Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 17, 21:33)
Sveikutės. Neseniai įsigyjau veidrodinį fotoaparatą ir labai norėčiau išmokti fotografuoti, jog nebūtų gėda rodyti nuotraukų smile.gif skaitau jau ne pirmą temą, daug informacijos rinkausi internete. Tad jungiuosi prie jūsų ir keliu pirmajį ND  ax.gif
ką manote?  smile.gif

pirmoje tik fokusas neaiškus. Antra ir trečia ok, aš tai matau skirtumą. Ir man patinka tie drambliukai.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 22:06)
pirmoje tik fokusas neaiškus. Antra ir trečia ok, aš tai matau skirtumą. Ir man patinka tie drambliukai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 22:01)
tai ir darom

Šeštadienio konkursas.

"virš mano galvos"

drinks_cheers.gif biggrin.gif as tiek planu turiu fotografuot, bet vis nerandu laiko paimti fotoaparato i rankas doh.gif biggrin.gif reikia ir koliazams, ir naujam konkursui, ir sestadieniui, ir dar projektui foto padaryt biggrin.gif tikiuosi visur spesiu blush2.gif
Atsakyti
Noriu dar kritikos 4u.gif stengėmės šį kartą nesilaikyt už pilvuko biggrin.gif ir išbandžiau reflektorių. Kaži, kaip pavyko? ir parašą vėl apdeitinau lotuliukas.gif šis man labiausiai kol kas.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 17, 20:33)
Sveikutės. Neseniai įsigyjau veidrodinį fotoaparatą ir labai norėčiau išmokti fotografuoti, jog nebūtų gėda rodyti nuotraukų smile.gif skaitau jau ne pirmą temą, daug informacijos rinkausi internete. Tad jungiuosi prie jūsų ir keliu pirmajį ND  ax.gif

ką manote?  smile.gif

Užskaitau. Labas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 17, 21:45)
Noriu dar kritikos  4u.gif

Žiauriai nutarkuosiu. Nepriimk asmeniškai, tai tik tavo kadrai, paveikti nekompetencijos ir aplinkos. Išmoksi viską. Visi mes negimėm mokėdami. Bet eina tik tie, kurie eina, o ne spjauna smile.gif

1. Pirmoji kokybiškiausia (tik techniškai). Visur kitur - neteisinga ekspozicija. Jei neužtenka šviesos, pasidarai ją. Jei negali jos pasidaryti, nefotografuoji smile.gif Čia tik fs, ne krikštynos, ne gimdymas, ne avarija. Gali palaukti, gali suplanuoti.

2. Parašas visiškas tarakonizmas, nesuprantu tų kruopų esmės, nei ten matos kas parašyta, nei ten apsaugosi nuo ko. Parašas / žyma / logo etc prasmingi dėl 2 pagrindinių funkcijų: a) reklama; bė) dėl apsaugos, kai yra ką vogt (menas, grožis, kokybė, didžiulis failas etc).

3. Šuo? Meškinas? Kaspinėlis? Jie nėra blogi daiktai savaime. Jie vargšai čia išprievartauti.

4. Užuolaida - kultūringa. Topinė. Tikiuosi, kad ne tavo, o pavogėt iš kokios Gargždų kultūrkės biggrin.gif

5. Garsiai nesakysiu. Jei kada susitiksim, pasakysiu, nes virtualiai nematai mano akių ir mano tono tongue.gif Bet tikiuosi, kad kai susitiksim, tau tai nebebus aktualu rolleyes.gif

P.S. Kodėl laikymasis už pilvuko yra blogai? Aš net bėgiodavau už pilvo laikydamasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 17 sausio 2013 - 22:36
Nezinau ar turiu teise ir nemanau kad esu labai kompetetinga komentuoti, ale man labai uzkliuvo 2oji foto, tas rubas toks kad atrodo tiesiog stora panele su suniuku g.gif
Atsakyti
Ten ne šuniukas, ten barzda arba šluostė spin and go biggrin.gif arba throw and go biggrin.gif ne, geriau run lotuliukas.gif
Aš juokauju, žinoma, bet tie gaurai tikrai ten jokio grožio neduoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 17 sausio 2013 - 23:06
Labas vakarelis mirksiukas.gif

Idedu ir as viena komentaram ax.gif nieko gero ale vis sis tas lotuliukas.gif galetu but apacios daugiau,ir virsaus maziau meskinas nukirptas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Vakarykstis panaktinejimas. Nuotrauka, gaila, bet neatspindi to vakaro grozio, ir fokusas kazkur pabeges, bet man labai mielas prisiminimas, nes n metu atgal, n metu vaiksciota i mokykla tuo takeliu wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 18, 01:03)
Ten ne šuniukas, ten barzda arba šluostė spin and go biggrin.gif arba  throw and go biggrin.gif ne, geriau run  lotuliukas.gif
Aš juokauju, žinoma, bet tie gaurai tikrai ten jokio grožio neduoda  4u.gif

Net sugrizau paziuret ar tikrai ne sluota biggrin.gif gal paciai merginai ir miela ta nuotrauka, jai mielas suo ir t.t., bet tada gal tas suo turetu buti kitaip pateiktas, nes dabar tik jo plaukai ir tesimato rolleyes.gif
Atsakyti
Zirziliux, man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 18, 00:13)
Vakarykstis panaktinejimas. Nuotrauka, gaila, bet neatspindi to vakaro grozio, ir fokusas kazkur pabeges, bet man labai mielas prisiminimas, nes n metu atgal, n metu vaiksciota i mokykla tuo takeliu wink.gif

Rašai, kad fokusas kažkur pabėgo ir vistiek rodai foto. Kokio komentaro iš mūsų tikiesi. Aš tarkim tokių dalykų nesuprantu. Būtų kokia minimali klaida, įkeltum, prašytum pakomentuoti ok. Bet fokuso nebuvimas tikrai ne minimali klaida.
Gaila, kad nepavyko perteikti tavo jausmų, prisiminimų. Galbūt pasilik kaip iššūkį kitam kartui. Bet apgalvok, kaip galėtum nuotografuoti, kad ir tie, kurie ten nei karto nebuvo, nežino tavo istorijos, pajustų.. tai, ką nori perteikti.

Edeva, ko turėtų būti daugiau, nėra. Ko turėtų būti mažiau, netgi perdaug. Veidas taip pat perdaug išplautas, bet gal jau čia skonio reikalas. Meškis atrodo kaip atskirai įklijuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 sausio 2013 - 23:32