Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 8

QUOTE(speedy @ 2013 08 14, 15:34)
"Baldų išsivedimo linija" - čia kai šaldytuvo durelių viršus savo aukščiu sutampa su likusiais baldai eilėje. Taip gražiau atrodo visuma ir gana dažnai į tai atsižvelgiama.

Oi, išsigandau, kad kas daugiau - aš ne prieš kokybiškų daiktų chaosą smile.gif
Na, o jeigu paterėte labiausiai dėl KIN85AF30 (oi ar KIN85AF30?), tai jį ir pirksiu, tuomet, ačiū Jums labai.
Atsakyti
QUOTE(jolitavaicke @ 2013 08 14, 15:24)
Dovanokit už "tamsą", bet nelabai suprantu kas tai yra "baldų išsivedimo linija"?
Pas mus baldai virtuvėje pagaminti yra jau keletą metų, tik šaldytuvą tuomet keisti buvo dar ankstoka (jis buvo laisvai pastatomas), dabar keisime šaldytuvą į montuojamą, tai tie patys meistrai atvažiuos sumontuoti jo prie tų pačių baldų..
Speedy, nežinau kas man svarbiau Nofrost ar Nulinė? Nulinė tik Liebherr, kaip suprantu, bet ten nėra nofrost, o kituose, nulinė tik teoriškai?

Papildyta:
Ačiū Jums!

Kaip bebutu Jovita tik jūs galite nuspresti ar naudositės''BioFresh''zona nes Liebherr turi dvi zonas tai DrySafe zona -sausa zona žuviai,mėsai,pieno produktams ir HydroSafe zona 0 C stalčiukas kurioje reguliuojasi oro drėgmė vaisiams ir daržovėms.
Visi kiti turi vadinamose pažentos temperatūros zonas.
Atsakyti
QUOTE(jolitavaicke @ 2013 08 14, 17:41)
Oi, išsigandau, kad kas daugiau - aš ne prieš kokybiškų daiktų chaosą smile.gif
Na, o jeigu paterėte labiausiai dėl KIN85AF30 (oi ar KIN85AF30?), tai jį ir pirksiu, tuomet, ačiū Jums labai.

Tada lieka apsispręsti dėl šaldiklio ir šaldytuvo skyrių dydžio ir planuojamų išlaidų.
Bosch KIN85AF30 - mažas šaldytuvas - didelis šaldiklis.
Bosch KIN86AF30 - standartinės komponuotės.
Siemens KI86NAD30 - standartinės komponuotės, durelės su pritraukėjais (nesitranko).
Visi funkcionaliai vienodi. Visi gaminti toje pačioje gamykloje Vokietijoje.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 14, 15:41)
Kaip bebutu Jovita tik jūs galite nuspresti ar naudositės''BioFresh''zona nes Liebherr turi dvi zonas tai DrySafe zona -sausa zona žuviai,mėsai,pieno produktams ir HydroSafe zona 0 C stalčiukas kurioje reguliuojasi oro drėgmė vaisiams ir daržovėms.
Visi kiti turi vadinamose pažentos temperatūros zonas.

O Kikker, kad sunku kartais suvokti ko žmogui reikia smile.gif
Aš iki kreipimosi į šį portalą patarimo, galvojau tik apie liebherr, bet nebuvau prieš ir anuos du, o paskaičius VISĄ temą ir pasitikėdama Jūsų nuomonėmis - aš apsisprendžiau. Dėkoju darkart smile.gif

QUOTE(speedy @ 2013 08 14, 15:51)
Tada lieka apsispręsti dėl šaldiklio ir šaldytuvo skyrių dydžio ir planuojamų išlaidų.
Bosch KIN85AF30 - mažas šaldytuvas - didelis šaldiklis.
Bosch KIN86AF30 - standartinės komponuotės.
Siemens KI86NAD30 - standartinės komponuotės, durelės su pritraukėjais (nesitranko).
Visi funkcionaliai vienodi. Visi gaminti toje pačioje gamykloje Vokietijoje.

Kaip paprastai ir aiškiai. Dėkui, Speedy, Jums.
Pirksiu dabar iš šių trijų tą, kurio nereiks laukti savaičių savaites.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitavaicke @ 2013 08 14, 16:56)
O Kikker, kad sunku kartais suvokti ko žmogui reikia smile.gif
Aš iki kreipimosi į šį portalą patarimo, galvojau tik apie liebherr, bet nebuvau prieš ir anuos du, o paskaičius VISĄ temą ir pasitikėdama Jūsų nuomonėmis - aš apsisprendžiau. Dėkoju darkart smile.gif

Na viskas priklauso nuo gyvenimo būdo nes norai pas mus dideli aš pvz stoviu prie savo SIEMENS šaldytuvo jis man toks dabar mažas nes man truksta vietos tiek šaldytuve tiek šaldiklyje.O va stoviu parduotuveje prie šaldytuvO FIM-6725 ir galvoju kaip gerai būtų turėti tokį didenį,talpesni nei kiti.
Atsakyti
Šaldytuvai ar šaldikliai su No Frost  sistema turi ir nemažai minusų juose maisto produktai kur kas greičiau netenka drėgmės dingus elektrai – trumpiau išlaiko šaltį. Bet didelis pliusas  šaldiklyje maisto pakuotės nesukimba, nesusidaro ledas, nesidaugina bakterijos.No Frost savotiškai moko vartotojus ir šaldytuve laikytis tvarkos  sudėlioti produktus į specialius indelius kurie saugo produktus nuo išsausėjimo. Ir nors šaldytuvų turinčių  No Frost  sistemą turinčių šaldytuvų techninė charakteristika teigia kad jie suvartoja daugiau elektros energijos visgi energijos yra taupoma tuomet, kai darinėjant šaldytuvo dureles, jo viduje  No Frost greičiau padeda atkurti buvusią temperatūrą. Dar vienas funkcijos privalumas – produktai šaldytuve išsilaiko ilgiau jeigu yra sudėti i specialius indelius, nepasidengia šerkšnu.
Na Indesit viryklės gaminamos Lenkijoje ir jų kokybė nėra tikrai prasta,man(bet tai tik mano nuomone ) labai nepatinka kad prie orkaitės valdymo esantys maži migtukai užsiteršia ir labai nepatogu valyti.
Gal dar pažiūrėkite ši modeliuką Viryklė GORENJE K 65103 AX

Produktai niekada nebus pas mus dedami i atskirus indelius, ir saldytuvas daznokai darinejamas, nes gyvenam 7.Nuline zona taip pat neaktualu. Tai ar no frost mums reikalinga abejoju, saldiklis darinejamas nemazai, tad ir kad leduku greit aplink stalcius neatsirastu...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 14, 16:31)
Na viskas priklauso nuo gyvenimo būdo nes norai pas mus dideli aš pvz stoviu prie savo SIEMENS   šaldytuvo jis man toks dabar mažas nes man truksta vietos tiek šaldytuve tiek šaldiklyje.O va stoviu parduotuveje prie šaldytuvO FIM-6725 ir galvoju kaip gerai būtų turėti tokį didenį,talpesni nei kiti.

Bet jie ir kokybės atžvilgiu vienodi? Tik talpa iš esmės skiriasi?
O aš nelabai išmanau apie šaldytuvus, todėl ir reikalavimų nelabai turiu, tik jau senasis nebeužsikurs vieną dieną, tai laikas dabar pasikeist, manau. Ir kažkodėl taip sutapo, kad vienintelio Liebherr nereiktų laukti keletos savaičių, bet Speedy minėjo dėl jo durelių tirtinimosi kitaip "Door slider" bėgeliai ir dar jame nėra nofrost.. Tai dabar stop sad.gif

Produktai niekada nebus pas mus dedami i atskirus indelius, ir saldytuvas daznokai darinejamas, nes gyvenam 7.Nuline zona taip pat neaktualu. Tai ar no frost mums reikalinga abejoju, saldiklis darinejamas nemazai, tad ir kad leduku greit aplink stalcius neatsirastu...

Tai man tuomet kaip ir tiktų Liebherr šaldytuvas, tik koks tai jų montavimas sakoma kitoks, bet gal sugebės meistrai.. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Jolita, kokybė labai jau delikatus klausimas,kiek esu bendravusi tai labai daug taiso šaldytuvu ir Electrolux ir Beko ir pasitaiko Bosch.
Na nereikia ir Fagor laukti jie šiai dienai yra Lietuvoje:) Bosch šaldytuvus veža iš lenkijos sandelų manau kad užtruks apie 7 dienas
Papildyta:
Turiu kaimyne kuri kažkada pirko LG šaldytuva su NoFrost sistema tai ji negali atsidžiaugti,aš jos klausiu Gene ar labai džiovina produktus o ji man sako baik juokauti jai suges pirksiu tik NoFrost sistema,nepamenu kada šaldytuva valiau,kaip bebutu manau kad ši sistema pasiteisina 4u.gif o kažkam ne
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 08 14, 17:05)
Jolita, kokybė labai jau delikatus klausimas,kiek esu bendravusi tai labai daug taiso šaldytuvu ir Electrolux ir Beko ir pasitaiko Bosch.
Na nereikia ir Fagor laukti jie šiai dienai yra Lietuvoje:) Bosch šaldytuvus veža iš lenkijos sandelų manau kad užtruks apie 7 dienas

Bosch neriba.lt vadybininkė pasiūlė laukti 2-3 savaites.
Fagor nežinau, o Liebherr turi jie sandėlyje.
Kikker, jeigu dabar pirktumėt šaldytuvą, kokį? Tikiuos ne paslaptis smile.gif
Atsakyti

KIKKER,

Su no frost nereikia atsildinet nei saldytuvo nei saldiklio?
Atsakyti
Labai prašau išmanančių patarimo. ar labai blogai, kai šaldymo kamera viršuje?
Ar skiriasi pati šaldymo kokybė, ar čia tik patogumo reikalas? Kaip bebūtų kažkam keista, bet man patogiau, kai kamera yra viršuje, nes aš per dieną ten lankausi n kartų. Imu picą, šaldytas daržoves, grybus, ledukus gėrimams, žuvį, žalumynus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(reda 4 @ 2013 08 14, 19:48)
Su no frost nereikia atsildinet nei saldytuvo nei saldiklio?

Tokiu atveju Jums reikia kad šaldiklis būtų "no frost" o šaldytuvas paprastas.
Nereikės "dėti i atskirus indelius" šaldytuve, o šaldiklyje "leduku greit aplink stalcius neatsiras".
Papildyta:
QUOTE(jolitavaicke @ 2013 08 14, 19:10)
Bosch neriba.lt vadybininkė pasiūlė laukti 2-3 savaites.
Fagor nežinau, o Liebherr turi jie sandėlyje.
Kikker, jeigu dabar pirktumėt šaldytuvą, kokį? Tikiuos ne paslaptis smile.gif

Fagor ir Liebherr visi ima iš tos pačios krūvos: jei yra, tai bus daug kur biggrin.gif
Na o Bosch/Siemens gali būti "gyvai", gali ir nebūti. Čia kaip kur. Jei modelis "neįdomus" (KIN85AF30) tai galite ir nerasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 rugpjūčio 2013 - 19:49