Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 01 18, 19:39)
g.gif *****.. mano darbą nukopijavo.  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

P.s. šiandien pirmą kartą susipažįstu su šiuo autoriumi ir jo darbais.

gerai,kad prisipazinai lotuliukas.gif

nesekmingos man pastorosios dienos: uzvakar sukuliau apsaugini filtra, siandien usb kabelis atsirase doh.gif ir neisdege planas, nes bakst i galva atejo ideja, jau man akyse stovejo, bet bet per velai susigriebiau. reik i uzrasu knygute uzsirasyti sia ideja,nedaznai mane jos ir aplanko biggrin.gif zodziu sudukas

Maggie, is visu man labiausiai isimine mieganti mergaite 4u.gif
Alabama, koki objektyva naudoji?patiko tavoji foto.gal buciau kirpus dar apacios nemazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 18, 15:07)

wow, man ši puikiai puiki bigsmile.gif Tokia reklaminė.. tiktų kokiai nors drabužių reklamai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 18 sausio 2013 - 21:39
QUOTE(lunameja @ 2013 01 18, 21:20)

Alabama, koki objektyva naudoji?

85mm smile.gif

Atsakyti
Aš irgi turiu miegantį berniuką iš archyvų.. biggrin.gif Buvo ir su mikimauzu, bet man labiau patiko ši:

user posted image

ir miegą saugantis draugas..

user posted image

Čia buvo rudenį..

O tokia mūsų žiema:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 18 sausio 2013 - 21:59
Tynka, nebloga žiema lotuliukas.gif foto man patiko.

Alabama, nerealiai. Man kažkodėl artimos tavo foto, matyt antenos mūsų panašios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 18, 16:42)
Tynka, nebloga žiema  lotuliukas.gif foto man patiko.

Nebloga, nebloga.. biggrin.gif Bet su sniegu būtų geresnė tikrai rolleyes.gif Neįdomu taip gyvent, kai metų laikai vietoj pavasario-vasaros-rudens-žiemos yra šilta-nepakeliamai karšta-šilta- truputį vėsiau rolleyes.gif
Smagu, kad tau patiko foto ax.gif

va, pasirodo, ką Vilniaus gatvėse veikė ta violetinė karvė, kurią čia irgi, kiek prisimenu, rodėt .. lyg per meet'ą buvo kaip tik biggrin.gif

http://www.facebook....3...e=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 18 sausio 2013 - 23:10
Vaiki lauke ganydama padariau 3-cia ND.

f4
105mm, 70mm ir 35mm
user posted image
Atsakyti
Alabama, labai labai thumbup.gif toks kataloginis vaikis jis pas tave ir noriai fotkinasi(na taip is nuotrauku atrodo).

Tynka, trecia...veidukas melsvai pilkas...Taisyciau WB, na nebent specialiai toks spalvinis sprendimas buvo g.gif Pirmos dvi patinka.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 18, 19:57)
Tynka, trecia...veidukas melsvai pilkas...Taisyciau WB, na nebent specialiai toks spalvinis sprendimas buvo g.gif Pirmos dvi patinka.

sakai... pati nuotrauka tai taip, visa tokia lyg melsvai pilko atspalvio.. bet man kažkaip tiko, nes visgi žiema... taip šalčiau atrodo biggrin.gif Bet veidukas man atrodė lyg ir ok, nelabai to melsvumo jame lyg g.gif na , einu dar pasibandyt.. g.gif

p.s. tavo ND man ištampė psl ax.gif labai plačiai biggrin.gif

nu va, kaip dabar atrodo? g.gif vos vos "pašildžiau".. nenoriu, kad būtų per šilta biggrin.gif

user posted image

Dabar lyginu abi ir tikrai, anoj atrodo toks pamėlęs blush2.gif
---
Va dar vieną noriu parodyt... Paplaukus tokia, bet, man rodos, jausmo yr kažkokio gero rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 19 sausio 2013 - 04:05
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 19, 03:52)
p.s. tavo ND man ištampė psl  ax.gif labai plačiai  biggrin.gif

ups..pas mane monitorius didelis, tai nepagalvojau..Isimu, idesiu mazesne foto.

p.s. Dabar maziaus oda geriau atrodo, man grazesnes spalvos si kart.
Antra...hmm tongue.gif Na man atrodo kad pagautas momentas tarp sumirkciojimo- nei pilnai uzsimerkes, nei atsimerkes...kompozicija nei siokia nei tokia. Man ji nekalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 18, 22:13)
ups..pas mane monitorius didelis, tai nepagalvojau..Isimu, idesiu mazesne foto.

p.s. Dabar maziaus oda geriau atrodo, man grazesnes spalvos si kart.
Antra...hmm tongue.gif  Na man atrodo kad pagautas momentas tarp sumirkciojimo- nei pilnai uzsimerkes, nei atsimerkes...kompozicija nei siokia nei tokia. Man ji nekalba ax.gif

pasikalbėsim mes čia dabar, kai visos miega lotuliukas.gif

nu jo, ten kairė akis išduoda truputį ir reikalą gadina biggrin.gif nes vos vos prasimerkus... o kompozicijai kas? g.gif kad veidas gaunasi centre?
dabar galvoju, kodėl man patiko.. gal dėl spalvų.. tokios nugludintos, aprūkusios, ramios biggrin.gif

mano monitorius irgi didelis, 21 inch, bet vis tiek kažkodėl išsitampė.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 19 sausio 2013 - 04:24
Dedu atskiras foto, nes horizontaliai sudejus i koliaza istampo puslapi turbut ir ne vienam blush2.gif biggrin.gif

35mm
user posted image

70mm (o tiksliau, paziurejau, efixas raso 67cm)
user posted image

105mm
user posted image
Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 19, 04:21)
o kompozicijai kas? g.gif kad veidas gaunasi centre?

Man truksta erdves "zvilgsnio" kryptin...t.y. norisi "prideti" pora cm prie kairiojo nuotraukos krasto ir apacios...

p.s. tam kartui esu nachaliskai tempiama nuo kompo...nebent veliau pasikalbesim, kai mazieji bus lovose tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 19 sausio 2013 - 04:33