Drambliukus siūlyčiau perdaryti. Tau pačiai bus naudinga. Tokius daikčiukus sunku sufokusuoti, tad paprastai siūlau jų nesirinkti. Bet jei pasirinkai, nenuleisk rankų ir pasistenk suvaldyti situaciją. Pagelbės, kai fotografavimo sąlygos bus dar sunkesnės.
SeaGirl, antra ir trečia nerealios.
Ir nerealų katiną turit. Ar toks didelis šalia vaikučio atrodo, ar iš tiesų nemažas?
QUOTE(Yvette @ 2013 01 18, 07:23)
SeaGirl, antra ir trečia nerealios.
Ir nerealų katiną turit. Ar toks didelis šalia vaikučio atrodo, ar iš tiesų nemažas?
Aciu Yvette.
Ne musu katinas, ne mano lelyte cia Bet diidelis tas katinas buvo kiek atsimenu sena fotke...berods 2009.
Savaitgalio užduotis naujokėms
Paieškokit linijų, kreivių žaismo. Padarykit kikviena bent po vieną foto, galit ir daugiau, ir įkelkit iki pirmadienio. Nenusiteikit, kd nemokat. Reikia tiesiog aplink pasidairyti. Nebūtina aukšta klasė, tiesiog, kad būtų akivaizdu.
Čia pvz. - fotografavo vaikas. Su skaitmena, tad n kartų fotografavo po pastabų, kol gavosi taip.
Paieškokit linijų, kreivių žaismo. Padarykit kikviena bent po vieną foto, galit ir daugiau, ir įkelkit iki pirmadienio. Nenusiteikit, kd nemokat. Reikia tiesiog aplink pasidairyti. Nebūtina aukšta klasė, tiesiog, kad būtų akivaizdu.
Čia pvz. - fotografavo vaikas. Su skaitmena, tad n kartų fotografavo po pastabų, kol gavosi taip.
[quote=Yvette,2013 01 18, 08:23]
Drambliukus siūlyčiau perdaryti. Tau pačiai bus naudinga. Tokius daikčiukus sunku sufokusuoti, tad paprastai siūlau jų nesirinkti. Bet jei pasirinkai, nenuleisk rankų ir pasistenk suvaldyti situaciją. Pagelbės, kai fotografavimo sąlygos bus dar sunkesnės.
Gerai, bandysiu tuos pačius drambliukus pakamuoti o neatrodo, kad mažai išsilieję - susiblurinę tie nefokusuojami drambliukai? 1 puslapyje, kur pateiktas pavyzdys, tai labai aiškiai ir stipriai matosi, kas butent fokusuota :?) Aš visaip bandžiau, bet man geriau nesigauna
Gerai, bandysiu tuos pačius drambliukus pakamuoti o neatrodo, kad mažai išsilieję - susiblurinę tie nefokusuojami drambliukai? 1 puslapyje, kur pateiktas pavyzdys, tai labai aiškiai ir stipriai matosi, kas butent fokusuota :?) Aš visaip bandžiau, bet man geriau nesigauna
aš siūlyčiau naujokėms pačioms išsakyti nuomone po kiekviena foto, ir grieštai po kiekviena, nes visos sakot kodėl tyla, bet pačiot dažnai tylit. O bandymas aprašyti savo nuomone apie nuotrauka yra mokymasis pastebėti dalykus ir gerus ir blogus. Visgi beveik visos naujokės nemoka priimti kritikos
QUOTE(Yvette @ 2013 01 18, 08:41)
Savaitgalio užduotis naujokėms
[img]http://farm9.staticflickr.com/8336/8090844468_7d099a2d58_z.jpg
[img]http://farm9.staticflickr.com/8336/8090844468_7d099a2d58_z.jpg
Oho, man gražu
SeaGirl, man 1,2,3 labai
Prisimenant vasara viena
Labas rytas, šaltas rytas.. suraitytas...
Ot prirašėt, bet peržiūrėjau viską perskaičiau viską...
Ištikro išmokau pati skaityti,ką senės , rašo... ir taip teisingai rašo, net pavydu, to sklandaus minčių dėstymo..
Nuotraukų pridėjot daug, be galo patiko vienintelės FS, nuostabi, nuostabu modeliukas labai, spalvos, viskas... Tikrai ir Sea , nereikia čia jokių ND.. net juokinga užskaitinėt šimtą kart gabesnio žmogaus ND.. Dėl Yvettes berniuko linijų, jau antrą kart matau jas ir vis pagalvoju, kad tikrai šaunuolis, ne kiekviena čia taip sugebėtu pamatyt..
Dėl nuotraukų be fokuso ir šiaušimosi, tai ką čia antrinti ypač kai taip protingai vistiek parašyt neišeina.. Dar nepaminėjau Juržolės .. pasižiūriu į nuotraukas ir atrodo plika basa lėkčiau į tą kraštą kur tu šildaisi ir nuostabius kadrus mums veži..
Ot prirašėt, bet peržiūrėjau viską perskaičiau viską...
Ištikro išmokau pati skaityti,ką senės , rašo... ir taip teisingai rašo, net pavydu, to sklandaus minčių dėstymo..
Nuotraukų pridėjot daug, be galo patiko vienintelės FS, nuostabi, nuostabu modeliukas labai, spalvos, viskas... Tikrai ir Sea , nereikia čia jokių ND.. net juokinga užskaitinėt šimtą kart gabesnio žmogaus ND.. Dėl Yvettes berniuko linijų, jau antrą kart matau jas ir vis pagalvoju, kad tikrai šaunuolis, ne kiekviena čia taip sugebėtu pamatyt..
Dėl nuotraukų be fokuso ir šiaušimosi, tai ką čia antrinti ypač kai taip protingai vistiek parašyt neišeina.. Dar nepaminėjau Juržolės .. pasižiūriu į nuotraukas ir atrodo plika basa lėkčiau į tą kraštą kur tu šildaisi ir nuostabius kadrus mums veži..
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 19:34)
Aciu, patiko kai kurie sio autoriaus koliazai.
Laba diena
Man taip pat labai buvo įdomu žiūrėti šiuos darbus, žiūrėdama vis susimąstydavau, ką autorius nori pasakyti kiekvienu darbu... Buvo įdomu tyrinėt nuotaikas
QUOTE(sbo @ 2013 01 18, 10:06)
Laba diena
Man taip pat labai buvo įdomu žiūrėti šiuos darbus, žiūrėdama vis susimąstydavau, ką autorius nori pasakyti kiekvienu darbu... Buvo įdomu tyrinėt nuotaikas
Va, sakau ką pamiršau... berods anksčiau jau buvo kažkas kėlęs tuos koliažus arba kažkur interneto platybėse pati radau... nes vis ieškau iš ko pasimokyt, panagrinėt, ilgiau pasižiūrėt į darbus..
Ir šie koliažai tookie nuostabus, kaip žaidimas surask 10 skirtumų, žiūri ir ieškai skirtumų ir panašumų, kodėl būtent tos foto sudėtos kartu, ką nori pasakyti autorius, kaip padarytos nuotraukos.. Tikria be galo nuostabūs darbai.. Patiko patiko .
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 22:45)
Noriu dar kritikos stengėmės šį kartą nesilaikyt už pilvuko ir išbandžiau reflektorių. Kaži, kaip pavyko? ir parašą vėl apdeitinau šis man labiausiai kol kas.
man irgi tik pirmoji su išlygomis dar dar...
Labas rytas,
Yvette, atsiprasau, kad neteisingai priemiau kritika.
Yvette, atsiprasau, kad neteisingai priemiau kritika.