Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 18, 00:13)
Vakarykstis panaktinejimas. Nuotrauka, gaila, bet neatspindi to vakaro grozio, ir fokusas kazkur pabeges, bet man labai mielas prisiminimas, nes n metu atgal, n metu vaiksciota i mokykla tuo takeliu wink.gif
[

zirziliux, tikrai įsivaizduoju, kokios brangios ir mielos vaikystės vietos...
Bet mums to nežinant, nejaučiant- foto nekelia jokių emocijų, o dar ir techniškai netvarkinga. Pamatysi, praeis kiek laiko, pažiūrėjus į šią foto, pasakysi- nu jo.... 4u.gif Tai va, ko ir mokomės mes- sugebėti savo fotografijomis perteikt momento nuotaiką, jausmą ...
Tik nepyk ir toliau rodyk savo foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 18 sausio 2013 - 11:15
Sveikos 4u.gif
Kuri minėjote, jog turite naujų fotikų pardavimui? Domina D800 ax.gif Kad čia eterio neteršt man į až 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 18, 01:45)
man šita foto graži jau vien todėl, kad vaikis- geros draugės sūnus  bigsmile.gif ot mažas pasaulis  biggrin.gif

bet kol as issiaiskinau kas tose SMose mane pazista doh.gif biggrin.gif pasaulis tikrai mazas 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 01 18, 07:50)
nori, sugrąžinsiu Tave į realybę? Tu nemoki priimti kritikos ir Tau, matyt, kažkokios dienos. gavai pozityvų, normalų komentarą su pasiūlymu, ką daryti - tokių šiame forume ne kasdien išgirsi. o išvertei viską į išvirkščią pusę ir lakstai su išvirkščiais triusikais, atleisk man, storžievei, už pariebintą palyginimą..smile.gif

lotuliukas.gif gerai pasakyta

QUOTE(isora @ 2013 01 18, 10:45)
Tikrai ir Sea  , nereikia čia jokių ND.. biggrin.gif 

na kaip tai nereikia? visoms reikejo tai ir JAI reikia lotuliukas.gif cia kaip feis kontrolas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 18, 01:32)
Galima kelias foto imesiu? blush2.gif 

Sea Girl, man irgi antroji ir trečioji 4u.gif
Atsakyti
Sea girl wub.gif

Dar gero daug daug
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 18, 11:17)
na kaip tai nereikia? visoms reikejo tai ir JAI reikia lotuliukas.gif cia kaip feis kontrolas lotuliukas.gif

Aha, man teko du kart tą feiskontrolą pereit.. lotuliukas.gif nu bet man, tai suprantama, bet SEA... biggrin.gif man tai net sarmata būt aną užskaitinėt... cirkas.. lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 18, 11:34)

ačiū.. einu pasižvalgyt.. ploja.gif
Atsakyti
Bet kaip smagu būtų matyti ND, kai galvojama apie turinį, o ne kaip fokusą pagauti ar nenukreivinti rolleyes.gif

Sea-aš vėl prie akių antroje wub.gif Čia tinkami nustatymai ar pastumdei ką nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 18, 12:47)
Aha, man teko du kart tą feiskontrolą pereit.. lotuliukas.gif nu bet man, tai suprantama, bet SEA... biggrin.gif man tai  net sarmata būt aną užskaitinėt... cirkas.. lotuliukas.gif
ačiū.. einu pasižvalgyt.. ploja.gif

tai jeigu viska moki - ND bus vieni juokai mirksiukas.gif cia ne del to, kad isitikintumem moka ar ne (nes tikrai moka) bet prie kompanijos reik but biggrin.gif
Atsakyti
Dar pora filmų

http://my-hit.ru/film/7770/online

http://kinofilms.tv/...sajderov/29910/
Atsakyti
Laba diena cioces smile.gif

smagu ,kad siandien visos gerai nusiteikusios smile.gif Penktadienis.

Perziurejau dali foto kur Alabama idejo, nu kai kurios dieuleliau, vos nenuvirtau nuo kedes pamacius. As apie Merfeld darbus. Va portretai kai kurie mmmm kokie superiniai, atrodo ziureciau ir ziureciau, ir labai idomiai apdirbtos foto, stiliukas. Dar labai patiko augalai.
Atsakyti
Hey.

Užmačiau komentarą, kad naujokėms derėtų (griežtai beveik) pakomentuot nuotraukas keliamas. Turbūt nemoku "tinkamai" to daryt, todėl nesišaipom iš nerišlių sakinių tongue.gif Rir nėštukės fotosesija - nutarkuota jau, bet, net ir nepataikaujant žinovėms, absoliutus tragizmas ten, tiek spalvine prasme, tiek modelio pozomis. Kažkas sakė, kad negalima žiūrėt į nuotrauką ir galvoti "gražu/negražu", bet žiūrint į tą fs, kitaip galvot neina, net neieškant klaidų, kurių dar pati nematau vos pažvelgus. Sea girl nuotraukytės, kur mergytės, labai labai žiūrisi (mano skonio, mano stiliaus ir tt, ir pan,), kur berniukas (lyg berniukas) vonioje - kažkaip.. nemoku įvardint, kas nepatinka, ketvirtoji - neįstrigo, pamačiau, pamiršau. Edevos mergaitė su meškiu - ...paparasta nuotrauka, stilium "kaip aš atrodau. ir mano mešuktis" (atsiprašau, nemoku raiškiai ir gražiai perteikt). Ir zirziliuks - tamsu, tvora, medis, keliukas.. emocijų neįžiūriu, nors, kai paskaičiau tavo aprašymą, įsijausti įmanoma, be aprašymo - deja.

Jėėėzau, kaip sunku blink.gif Nei vienos nepažįstu, nei prieš vieną neturiu nieko asmeniško, tik mintys, matant nuotraukas. Ir ką aš išmanau doh.gif
p.s. skaityti tolygiu ramiu tonu cool.gif

Atsakyti
Penktadienis- iskrovos diena?! Gerai biggrin.gif

Neprimena nieko? nr.19

vakar kaip suo nusi... buvau, net su megstiniu uzmigau lotuliukas.gif vaika migdziau ir uzsimigdem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 18 sausio 2013 - 13:02