Įkraunama...
Įkraunama...

Estee Lauder

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 07 31, 06:56)
ar estee lauder duoble wear ir ar double wear light pudros skirtos misriai odai?? 4u.gif

skirtos visiems mazdaug odos tipams.
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2011 07 31, 07:01)
Gal yra bandžiusių Estee Lauder Soft clean Silky Hydrating Lotion sausai odai? Domintų atsiliepimai apie šį toniką  4u.gif

user posted image

gerai hidruoja sausa oda labai malonus kvapas, nuvalo likusius nesvarumus ant odos. Sausai labai sausai odai tikra atgaiva. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 07 31, 16:01)
Gal yra bandžiusių Estee Lauder Soft clean Silky Hydrating Lotion sausai odai? Domintų atsiliepimai apie šį toniką  4u.gif

As turejau dosnu miniuka, kurio man uzteko nuomonei susidaryt, kad patinka si priemone wub.gif oda mano sausa. Labai tiko ir patiko wub.gif
Atsakyti
Įsigyjau Estee Lauder Verite Light Lotion Cleanser
user posted image

Labai patiko, nes itin švelnus, gerai valo makiažą ir jo likučius, švelnina odą, kartočiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 08 01, 12:02)
Įsigyjau Estee Lauder Verite Light Lotion Cleanser
user posted image

Labai patiko, nes itin švelnus, gerai valo makiažą ir jo likučius, švelnina odą, kartočiau... 4u.gif

Nepalieka lipnumo-riebumo jausmo ? Beje, is kur pirkote ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 01 rugpjūčio 2011 - 12:17
Na mano oda po nestuke.gif laaabai išsausėjus, tai jis riebesniai odai ir netiktų, gal ir riebintų kažkiek, skirtas jis jautriai, man riebumo nepalieka, bent kol kas neastebėjau to, tik švelnutė oda... Pirkau USA 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif Ką galit pasakyti apie šį kremuką - Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 ?Turiu mėginuką ir man jis pasirodė labai fainas.Šiaip jis baltos spalvos,o kai patepi ant veido atsiranda spalva,tokia lygi,graži,švytinti oda tampa .Iš pradžių nesupratau bajerio kodėl juo pasitepus pagražėju,nes jis ne rudas hihihi.gif mastau.gif .Turbūt reiks užsisakyti g.gif Kur pigiau,greičiau-gal kuri pirkot?
user posted image
http://www.esteelaud...Wear/index.tmpl

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 08 15, 16:29)
Sveikutės  4u.gif Ką galit pasakyti apie šį kremuką  -  Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 ?Turiu mėginuką ir man jis pasirodė labai fainas.Šiaip jis baltos spalvos,o kai patepi ant veido atsiranda spalva,tokia lygi,graži,švytinti oda tampa .Iš pradžių nesupratau bajerio kodėl juo pasitepus pagražėju,nes jis ne rudas  hihihi.gif  mastau.gif .Turbūt reiks užsisakyti  g.gif Kur pigiau,greičiau-gal kuri pirkot?
user posted image

Kiek teko skaityti atsiliepimu, tai senesnio leidimo Estee Lauder DayWear Sheer Plus buvo geresnis, nei dabartinis. Nes daug kas minejo, jog suteikia morkini atspalvi unsure.gif
Atsakyti
Moterytės rekomenduokite kokį EL kremuką, 20+, kuris padėtų išsaugoti odos jaunystę... Normaliai, į sausumą linkusiai odai
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 15, 22:47)
Kiek teko skaityti atsiliepimu, tai senesnio leidimo Estee Lauder DayWear Sheer Plus buvo geresnis, nei dabartinis. Nes daug kas minejo, jog suteikia morkini atspalvi  unsure.gif

As turiu ji, mano odai tikrai nesuteikia oranzinio atspalvio.. buvau bandzius ir senaji, tai gal ciut sviesesnis buvo, bet tik tiek..
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2011 08 15, 17:29)
Sveikutės  4u.gif Ką galit pasakyti apie šį kremuką  -  Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 ?Turiu mėginuką ir man jis pasirodė labai fainas.Šiaip jis baltos spalvos,o kai patepi ant veido atsiranda spalva,tokia lygi,graži,švytinti oda tampa .Iš pradžių nesupratau bajerio kodėl juo pasitepus pagražėju,nes jis ne rudas  hihihi.gif  mastau.gif .Turbūt reiks užsisakyti  g.gif

Taip, jis panasiai kaip avon kremukas su spalva.. cia ir skaitos, drekinantis kremas su spalva smile.gif tos rudos daleles ir priduoda spalva, tik svarbu gerai issitrint.. ziemai man jis jauciu bus ciut per tamsus.. unsure.gif man tai labai jis patinka.. o kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 08 15, 17:29)
Sveikutės  4u.gif Ką galit pasakyti apie šį kremuką  -  Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 ?Turiu mėginuką ir man jis pasirodė labai fainas.Šiaip jis baltos spalvos,o kai patepi ant veido atsiranda spalva,tokia lygi,graži,švytinti oda tampa .Iš pradžių nesupratau bajerio kodėl juo pasitepus pagražėju,nes jis ne rudas  hihihi.gif  mastau.gif .Turbūt reiks užsisakyti  g.gif Kur pigiau,greičiau-gal kuri pirkot?
user posted image

Niu va, isbandziau ir as si kremuka siandien pirma karta, tai pasidalinsiu ispudziais 4u.gif Kadangi mano oda misri, tai daugelis pudru man netiko, ne isryskindavo poras. Todel ir nusprendziau isbandyti tonini krema. Sarmoj zvalgiausi i Dior, bet konsultante pasiule Estee Lauder - ji sake, kad sis variantas geriausias is visu gamintoju toniniu kremu smile.gif Dabar drasiai galiu sakyti, kad is tiesu sis kremukas nuostabus. Puikus drekinimo jausmas, tolygi odos spalva, o svarbiausia atrodo taip naturaliai, kad beveik nematyti, kad kazkas tepta ant veiduko 4u.gif Puikiai prisitaiko prie odos spalvos. Tikrai nera tamsus, ne trupucio - manau, net sviesiausiai odai tikrai tinkamas, o juo labiau nera jokio oranzinio atspalvio schmoll.gif O jau kvapas, mmm wub.gif
Kremuka pirkau JAV, bet jei lyginant kainas LT, tai kiek maciau, pigiausiai galima ji isigyti Kristianoj - apie 149Lt (Sarmoj - 230Lt...) mirksiukas.gif
Veliau galesiu parasyti kaip kremukas issilaike per diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2011 08 25, 15:54)

nelsabai sutikciau, kad tiktu sviesiausiai odai.. nebent labai labai gerai istrynt ir daug nedet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2011 08 25, 15:54)
...kiek maciau, pigiausiai galima ji isigyti Kristianoj - apie 149Lt (Sarmoj - 230Lt...) mirksiukas.gif

Negi tikrai toks kainu skirtumas? g.gif Gal skirtingi dydziai buvo ar skirtingi produktai (tik labai artimai atrodo pakuotes ir pan)... Nu nesitiki, kad 2 LT parduotuves taip skirtingai kainas detu, nes tada Sarmoj niekas ir nepirktu....
Atsakyti