Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Maggie, tikrai nuostabios foto, man tavo mažylė be akinukų ir mieganti, ir su tutu wub.gif t.y. trys paskutines wub.gif
Atsakyti
Maggie, trūko tavęs čia bigsmile.gif

Mano favoritės mieganti ir su tutu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 18, 17:34)
Maggie, trūko tavęs čia  bigsmile.gif

Mano favoritės mieganti ir su tutu

Mano tai melynakiai su Leica biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Man tai irgi mėlynakiai ir Maggie šypsena dantuota biggrin.gif
Atsakyti
o Maggie pasiilgau smile.gif)), paskutinė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 01 18, 15:37)
vaje kiek daug pridejai nuorodu.

Aš jei čia dėdu, tai reiškia, kad įsimylėjau tas foto:)Skrolinu tik tas, kur nekabina, neįdomios.

Tavo nuotraukos kaip visada man tobulos.
Atsakyti
Na, pabandysiu ir aš pakomentuoti ax.gif

Edeva,

Patiko mergytės ištiestos dangun rankos, jos žvilgnis viršun, bet tada norėtųsi, kad būtų daugiau erdvės viršuje, gal geriau atrodytų nuotrauka iš toliau, ne tiek priartinta. Būtų faina, jei nuotraukoje ji būtų visu ūgiu ir matytųsi tas dangus, į kurį ji stiebiasi smile.gif Dar reiktų pridurti, kad ta suknelė/maikelė nefotogeniška.. Ir ekspozicija bei WB mano akimis negeri..

Maggie,

Pirmoji nuotrauka man tokia iš tų "šeimos albumui".. Nelabai žinau, ką daugiau apie ją pasakyt biggrin.gif Spalvų daug ir jos tarpusavyje negroja..
Antroji man kompoziciškai visiškai "neteisinga", nors, aišku, ne visada viskas turi būti kompoziciškai "teisinga", bet tada turi kažkas kito tai atsverti nuotraukoje. Plius vėlgi, spalvos negroja.. O tie metami lapai atrodo kaip priklausantys tam medžiui už nugaros, o ne krentantys. Tvorelė čiuožia.
Trečioje norisi arba mažiau, arba viso moters viršugalvio. Bet spalvos ir kompozicija gražios. Ir tikrai panašios abiejų mėlynos akys smile.gif
Ketvirtoje- gražu, bet visi skraiduoliai puola tuos debesis fotkint skrisdami (na bent jau aš irgi fotkinau , ir mačiau daugybę draugų foto tokių pat), na tokia viena iš daugelio fotkių.. Įprastas eilinis vaizdas..
Autoportretas labai mielas, fainuoliška šypsena, o ir pati, tas jau seniai aišku, labai graži esi wub.gif Galbūt norėtųsi kad būtum kiek toliau nuo centro, bet šiaip tai gražu. Jausmas, svarbiausia, yra neabejotinai biggrin.gif
31 Dec- nepatiko kompozicija.. O ir šiaip, nelabai supratau šitos foto, ji man kažkaip nieko nesako.. Na, kambaryje stovi mergaitė su tutu sijonu smile.gif Dar kažkoks mistinis baltas daiktas priekyje kyšo..
Be akinių- šita nuotrauka mano favoritė. Viskas joje puiku, tokia sustojusi akimirka. Puikus žvilgsnis, puiki kompozicija. Galbūt norėtųsi matyt kiek daugiau veido odos tekstūros, nes dabar truputį link išdegimoį.. Bet šiaip labai labai ok kadras thumbup.gif
Paskutinioji nepadarė per didelio įspūdžio... Mergaitė miega ir tiek.... Veiduko forma kažkaip keistai čia atrodo, tokia lyg trapecija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 18 sausio 2013 - 18:25
QUOTE(Maggie @ 2013 01 18, 16:37)

imetu keleta gruodzio juostiniu kadru:
Be akiniu

ir viena archyvine (uzsilikus juostoje buvo:)):
mickey mouse

man šios įdomios smile.gif
Atsakyti
Na dar karta keliu 1ND su drambliukais, kadangi buvo per šviesu ir drambliukai atrodė, jog kabo ore ir buvo nelabai aiškus fokusas pirmojoje foto:

user posted image

user posted image

user posted image

gal geriau? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalanskaite: 18 sausio 2013 - 18:54
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 18, 12:53)
Na  dar karta keliu 1ND su drambliukais, kadangi buvo per šviesu ir drambliukai atrodė, jog kabo ore ir buvo nelabai aiškus fokusas pirmojoje foto:

gal geriau?  ax.gif

Manau, kad geriau. Ir vėl užskaitau 4u.gif biggrin.gif

fiesta1, man tavo ND trūksta fokuso pagrindiniame objekte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 18 sausio 2013 - 18:59
Nu zinokites nuleidau rankas, nu nesuprantu a sis tu filmuku kaip nuklonuoti to ka snereikalinga, jauciu skirs i siuksline pora mano maziaus foto. sad.gif
Nu bet kaip nusivyliau savim kad nesuprantu ka ten suspaudineja sad.gif ir pikta ir gaila... atrodo suspaudau ka reik ale ima ir piesia man kazkokiais burbuliukais pilkais, vietoj baltos spalvos, nujomajo nesikeikiant. Gal galetu kas paprasciau paaiskint kaip daryt ka?
Atsakyti
jaukuciuk-nesinervuok, ne tau vienai neiseina biggrin.gif

Tynkai pritariu, galvojau as viena to WOW nematau. Ypac toje su tutu smile.gif Grazios, ryskios, siltos foto smile.gif
Atsakyti