QUOTE(Kikker @ 2013 08 21, 13:01)
Kiek turiu info visgi dabar Snaigei nevadovauja lietuviai pereme i rusų rankas ir iš daugelių girdžių kad labai pagerėjo kokybė,dizainas.Vakar kalbėjausi su šaldytuvu meistru kuris taiso tai žinokite labai nustebau kad visgi nesiūle ,kategoriškai atkalbinėjo nuo Liebherr šaldytuvų ,buvau labai nustebusi bet patikejau jo žodžiais ir padariau išvada kad ne viskas auksas, kas auksu žiba,todėl darau išvada kad reikia pirkti šaldytuvus nebrangius kad po 5-7 naudojimosi metų negaila butų išmesti ir įsigyti naują.
Labai ''ekologiškas ir socialiai atsakingas'' patarimas Žinoma, prekiaujančiam naudinga kai apyvarta greita, bet gal vistik, bent aš, šiuo patarimu nesivadovausiu.
Juolab kad šaldytuvo esmė- ne dizainas (visad galima rinktis įmontuojamą,jei dizainas labai svarbu) , o kaip ir kiek išsilaiko produktai švieži ( šioje vietoje turbūt retas pigus perspjaus daugelį brangesnių) ir kiek rūpesčių jis sukelia pirkusiąjam. Man norėtųsi kuo rečiau galvot apie šaldytuvą, jo remontą ar keitimą jį jau nusipirkus.