Dalyvavau "Estee Lauder" kosmetikos pristatyme ir išbandžiau keletą produktų, apie kuriuos galiu atsiliepti.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 09 20, 11:49)
Gal jau yra išbandžiusių naująjį EL produktą?

Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator

Serumas fainas. Oda iškart tokia gyvesnė atrodo. "Ant viršaus" buvo teptas intensyviai drėkinantis kremas, kurio poveikį sustiprino
idealist'as. Patiko efektas. Atrodė atsigavusi oda

. Beje, konsultantė pasakojo, kad naujasis serumas sudėtyje neturi silikonų kaip senesnio leidimo žaliasis. Sakė, kad šviesina dėmeles po spuogų, pigmentines dėmes.
Paakių serumas su keraminiu antgaliu labai nustebino

. Gaivinantis smagus reikaliukas. Jį galima tepti prieš kremą ar makiažą, tiek ant makiažo dienos metu ar bet kada

. Maloniai vėsina odą. Tikrai įdomus pasirodė.
QUOTE(baltoji_feja @ 2011 10 05, 21:23)
Labas, as turiu Double wear light, bet kasdienai ji man per sunki, vakarui labai liux, gerai maskuoja, ilgai laikosi. Bet ji man jauciasi ant veido, todel dieniniam makiazui isigyjau kita pudryte.
Taip pat turiu travel size Double wear ilginanti blakstienu tusa - tikrai neblogas, blakstienos nesulimpa, tusas dienos begyje neistrupa.
Sutinku su nuomone dėl "Double Wear Light" pudros. Turėjau, bet man neprilipo ir šviesios spalvos man tamsoka, o kitoms odos į riebumą savininkėms, girdėjau, dar ir poras kimšo...

Išbandžiau "Double Wear Stay-in-Place" pudrą, bet irgi didelio įspūdžio nepaliko. Šiaip maskuoja tikrai neblogai, išssilaiko, matinė, bet gan sunkoka ir man ji labiau vakarinė.
"Double Wear" tušas neblogas. Pailgina, suteikia daugiau apimties, nenutrupa. Kažko blogo negalėčiau apie jį pasakyti. Sakė, kad ilgai išliekantis, atsparus drėgmei lauke (ne vandeniui atsparus), nenubėga, bet kartu ir lengvai šiltu vandeniu nusiplauna - iš tikrųjų buvo lengva nuvalyti.
Tos pačios serijos maskuolis irgi fainas. Išlieka, gražiai pasiskirsto, gerai maskuoja. Yra šviesus atspalvis.
QUOTE(Ulryka @ 2011 10 16, 13:25)
Gal kuri galite palyginti DW stay in pudra ir chanel mat lumiere? Kuri naturaliau atrodo ir islaiko matiskuma?

Man labiau "Estee Lauder" pudra patiko. Skaistesnis gyvesnis veidas nei "Chanel" patepus. Dėl matiškumo sunku tiksliai pasakyti, bet visgi "EL"pudra iš manęs gauna daugiau simpatijos balų.