nuo svorio pasidarė pusmėnulio formos:)Gal todėl taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 19, 18:50)
Jei galima, įkelsiu ir aš linijas. Noriu kuo daugiau išgirst, ką blogai darau, todėl noriu kelt ir kelt biggrin.gif na aišku, kol jūs man čia galutinai fantazijos dar neatmušėt su savo komentarais biggrin.gif

na šiaip gerai padarei, bet nuobodokai. Kažkokio įsiveržimo trūksta. Bet pradedam visi nuo minimalių. Tad paprastai padarei, liuks. O jei ryt pabandytum kažką sudėtingiau. Meskit sau iššūkius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 sausio 2013 - 17:57
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:49)
Štai manoji foto šeštadieninei temai

Yvette, aš tavo foto matau drakoną.Matai?

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:52)

Alabama, čia namuose tiek knygų? Jei taip, tai užsisakau tavo autoportretą, knygų fone. Tokį aristokratišką autoportretą. Pasirašai?
Foto su vaiku gal kitaip daryčiau. Gal pritūpti reiktų daugiau, sustiprintum kontrastus. Galingesnė lentyną prieš mažą berniuką būtų. Bet, foto vistiek magi.

Bandysiu, tik gerai pasiruošiu.Jo, čia mano knygos, dalelė.

O gal čia nereikėjo daryti kvadratą?Tada knygų būtų daugiau, bet diagonalė suirtu?Ir man pasirodė, kad 2/3 formate vaikas visai pasimeta.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 19, 17:53)
Šeštadieniui:)
Teka, ačiū.Aš po to dar pastebėjau, kad lentynos yra įgaubtos.Jos labai ilgos, ir nuo svorio pasidarė pusmėnulio formos:)Gal todėl taip atrodo.

4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 17:55)
na šiaip gerai padarei, bet nuobodokai. Kažkokio įsiveržimo trūksta. Bet pradedam visi nuo minimalių. Tad paprastai padarei, liuks. O jei ryt pabandytum kažką sudėtiniau. Meskit sau iššūkius.

aga, jo, paprasta, namie iš linijų radau tik žaliuzes biggrin.gif į lauką nelindau šiandien. turiu dar laiptus, bet jie tokie paprasti irgi
Atsakyti
Teka, būk gerutė, perversk paskutines temas ir pažiūrėk kiek merginos su ND vargo.
Neužskaitau taviškių dėl objekto pasirinkimo, dėl neaštraus fokuso, dėl tamsių foto, netvarkingumo ir šiaip, dėl to jausmo, kuris apima žiūrint į tavo ND. Jausmo, kad atmestinai žiūri į užduotis...
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 01 19, 18:58)

O gal čia nereikėjo daryti kvadratą?Tada knygų būtų daugiau, bet diagonalė suirtu?Ir man pasirodė, kad 2/3 formate vaikas visai pasimeta.

įmesk flickr nuorodą tos foto
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:04)
Teka, būk gerutė, perversk paskutines temas ir pažiūrėk kiek merginos su ND vargo.
Neužskaitau taviškių dėl objekto pasirinkimo, dėl neaštraus fokuso, dėl tamsių foto, netvarkingumo ir šiaip, dėl to jausmo, kuris apima žiūrint į tavo ND. Jausmo, kad atmestinai žiūri į užduotis...

viską supratau, jau net pamiršau tuos saldainius biggrin.gif ieškau kitų objektų. ir greičiausiai reiks dairytis lauke, nes namie tamsu kaip š...oj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:04)

įmesk flickr nuorodą tos foto

http://www.flickr.co...N03/8395038382/
Atsakyti
Sveikos pas mus lyja/sninga neimanoma iseit i lauka schmoll.gif
teka jei tureciau galimybe ir as neuzskaityciau mazoka ten darbelio astrumo,ryskumo mirksiukas.gif

kadangi lauke schmoll.gif teko ieskot namie blush2.gif
nu ir tiesiogiai radau kas man virs galvos bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Yvette, ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 19, 18:18)
teka jei tureciau galimybe ir as neuzskaityciau mazoka ten darbelio astrumo,ryskumo  mirksiukas.gif

kadangi lauke  schmoll.gif teko ieskot namie  blush2.gif 
nu ir tiesiogiai radau kas man virs galvos  bigsmile.gif

4u.gif

bigsmile.gif man labai patinka ir į linijų temą tinka
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 19, 18:16)
Savaitgalis namie...
Nėra kada žiūrėt, kas virš mano galvos...
Reikia žiūrėt, kas man po kojomis, - jei nenoriu dar vieno piršto susilaužyt  biggrin.gif
Tai ta proga tik autoportretėlį:

[url=http://www.flickr.com/photos/88007833@N00/8395469132/][img]http://farm9.staticflickr.com/8089/8395469132_c29d2a62dd.jpg[/][

biggrin.gif

malonu susipažinti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 01 19, 18:52)
Mamagute, tavo foto tiek šeštadienio, tiek linijų temai tinka. Man jėginės tokios.

jėėėėėė, Yvette, kaip smagu girdėt bigsmile.gif Džiugu, kad ne man vienai patinka smile.gif

vienintele, ačiū irgi už pastabą 4u.gif
Atsakyti
Linijos

user posted image

user posted image

user posted image

Virš galvos

user posted image

Ar pataikiau ką nors g.gif
Atsakyti