Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 04, 15:42)
Savaitgali isigyjau Daywear kremuka ir Doublewear stay in pudra.Dovanu gavau paakiam ir visam veidui seruma.Kremas kremu,kvepia skaniai,rezultatai matosi po keliu dienu,tik nezinia cia labiau nuo serumo ar kremo....O pudra tikrai labai labai  wub.gif  Anksciau Dior nude favorite buvo,bet sita tikrai geresne.Ir laikosi labai gerai ir jokie riebaliukai neprasimusa.
Dar turejau ju tusa Sumptous Volume berods,is pat pradziu galvojau nesamone,pirma savaite tikrai prastai daze,o veliau atsidziaugt negalejau...  smile.gif Kazkaip pradejo patikt man sita firma,reikes vel ka pabandyt  ax.gif

O kokiai odai skirta pudra ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 10 04, 17:57)

Mišriai/riebiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 10 04, 15:57)

Jau matau atsake smile.gif Bet tikrai liuks pudra,siaip oda mano lygi,bet nuo nestumo tai labai riebi ir negrazi pasidare,bet va su sita pudra vel grazute,lygi ir spindinti bigsmile.gif

Ai,dar dovanu gavau veidui prausikli,va tas nepatiko-kvapas geras,bet nuprausus toks kaip vaskas lieka,na man kazkaip nelabai schmoll.gif
Atsakyti
O apie kuria konkreciai Doublewear stay in pudryte kalbat? Presuota, stikliniam buteliuke ar tuteleje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2011 10 05, 07:08)
O apie kuria konkreciai Doublewear stay in pudryte kalbat? Presuota, stikliniam buteliuke ar tuteleje?  4u.gif

Buteliuke.Kitokiu kazkaip ir nemaciau,nors tiesa pasakius nelabai ir domejausi.Parekomendavo,pabandziau vietoj ir pasiemiau.O namie uztepus labai labai nustebau.Is geros puses,zinoma smile.gif
Atsakyti
Labas, as turiu Double wear light, bet kasdienai ji man per sunki, vakarui labai liux, gerai maskuoja, ilgai laikosi. Bet ji man jauciasi ant veido, todel dieniniam makiazui isigyjau kita pudryte. smile.gif
Taip pat turiu travel size Double wear ilginanti blakstienu tusa - tikrai neblogas, blakstienos nesulimpa, tusas dienos begyje neistrupa.
Atsakyti
atnesu atsiliepimus apie estee lauder DW light pudryte tuteleje.pirkau savaitgali,tecia diena kaip naudoju. be galo patiko wub.gif odyte-pasaka, tokia lygi,svytinti,bet ne riebi 4u.gif man patiko,kad puikiai maskuoja,taciau man nesijaucia jokio sunkumo,kaip buvo mineta poste auksciau, man ji kaip tik tokia lengvute wub.gif ir poru nekemsa.mano oda misri/riebi,vietomis sausa,zodziu,belekokia biggrin.gif bet si pudra nerealiai graziai sutvarko visa vaizda.nesimato kad kazkas tepta ir labai ilgai laikosi! rekomenduoju smile.gif beje,savo super sviesiai odai ir tobula spalva atradau 4u.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Lancome tokio tipo pudrą - kremą. Reikės išbandyti ir EL, kai pabaigsiu. smile.gif
Atsakyti
Tai kuri geresne :

Si : http://www.esteelaud...CT_ID=PROD89444

Ar si : http://www.esteelaud...UCT_ID=PROD1063

g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 10 05, 22:44)

Kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2011 10 06, 13:19)
Kiek kainavo? smile.gif

138lt smile.gif o del to,kuri geresne- ar paprasta double wear ar ta light- tai manau priklauso nuo to,ko jusu odai reikia g.gif dw light yra lengvesne, o ta kita manau daugiau maskuoja smile.gif geriausia gal butu nueiti i parduotuve ir pasibandyti 4u.gif
Atsakyti
vakar stovėjau, stovėjau prie double wear light, bet pagailėjau pinigų, o paskaičius atsiliepimus gailėtis pradėjau, kad nepirkau.. bet dar pasiklausiu - gerai dw light laiko matiškumą?
Atsakyti