Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Kalbinu vaika sestadieni i miska, bus matyt ka parsivesim ax.gif Manau pavadinkim tiesiog Šeštadienis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Neseniai įsigyjau veidrodinį fotoaparatą ir labai norėčiau išmokti fotografuoti, jog nebūtų gėda rodyti nuotraukų smile.gif skaitau jau ne pirmą temą, daug informacijos rinkausi internete. Tad jungiuosi prie jūsų ir keliu pirmajį ND ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ką manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 18:04)
Siūlau temas:

Paskaiciau mano rytas ir iskart negera pasidare nuo chaoso begimo kavos gerimo ir dar butinai i kompa ilyst kava begeriant lotuliukas.gif sunkiai vykto viso sito nufotkinimas lotuliukas.gif ,virs mano galvos,ir nesamos knygos virselis nu nors numirk nesauna niekas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 17, 21:35)
Paskaiciau mano rytas ir iskart negera pasidare nuo chaoso begimo kavos gerimo ir dar butinai i kompa ilyst kava begeriant  lotuliukas.gif sunkiai vykto viso sito nufotkinimas  lotuliukas.gif ,virs mano galvos,ir nesamos knygos virselis nu nors numirk nesauna niekas  blink.gif

juk nebūtina visiems dalyvauti. Nekyla idėjų ok, kitąkart prisijungsi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 sausio 2013 - 20:38
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 17, 20:33)
ką manote?  smile.gif

Per šviesu. Drambliai kybo erdvėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 18:36)
juk nebūtina visiems dalyvauti. Nekyla idėjų ok, kitąkart prisijungsi.

ax.gif ne ta prasme neaiskiai parasiau,kad nesupratau minties kas tas turetu buti 4u.gif virs mano galvos man asocijiuojasi su kazkuo ko neiveikiamu g.gif nesamones knygos virselis g.gif gal butu galima placiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 17, 19:51)
tai bandziau bent elementariai isspildyti ta pratestinuma, bus matyt.kaip cia man gavosi  biggrin.gif
Papildyta:

Laukiam bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 17, 21:04)

aš šį kartą pasuoju, nes noriu įgyvendinti koliažo pratęsimo idėją ax.gif bet gal atsiras norinčių mergaičių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 17, 21:42)
virs mano galvos man asocijiuojasi su kazkuo ko neiveikiamu  g.gif nesamones knygos virselis  g.gif gal butu galima placiau  blush2.gif

virš tavo galvos. Gali fotografuoti viską, kas aukščiau tavo galvos. Užverti galvą ir ieškai tinkamo objekto.

Nesamos knygos viršelis. Čia reikia padaryti tokią foto, kuri galėtų būti knygos viršelis. Nebūtinai jau parašytos knygos, todėl ir paminėjau nesamos. Galit išgalvoti knygą ir jos viršelį.

pasidairykit gal reikės kokios programos. Nemokamai ir legaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 sausio 2013 - 20:56
Zalanskaite fokusas neaiskus, siulyciau kitokius objektus pasirinkti, kad nebutu blizgus geriau.

Yvetteas uz , jungiuos prie projektelio.
Atsakyti
Idomu butu pamatyt "Virs galvos" bigsmile.gif idomu pakelti galva, gal ka grazaus pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 17, 22:00)
Idomu butu pamatyt "Virs galvos" bigsmile.gif idomu pakelti galva, gal ka grazaus pamatysim smile.gif

tai ir darom

Šeštadienio konkursas.

"virš mano galvos"
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 17, 21:56)
Zalanskaite fokusas neaiskus, siulyciau kitokius objektus pasirinkti, kad nebutu blizgus geriau.

Yvetteas uz , jungiuos prie projektelio.

oki, bandysiu smile.gif
Atsakyti