Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Fiesta1 perdaryk nd sita, eik rit i lauka tikrai rasi objektu.
As siandien vaiksciodama kiek objektu palangos pusyne radau pvz nd darymui , tik fotkink.
Edeva nu man irgi susidare ispudis kad koreguotos foto.

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 16, 21:12)
g.gif  jau galiu det dirbtinio apsvietimo nd? Ar dar kazkam netinka mano puodeliai?  bigsmile.gif

turiu pripažinti ir aš pamaniau, kad kažką su PS darei, bet jei sakai ne, tai ok.
Kelk paskutinį.
Tiesiog įdomu kaip taip puikiai išgavai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 sausio 2013 - 20:15
Kad jau nebezinau kurias paskutines keliau, cia tu laimu foto pas mane belenkiek biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
keliu pataisytas blush2.gif paskutini karta ant mandarino fokusas buvo ne toks astrus, ale ji man saule apsviete ir blizgejo jis.. tai palaukiau kol saulele nusileis ir perdariau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą 4u.gif

Yvette, vis tik rašosi atskirai, vis rašosi tik su dalelyte gi kartu - visgi 4u.gif

Nusigraužkit nagus kas neatėjo į meetą tongue.gif Say mane vieną pačią patenkino lotuliukas.gif
Vuniščia ir visgi gerai, kad minčių nebuvo tokių. Man ji patiko ax.gif

Minou, ir dabar gauni užskaitymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 16 sausio 2013 - 20:22
Minou palei mane liuks atrodo, grazu tie laimai(ir paprasta nu).
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 16, 18:14)
Edeva nu man irgi susidare ispudis kad koreguotos foto.

QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 18:14)
turiu pripažinti ir aš pamaniau, kad kažką su PS darei, bet jei sakai ne, tai ok.
Kelk paskutinį

schmoll.gif tikrai nedariau net nezinau kaip reiktu spalvas pakeist su ps lotuliukas.gif paslaptis tame, ne pirma kart darau wbieriu geram apsvietime ir svarbiausia daryt iskart viena po kito nufotkini balta lapa ir iskart puodeli kad nepasikeitu apsvietimas 4u.gif schmoll.gif nenoriu kad galvotumet jog meluoju ne toks zmogus esu, jei norit sestad perfotkinsiu tiesiai ant jepg net neatidarydama su ps ir pamatysit biggrin.gif bet nematau tikslo as cia piest kazka su ps tam kad praeiciau kiek kovojau su nr 4 nd lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 16, 20:12)
g.gif  jau galiu det dirbtinio apsvietimo nd? Ar dar kazkam netinka mano puodeliai?  bigsmile.gif

Gali kelti 4u.gif
Faini tie tavo puodeliai smile.gif
Aš užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 16, 19:03)
cia grazu?  g.gif nesuprantu as tokiu nuotrauku.

Juk neprivalo sutapti visų skoniai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grafkė.: 16 sausio 2013 - 20:42
QUOTE(Alabama @ 2013 01 16, 19:08)
O vaikeli:))))

kodel vaikeli? pvz nesuprantu as tos nuotraukos. ka ji sako? man tarkim nelabai ka.. soka zmogus i vandeni, gal kaip i kokia nezinia.. neisivaizduoju g.gif prasau paaiskinimo mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 19:24)
ne visiems gali ar turi patikti.
Bet susipažink, tai viena iš didžiųjų Fotografų Henri Cartier-Bresson fotografijų. Pasiieškok google, tikrai rasi Jo darbų, kurie ir tau patiks.

tiesiog gal ne man suprasti toki mena verysad.gif

va sita grazi, bet ka ji sako?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 01 16, 21:18)
Yvette, vis tik rašosi atskirai, vis rašosi tik su dalelyte gi kartu - visgi 4u.gif

Merginos, kad jūs foto taip komentuotumėt, ar ND užskaitinėtumėt. Ne, vietoj to gramatikos klaidas taisot. Ar to čia susirinkom. Ne tik tau, visoms taisančioms gramatikos klaidas taikau.
Atsakyti
Susikeliau siandienos pasivaiksciojimo foto i kompa, nu i ka keliose sudeginau sniega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 20:32)
Merginos, kad jūs foto taip komentuotumėt, ar ND užskaitinėtumėt. Ne, vietoj to gramatikos klaidas taisot. Ar to čia susirinkom. Ne tik tau, visoms taisančioms gramatikos klaidas taikau.

ND užskaitinėčiau, jei prie normalaus kompo tupėčiau. Kai prie mažiuko, vos įžiūriu, tai tuos kuriuos gerai matau ir užskaitau tongue.gif maniau, kad gerą darbą padariau blush2.gif Gerai, tikrai ne gramatikos susirinkom taisyti mirksiukas.gif
Atsakyti