Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Drambliukus siūlyčiau perdaryti. Tau pačiai bus naudinga. Tokius daikčiukus sunku sufokusuoti, tad paprastai siūlau jų nesirinkti. Bet jei pasirinkai, nenuleisk rankų ir pasistenk suvaldyti situaciją. Pagelbės, kai fotografavimo sąlygos bus dar sunkesnės.

SeaGirl, antra ir trečia nerealios.
Ir nerealų katiną turit. Ar toks didelis šalia vaikučio atrodo, ar iš tiesų nemažas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 sausio 2013 - 07:25
QUOTE(Yvette @ 2013 01 18, 07:23)

SeaGirl, antra ir trečia nerealios.
Ir nerealų katiną turit. Ar toks didelis šalia vaikučio atrodo, ar iš tiesų nemažas?

Aciu Yvette.
Ne musu katinas, ne mano lelyte cia tongue.gif Bet diidelis tas katinas buvo kiek atsimenu biggrin.gif sena fotke...berods 2009.
Atsakyti
Savaitgalio užduotis naujokėms

Paieškokit linijų, kreivių žaismo. Padarykit kikviena bent po vieną foto, galit ir daugiau, ir įkelkit iki pirmadienio. Nenusiteikit, kd nemokat. Reikia tiesiog aplink pasidairyti. Nebūtina aukšta klasė, tiesiog, kad būtų akivaizdu.

Čia pvz. - fotografavo vaikas. Su skaitmena, tad n kartų fotografavo po pastabų, kol gavosi taip.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 sausio 2013 - 07:41
[quote=Yvette,2013 01 18, 08:23]
Drambliukus siūlyčiau perdaryti. Tau pačiai bus naudinga. Tokius daikčiukus sunku sufokusuoti, tad paprastai siūlau jų nesirinkti. Bet jei pasirinkai, nenuleisk rankų ir pasistenk suvaldyti situaciją. Pagelbės, kai fotografavimo sąlygos bus dar sunkesnės.

Gerai, bandysiu tuos pačius drambliukus pakamuoti smile.gif o neatrodo, kad mažai išsilieję - susiblurinę tie nefokusuojami drambliukai? 1 puslapyje, kur pateiktas pavyzdys, tai labai aiškiai ir stipriai matosi, kas butent fokusuota :?) Aš visaip bandžiau, bet man geriau nesigauna blink.gif
Atsakyti
aš siūlyčiau naujokėms pačioms išsakyti nuomone po kiekviena foto, ir grieštai po kiekviena, nes visos sakot kodėl tyla, bet pačiot dažnai tylit. O bandymas aprašyti savo nuomone apie nuotrauka yra mokymasis pastebėti dalykus ir gerus ir blogus. Visgi beveik visos naujokės nemoka priimti kritikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 18, 08:41)
Savaitgalio užduotis naujokėms

Paieškokit linijų, kreivių žaismo. Padarykit kikviena bent po vieną foto, galit ir daugiau, ir įkelkit iki pirmadienio. Nenusiteikit, kd nemokat. Reikia tiesiog aplink pasidairyti. Nebūtina aukšta klasė, tiesiog, kad būtų akivaizdu.

Čia pvz. - fotografavo vaikas. Su skaitmena, tad n kartų fotografavo po pastabų, kol gavosi taip.

[img]http://farm9.staticflickr.com/8336/8090844468_7d099a2d58_z.jpg

Oho, man gražu wub.gif

SeaGirl, man 1,2,3 labai wub.gif
Atsakyti
Prisimenant vasara viena ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, šaltas rytas.. suraitytas... biggrin.gif

Ot prirašėt, bet peržiūrėjau viską perskaičiau viską...

Ištikro išmokau pati skaityti,ką senės , rašo... ir taip teisingai rašo, net pavydu, to sklandaus minčių dėstymo.. blush2.gif

Nuotraukų pridėjot daug, be galo patiko vienintelės FS, nuostabi, nuostabu modeliukas labai, spalvos, viskas... ax.gif Tikrai ir Sea , nereikia čia jokių ND.. biggrin.gif net juokinga užskaitinėt šimtą kart gabesnio žmogaus ND.. biggrin.gif Dėl Yvettes berniuko linijų, jau antrą kart matau jas ir vis pagalvoju, kad tikrai šaunuolis, ne kiekviena čia taip sugebėtu pamatyt.. thumbup.gif
Dėl nuotraukų be fokuso ir šiaušimosi, tai ką čia antrinti ypač kai taip protingai vistiek parašyt neišeina.. smile.gif Dar nepaminėjau Juržolės .. wub.gif pasižiūriu į nuotraukas ir atrodo plika basa lėkčiau į tą kraštą kur tu šildaisi ir nuostabius kadrus mums veži.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 19:34)
Aciu, patiko kai kurie sio autoriaus koliazai.

Laba diena 4u.gif

Man taip pat labai buvo įdomu žiūrėti šiuos darbus, žiūrėdama vis susimąstydavau, ką autorius nori pasakyti kiekvienu darbu... Buvo įdomu tyrinėt nuotaikas
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 18, 10:06)
Laba diena  4u.gif

Man taip pat labai buvo įdomu žiūrėti šiuos darbus, žiūrėdama vis susimąstydavau, ką autorius nori pasakyti kiekvienu darbu... Buvo įdomu tyrinėt nuotaikas

Va, sakau ką pamiršau... berods anksčiau jau buvo kažkas kėlęs tuos koliažus arba kažkur interneto platybėse pati radau... nes vis ieškau iš ko pasimokyt, panagrinėt, ilgiau pasižiūrėt į darbus..
Ir šie koliažai tookie nuostabus, kaip žaidimas surask 10 skirtumų, žiūri ir ieškai skirtumų ir panašumų, kodėl būtent tos foto sudėtos kartu, ką nori pasakyti autorius, kaip padarytos nuotraukos.. Tikria be galo nuostabūs darbai.. Patiko patiko .
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 22:45)
Noriu dar kritikos  4u.gif stengėmės šį kartą nesilaikyt už pilvuko  biggrin.gif ir išbandžiau reflektorių. Kaži, kaip pavyko? ir parašą vėl apdeitinau  lotuliukas.gif šis man labiausiai kol kas.

man irgi tik pirmoji su išlygomis dar dar... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Yvette, atsiprasau, kad neteisingai priemiau kritika. 4u.gif
Atsakyti