Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(grafkė. @ 2013 01 18, 13:51)
Hey.

Užmačiau komentarą, kad naujokėms derėtų (griežtai beveik) pakomentuot nuotraukas keliamas. Turbūt nemoku "tinkamai" to daryt, todėl nesišaipom iš nerišlių sakinių tongue.gif  Rir nėštukės fotosesija - nutarkuota jau,

Na na, rėžkit rėžkit biggrin.gif ale aš laiminga - kad yra kas pasako biggrin.gif reiškia, reiks kartoti, pasikviesti pas save į namus toliau nuo kaspinėlių ir meškinų, išsivesti į lauką smile.gif gerai, kad dar laiko yra, ir pilvukas bus didesnis, ir modelis jau bus pasipraktikavęs pozuoti smile.gif Jūs neįsivaizduojat, kiek aš ten suvargau - nusivylimai ten buvo vienas po kito. Na, ir tai jaučiasi nuotaukose sad.gif Pakartosim ir padarysim 10-čiai balų. Daugiau tokių baisybių jums nerodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 sausio 2013 - 13:46
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 18, 12:51)
Jėėėzau, kaip sunku blink.gif  Nei vienos nepažįstu, nei prieš vieną neturiu nieko asmeniško, tik mintys, matant nuotraukas. Ir ką aš  išmanau doh.gif
p.s. skaityti tolygiu ramiu tonu cool.gif

tai va apie ką aš ir kalbu, kiekviena pabandžius sudėlioti mintis ir surašyti komentarą labiau suprastu kad tai kas surašyta priklauso kaip perskaityti, piktumo čia nebūna, tik konkretumas
Isora smagu kad patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 18 sausio 2013 - 13:49
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 18, 14:48)
tai va apie ką aš ir kalbu, kiekviena pabandžius sudėlioti mintis ir surašyti komentarą labiau suprastu kad tai kas surašyta priklauso kaip perskaityti, piktumo čia nebūna, tik konkretumas

o jei dar pabandytų pafotografuoti hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 18, 13:49)
o jei dar pabandytų pafotografuoti  hihihi.gif  flirt.gif

čia kad nuotraukų daugiau dėtu? jei taip tai pritariu nes dabar plepiasių tema smile.gif
Šaunuolė, kad perskaitai komentarus ir nepyksti, išanalizuosi savo nuotraukas pagalvosi ka ne atip darei ir atneši geresnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandom bandom fotografuoti, bet nieko rodomo nesigauna... O distancinis kokia jėga, bent tiek džiaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 18, 13:45)
Na na, rėžkit rėžkit  biggrin.gif ale aš laiminga - kad yra kas pasako  biggrin.gif reiškia, reiks kartoti, pasikviesti pas save į namus toliau nuo kaspinėlių ir meškinų, išsivesti į lauką  smile.gif gerai, kad dar laiko yra, ir pilvukas bus didesnis, ir modelis jau bus pasipraktikavęs pozuoti  smile.gif Jūs neįsivaizduojat, kiek aš ten suvargau - nusivylimai ten buvo vienas po kito. Na, ir tai jaučiasi nuotaukose sad.gif Pakartosim ir padarysim 10-čiai balų. Daugiau tokių baisybių jums nerodysiu  biggrin.gif

RIR, aš pasikartosiu - kaspinai, šunys, meškinai nėra blogi daiktai savaime. Nebent šūdo krūvelės jau niekas mielai nenufotografuos, bet aš turiu omeny, kad nu negali detalių nurašyti - tas blogai, anas blogai, aha, rankos ant pilvo pasakė, kad blogai ir t.t. ir t.t. sąrašas tik ilgėja ilgėja. Ne tame esmė. Svarbiausia ne kas, o kaip. Viskam yra laikas ir vieta, kaip ten sako biggrin.gif Tai nereiškia, kad nėščioji moteris negali būti su meškinu. Nugi gali. Bet ne taip. Ir ne ten.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 18, 14:55)
Bandom bandom fotografuoti, bet nieko rodomo nesigauna... O distancinis kokia jėga, bent tiek džiaugsmo biggrin.gif

laukiam auto biggrin.gif biggrin.gif ar buvai 12 val. ten , kur žadėjai? kaip?

RIR, na bet užuolaidos ten gerulės smile.gif čia iš popieriaus? aš galvojau čia fotosesijai spec. iškarpyta karsta.gif šiaip galėtų įdomiai atrodyt visai....tik gal kažkaip kitaip nufotkint reikėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 18 sausio 2013 - 14:10
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 18, 15:04)
RIR, aš pasikartosiu - kaspinai, šunys, meškinai nėra blogi daiktai savaime. Nebent šūdo krūvelės jau niekas mielai nenufotografuos, bet aš turiu omeny, kad nu negali detalių nurašyti - tas blogai, anas blogai, aha, rankos ant pilvo pasakė, kad blogai ir t.t. ir t.t. sąrašas tik ilgėja ilgėja. Ne tame esmė. Svarbiausia ne kas, o kaip.   Viskam yra  laikas ir vieta, kaip ten sako biggrin.gif Tai nereiškia, kad nėščioji moteris negali būti su meškinu. Nugi gali. Bet ne taip. Ir ne ten.

Na taip taip, supratau jau smile.gif matyt mizerna man diena buvo, nesusigaudžiau situacijoj ir eksperimentas nesigavo. Nu ką darysi.

Tik dar vieną dalyką noriu suprasti: šitoj nuotraukoj su ekspozicija viskas gerai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 sausio 2013 - 14:11
Sea girl tikrai gražios akimirkos smile.gif

vienintelės fs ir man lb lb wub.gif

R.i.R. manau gavai naudingu komentaru ir pastabu. lauksim kitu bandymu smile.gif

zirziliux, foto tikrai nekokia. Ta takeli (cia prie Janonio gimnz. berods) tikrai butu galima gerai nufotkinti, reikejo atsitupti, prisiglausti prie tvoros ir i ja fokusuoti, parodant nueinanti takeli. nu zodz, as isivaizduoju kaip daryciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 18, 15:08)
RIR,  na bet užuolaidos  ten gerulės  smile.gif  čia iš popieriaus? aš galvojau čia fotosesijai spec. iškarpyta  karsta.gif  šiaip galėtų įdomiai atrodyt visai....tik gal kažkaip kitaip nufotkint reikėtų  g.gif

Hrrrr doh.gif aš ir maniau, kad turėtų gerai atrodyti. Čia klubuose scenai naudoja šitokias apšviečia kažkaip ir būna liuks. Daugiau nebenoriu eksperimentuot su tom užuolaidom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 sausio 2013 - 14:14
QUOTE(Stikline @ 2013 01 18, 14:08)
laukiam auto  biggrin.gif  biggrin.gif  ar buvai 12 val. ten , kur žadėjai? kaip?

Ne šiandien biggrin.gif Nebuvau, vienai kažkaip nedrąsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 18, 15:11)

Tik dar vieną dalyką noriu suprasti: šitoj nuotraukoj su ekspozicija viskas gerai?  g.gif

taip. Kai kuriose vietose atrodo lyg siek tiek padege, bet butent siuo atveju tas nemaiso, nes objektas visas matosi kuo puikiausiai ir jeigu gerai isiziuresi, net ten kur atrodo, kad padege (kalbu apie langa), matosi rankoves krasteliai smile.gif
Atsakyti