Įkraunama...
Įkraunama...

Dyzelinis ar benzininis/dujinis

Važinėju automobiliu, kuriame yra dujinė įranga,bet gal geriau dyzelinis automobilis.Gal dujos ir pigiau,bet dyzelis saugiau? g.gif
Atsakyti
jei dujine iranga gera ir gerai sumontuota, tai tada pakankamai saugu, taciau vaziuojant su dujomis yra kitu minusu. Viskas priklauso nuo masinos amziaus. As pats jau 10 metu vazineju isskirtinai su dyzelinemis masinomis ir esu patenkintas.
Daug priklauso nuo to kiek km per metus prasukat, reik skaiciuot viska sudejus biggrin.gif
Atsakyti
Ar paprasta dujų yranga išties blogai?
Atsakyti
na nemacius sunku pasakyti, tai priklauso kas montavo, kokia iranga ir kiek sena masina. Pasekmes nuo smirdejimo ir masinos neuzsivedimu ir t.t. iki variklio suedimo.... blink.gif
Atsakyti
kox skirtumas kas montavo svarbu teisingai istate ir viska sandariai padare.jokio skirtumo ar tavo dujos paprastos ar ne
jei nori vaziuot su masina ir barsket,jaustis kaip traktoriuj tai pirk dyzeli
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 19, 00:24)
kox skirtumas kas montavo svarbu teisingai istate ir viska sandariai padare.jokio skirtumo ar tavo dujos paprastos ar ne
jei nori vaziuot su masina ir barsket,jaustis kaip traktoriuj tai pirk dyzeli

drinks_cheers.gif .Na su dujom važinėti neteko ax.gif , bet su dyzeliu doh.gif , visas smagumas prasideda, kai šaltais žiemos rytais reikia priversti mašiną pajudėtu iš vietos...
Atsakyti
mano žmonos mašina varoma dujomis. Yranga įdėta gera, bet vistiek ji nejaučia pasitikėjimo mašina.Jai atrodo,kad važiuoja su uždelsto veikimo bomba.Buvo toks atvejis, kad detonavo dujos ir žmona labai išsigando.Bet kadangi pasirinkimo nėra,tad tenka tenkintis tuo ką turi. rolleyes.gif
Atsakyti
avieciuks
as uzvesciau savo masiniuka tu neatspetum koks ten varikliuks dirba! mirksiukas.gif
dyzeliai seni dirbo garsiai, bet jei masina nauja ar apynauje, tai nei del garso nei del salto oro problemu nera.
Atsakyti
Šiemet per didžiuosius šalčius, kai pusė miestelio tampėsi mašinas, aš savo su dujų įranga puikiausiai užkūriau. Teko verstis su mašina(dujinė įranga), niekas nesprogo ir neužsidegė. 2l mašina 100 km sunaudoja apie 11l dujų po 1,40(šiandien pyliausi) arba po 1.58 (kai nėra pigiau). Tiek kainuoja važiavimas biggrin.gif .
Atsakyti
Turim ir dyzelį ir dujom varomą,tai man jos skiriasi kaip dangus ir žemė.Aišku,kad daug malonesnė yra dujom varoma.Manau,kad jeigu nereiktų pinigų taupyti,aš rinkčiausi tik benzininę.(renault su dujom,o golfas -dyzelis,aišku,kad ne turbo)
Atsakyti
golfas - traktorius, aisku senasis, naujas dirba kaip benzininis, neatskirsi.
Manau kad kiekvienas renkasi pats, as uz dyzelius thumbup.gif
Atsakyti
na apie kokius 2000 metus jau neprasti dyzeliai bet pedsaka palieka is kart kai uzgrezi o tai atrodo slyksciai
girdisi ir nauji dyzeliukai aisku ne taip kaip senesni iki 2000m mazdaug
o kadangi ikast neina naujos masinos tai geriau pasiliekam prie bezdalu nei prie purtymosi
Atsakyti