Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 18, 00:41)

Gal neberodysiu foto laugh.gif Tiesiog norejau pasidalinti laugh.gif

Rodyk rodyk 4u.gif
Atsakyti
Aš tai įtariu ką norėjo parodyti. Vaizdą, kuris buvo.

RIR, aš tada nuoširdžiai nesuprantu kodėl rodai šias nuotraukas, jei viskam yra pasiteisinimas. Ir čia netinka - skonio reikalas...

Tai va. Labos
Atsakyti
Nu as moku priimti kritika, bet cia labiau ne kritika, o kazkoks piktu emociju isliejimas. As tikrai taves nepazistu, ir galbut esi faina moteris gyvenime, bet skaitant tavo si posta atrodo, kad tai tiesiog blogos dienos emocijos... Nu nezinau, gal tik man taip atrodo. Kartais atrodo, kad nuotraukos su klaidomis yra netoleruotinos siame forume... Kad viskas turi buti pagal taisykles... Kirpti taip ir ne kitaip. Nu bet fotografija meno sritis, o mene megstama nepaisyti taisykliu laugh.gif

ta foto - belekas. O Yvette, nors ir stengiasi pakritikuodama dar ir padrasint, mol, bandyk ir pavyks, vis karts nuo karto atsiima malku uz komentarus, kaip ji cia taip drista pasakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 18 sausio 2013 - 00:13
QUOTE(robobebras @ 2013 01 18, 00:12)
ta foto - gaidys. O Yvette, nors ir stengiasi pakritikuodama dar ir padrasint, mol, bandyk ir pavyks, vis karts nuo karto atsiima malku uz komentarus, kaip ji cia taip drista pasakyt smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Galima kelias foto imesiu? blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 18, 01:12)
Aš tai įtariu ką norėjo parodyti. Vaizdą, kuris buvo.

RIR, aš tada nuoširdžiai nesuprantu kodėl rodai šias nuotraukas, jei viskam yra pasiteisinimas. Ir čia netinka - skonio reikalas...

Tai va. Labos

Šiandien susišvietė, kad visai miela smile.gif norėjau pasitikrinti. O iš klaidų mokomės. Reikėjo, kad kas pirštuku pabaksnotų. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 18 sausio 2013 - 01:11
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 01:36)
Klausau senbuviu gi biggrin.gif  4u.gif

Tai kad aš naujokė, o tu senbuvė tongue.gif skirtumas tarp mūsų tik tas, kad aš šitos konkrečios temos ND atsiskaičius biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 01 17, 09:12)
as atnesu parodyti keleta foto smile.gif sioji su mazu vaikeliu tokia daugiau atsitiktine. Nes darem FS kuri man visiskai nesiseke. Tad nusispjoviau ir pasodino mama vaika tiesiog taip - priesais langa. Ir dar karta isitikinau - kokia yra svarbi graziai krentanti sviesa po langa. Nes sioji taip lyg netycia padaryta nuotrauka geriausia is visos fs.

man šita foto graži jau vien todėl, kad vaikis- geros draugės sūnus bigsmile.gif ot mažas pasaulis biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 12:49)
Artėja savaitgalis. Raskim keletą min sau ir fotografijai. Organizuokim fotografavimą bendra tema.

Super, bandysiu jungtis bigsmile.gif

QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 17, 14:33)
Sveikutės. Neseniai įsigyjau veidrodinį fotoaparatą ir labai norėčiau išmokti fotografuoti, jog nebūtų gėda rodyti nuotraukų smile.gif skaitau jau ne pirmą temą, daug informacijos rinkausi internete. Tad jungiuosi prie jūsų ir keliu pirmajį ND  ax.gif
ką manote?  smile.gif

Aš užskaitau 4u.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 17, 18:32)

Ta mergaitė antroje foto nerealiai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 21:45)
Noriu dar kritikos  4u.gif stengėmės šį kartą nesilaikyt už pilvuko  biggrin.gif ir išbandžiau reflektorių.

4u.gif Už pastangas. Na bet turi modeliuką šalia, pabandyk dar pakankinti mirksiukas.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 01 17, 23:13)
Vakarykstis panaktinejimas. Nuotrauka, gaila, bet neatspindi to vakaro grozio, ir fokusas...

Paprastai tokių nuotraukų nieks nekomentuotų, praleistų pro akis. Yvette, norėjo pasakyt ką blogai darai, o gavo atgal.... smile.gif Beje WB ir nekoks....

QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 23:31)

thumbup.gif Pabandysiu jungtis ir! Įdomi tema.

QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 17, 23:43)
Turiu daug foto.. gamtos... bet va uzkliuvo siektiek.. jas dariau su muiline.. o jus visos su profo fotikais dirbat?

Fotoaparatas nesvarbu, laukiam ND;)

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 18, 00:32)

Na žinai ką, man to užtenka, kad aš tavo ND užskaityčiau net nemačius jų tongue.gif Tai va! Patiko tavo nuotraukos!
Papildyta:
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 17, 20:33)
Sveikutės.

Dar vienas taip, jei dar trūksta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 16, 23:05)
atnešu dar viena iš šiandienines fs

Patiko fs bigsmile.gif - ypač paskutinė įkelta nuotrauka.

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 13:59)
O dabar kaip?

Pritariu merginoms dėl šviesos spinduliukų - atrodo nenatūraliai. Pirštinė man nelabai krito į akis. 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 01 17, 15:12)

Patinka pasižolinėjimai, man ir reiktų kada galvą pravėdint ir į laukus keliaut.

QUOTE(Alabama @ 2013 01 17, 17:32)
Ačiū man.Kokia aš faina.

thumbup.gif pritariu, ačiū už nuorodas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 22:01)
tai ir darom

Šeštadienio konkursas.

"virš mano galvos"

bandom smile.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 17, 23:26)
Aš net bėgiodavau už pilvo laikydamasi biggrin.gif

biggrin.gif
tikiuosi ir aš kada susilaukt tokio išsamaus tavo tarkio

Nu as moku priimti kritika, bet cia labiau ne kritika, o kazkoks piktu emociju isliejimas. As tikrai taves nepazistu, ir galbut esi faina moteris gyvenime, bet skaitant tavo si posta atrodo, kad tai tiesiog blogos dienos emocijos... Nu nezinau, gal tik man taip atrodo. Kartais atrodo, kad nuotraukos su klaidomis yra netoleruotinos siame forume... Kad viskas turi buti pagal taisykles... Kirpti taip ir ne kitaip. Nu bet fotografija meno sritis, o mene megstama nepaisyti taisykliu laugh.gif

opiatdvacatpiat doh.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 18, 01:32)

akivaizdu, kad ND nereik
Atsakyti
Dėl drambliukų 1-ojo ND:
surinkau 3 taip, bet viena narė parašė, jog per šviesu, kita narė parašė, jog 1-oje foto lyg neaiškus fokusas. Tai man reiktų perdaryti ar ne? šioje situacijoje nežinau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 17, 23:41)

nori, sugrąžinsiu Tave į realybę? Tu nemoki priimti kritikos ir Tau, matyt, kažkokios dienos. gavai pozityvų, normalų komentarą su pasiūlymu, ką daryti - tokių šiame forume ne kasdien išgirsi. o išvertei viską į išvirkščią pusę ir lakstai su išvirkščiais triusikais, atleisk man, storžievei, už pariebintą palyginimą..smile.gif

Miela meniška siela, neskaityk piktai mano komentaro, nes jis rašomas linksmai. Pirma Tu tas taisykles įvaldyk nepriekaištingai, kad jokia teta nebegalėtų prikibti, o tada jau svaik apie jų laužymą, menus ir t.t., nes kol kas iki menų ir taisyklių laužymo Tau kaip iki Titano. Suvok, kad taisyklės laužomos.. pagal taisykles biggrin.gif o ne "ai, pyst pyst, nukirpau, nukirtau, px viskas, px fokusas, mene viską galimą, ypač šiurpinti ką nors, yes, uahahahhaa, laikykis, pasauli, aš ateinu!!!" smile.gif NE.

kartoju. skaityti linksmai ir nepurkštauti, diena gera, emocijos normalios smile.gif valdykis. nes antraip tuoj nebegausi išvis komentarų, galėsi laužyt sau į sveikatą. viena.
Atsakyti
Visiskai pritariu say ax.gif
Atsakyti