Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kur skaniausia Vilniuje?

QUOTE(Bardana @ 2013 11 23, 04:39)
hm po to, kai jis ivertino Soya 4 zasim, as jo skoniu nebepasitikiu.. schmoll.gif

Oi, prisiminiau, kad teko valgyti "SOYA" Vienuolio g. - tikrai nesinori grįžti.
Atsakyti
QUOTE(viktosa @ 2014 02 27, 12:58)
Osaka, kai tik atsidarė buvo  thumbup.gif  dabar man nelabai ten..

Užsidarė... (vilniaus g., nežinau ar kur kitur dar jie buvo)

QUOTE(aisvyde @ 2014 03 16, 00:34)
Kiek kartų bandžiau prasibrauti į Visa Picą, tiek kartų nesėkmingai, ten tokios neblogos eilės ir picos sakė, reiktų laukti bent valandą.

Praeitą penktadienį užėjau apie 18 val. žmonių pilna, išsinešimui norinčių daug, bet visus aptarnauja ir labai greitai! Kaip šefas juokauja: "nespėsit net iki maximos nueiti, pica atšals kol sugrįšit" biggrin.gif Picas ruošia du berniukai ir sukasi jie greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yasmin: 20 kovo 2014 - 14:50
QUOTE(samuke17 @ 2014 03 16, 13:14)
Sushiai (...)  baisesni gal tik Flamingo sushiai (žveryne, kur pastoviai Betoj skelbia akcijas- geriau nesusigundyti).

PRITARIU milijonu procentu
gerai, kad avokadas buvo visiskai baisus - tai grazino pinigus, bet siaip labai spardesi
nesiulau Framingo
Atsakyti
Šiandien buvau Sushi express Konstitucijos pr. ir visiems patariu - nekelkite ten kojos! Susiai baisus - lasisos miniatiurinis gabalelis, nepagailėta philadelphia sūrio, kurio skonis priminė grietinę ir storiausias sluoksnis ryžių. Įpusėjus valgyt jau pradėjo pykint ant tiek šlykštus valgis buvo blink.gif Taip tų 15 Lt pagailo, kad šakės verysad.gif O personalo bjaurumas... g.gif pasitinka klientą su tokiu veidu tarsi į skolą ateini pavalgyt schmoll.gif
Atsakyti
merginos, kur skanų fondiu galima pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2014 03 20, 15:49)
Užsidarė... (vilniaus g., nežinau ar kur kitur dar jie buvo)
Praeitą penktadienį užėjau apie 18 val. žmonių pilna, išsinešimui norinčių daug, bet visus aptarnauja ir labai greitai! Kaip šefas juokauja: "nespėsit net iki maximos nueiti, pica atšals kol sugrįšit"  biggrin.gif Picas ruošia du berniukai ir sukasi jie greitai.
Gal Visa picoj kažkas pasikeitė, nes tikrai nebeteko labai ilgai laukti, o pica tikrai skani, jaučiasi kokybiški arba bent jau kokybiškesni ingredientai nei kitur, o ir padas skanus.
Atsakyti
skaniausi sushiai savanoriu pr. Sushi city. Na tikrai geri, dideli, skanus, negaili nei kreveciu, nei avokado ar lasisos. Neteko dar nusivilti.

O dar noriu labai pagirti ZOE (zodziu zoja)0 trinta cesnaku sriuba yra kazkas nerealaus!!! kai pirma karta uzsisakinejau, tikejausi, kad tikrai cesnakiukais sriuba kvepes, bet ne- labai svelni, subtilaus skonio sriuba. wub.gif
Atsakyti
Paskelbta geriausių restoranų 95-tukas, pagal internetinius vertinimus

http://www.ivilnius....us/69643d383831
Atsakyti
QUOTE(sraigyte89 @ 2014 03 28, 02:12)
Paskelbta geriausių restoranų 95-tukas, pagal internetinius vertinimus

http://www.ivilnius....us/69643d383831

Oho, kokie neišnaudoti plotai. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 04 23, 10:46)
Man laabai patiko maistas vegetariškame restorane "Radharanė" Gedimino pr. thumbup.gif . Valgiau troškinį su panyru, baklažanais, brokoliais, šparaginėmis pupelėmis ir kt. daržovėmis -  didis.gif. Napoleono pyragas irgi nerealaus skonio. Puikaus skonio medaus krūmo arbata. Gal skaniausias maistas, kokį aš esu valgiusi Vilniaus restoranuose. Savaitgalį aptarnavimas kiek lėtokas, bet viską atpirko skanus maistas ir rami aplinka...

Radharane taip pat yra vienas mano megstamiausiu vietu pavalgyti Vilniuje. Nors nesu vegetare, pamilau sios vietos maista del jo lengvumo. Skanu, sotu, lengva, aplinka jauki, kainos labai prieinamos
Atsakyti
Labai skanu graikų restorane Pylimo g. Mes per progas stengiamės ten apsilankyti essen.gif Bet brangoka verysad.gif
Atsakyti
Naujausia nereali atrasta vieta - Mano Guru. 60+ salotų rūšių! Žabtai atvipo pamačius. Užsisakiau karštas meksikietiškas ir nesuvalgiau - tooookia porcija dydžio. Mėgstu tokias vietas, kur maistas yra ne dvi alyvuogės lėkstėje smile.gif
Atsakyti