Fiesta1 perdaryk nd sita, eik rit i lauka tikrai rasi objektu.
As siandien vaiksciodama kiek objektu palangos pusyne radau pvz nd darymui , tik fotkink.
Edeva nu man irgi susidare ispudis kad koreguotos foto.
QUOTE(Edeva @ 2013 01 16, 21:12)
jau galiu det dirbtinio apsvietimo nd? Ar dar kazkam netinka mano puodeliai?
turiu pripažinti ir aš pamaniau, kad kažką su PS darei, bet jei sakai ne, tai ok.
Kelk paskutinį.
Tiesiog įdomu kaip taip puikiai išgavai
Ačiū už naują temą
Yvette, vis tik rašosi atskirai, vis rašosi tik su dalelyte gi kartu - visgi
Nusigraužkit nagus kas neatėjo į meetą Say mane vieną pačią patenkino
Vuniščia ir visgi gerai, kad minčių nebuvo tokių. Man ji patiko
Minou, ir dabar gauni užskaitymą.
Nusigraužkit nagus kas neatėjo į meetą Say mane vieną pačią patenkino
Vuniščia ir visgi gerai, kad minčių nebuvo tokių. Man ji patiko
Minou, ir dabar gauni užskaitymą.
Minou palei mane liuks atrodo, grazu tie laimai(ir paprasta nu).
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 16, 18:14)
Edeva nu man irgi susidare ispudis kad koreguotos foto.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 18:14)
turiu pripažinti ir aš pamaniau, kad kažką su PS darei, bet jei sakai ne, tai ok.
Kelk paskutinį
Kelk paskutinį
tikrai nedariau net nezinau kaip reiktu spalvas pakeist su ps paslaptis tame, ne pirma kart darau wbieriu geram apsvietime ir svarbiausia daryt iskart viena po kito nufotkini balta lapa ir iskart puodeli kad nepasikeitu apsvietimas nenoriu kad galvotumet jog meluoju ne toks zmogus esu, jei norit sestad perfotkinsiu tiesiai ant jepg net neatidarydama su ps ir pamatysit bet nematau tikslo as cia piest kazka su ps tam kad praeiciau kiek kovojau su nr 4 nd
QUOTE(Edeva @ 2013 01 16, 20:12)
jau galiu det dirbtinio apsvietimo nd? Ar dar kazkam netinka mano puodeliai?
Gali kelti
Faini tie tavo puodeliai
Aš užskaitau
QUOTE(Alabama @ 2013 01 16, 19:08)
O vaikeli:))))
kodel vaikeli? pvz nesuprantu as tos nuotraukos. ka ji sako? man tarkim nelabai ka.. soka zmogus i vandeni, gal kaip i kokia nezinia.. neisivaizduoju prasau paaiskinimo
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 19:24)
ne visiems gali ar turi patikti.
Bet susipažink, tai viena iš didžiųjų Fotografų Henri Cartier-Bresson fotografijų. Pasiieškok google, tikrai rasi Jo darbų, kurie ir tau patiks.
Bet susipažink, tai viena iš didžiųjų Fotografų Henri Cartier-Bresson fotografijų. Pasiieškok google, tikrai rasi Jo darbų, kurie ir tau patiks.
tiesiog gal ne man suprasti toki mena
va sita grazi, bet ka ji sako?
QUOTE(Afrė @ 2013 01 16, 21:18)
Merginos, kad jūs foto taip komentuotumėt, ar ND užskaitinėtumėt. Ne, vietoj to gramatikos klaidas taisot. Ar to čia susirinkom. Ne tik tau, visoms taisančioms gramatikos klaidas taikau.
Susikeliau siandienos pasivaiksciojimo foto i kompa, nu i ka keliose sudeginau sniega
QUOTE(Yvette @ 2013 01 16, 20:32)
Merginos, kad jūs foto taip komentuotumėt, ar ND užskaitinėtumėt. Ne, vietoj to gramatikos klaidas taisot. Ar to čia susirinkom. Ne tik tau, visoms taisančioms gramatikos klaidas taikau.
ND užskaitinėčiau, jei prie normalaus kompo tupėčiau. Kai prie mažiuko, vos įžiūriu, tai tuos kuriuos gerai matau ir užskaitau maniau, kad gerą darbą padariau Gerai, tikrai ne gramatikos susirinkom taisyti