QUOTE(Victorious @ 2014 02 26, 12:22)
Truputį vėluoja atsakymas
, bet "ALOHA" man įspūdžio nepaliko.
O man "Vapiano" ... Atrodo kažkuriam laikui madinga vieta, ir tiek. Maistas irgi nepasirodė labai ypatingas.
Teko vėl apsilankyti tame "Sushi Express" - šįkart sušiai patiko labiau, bet nuomonė dėl muzikos ir aptarnavimo liko panaši. Manau, geriausia iš ten imti išsinešimui.
O man anksčiau labi, labai patiko
aloha, dabar senai nebuvau ir patiekalų pasirinkimas, ir maisto paruošimas, ir aptarnavimas viskas patiko
o sushi skaniausi
http://www.sushicity.lt/
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 02 26, 13:57)
`Visa pica`- velgi Uzkalnio isgirta picerija. Picos tikrai skanios, padas plonutis, minkstas bet kartu ir traskus. Vienintelis minusas- nenurinktos lekstes, nevalyti stalai, ir siaip aplinka kurta is labai minimaliu lesu, padrikai ir be cinkelio. Vien del aplinkos ten grizti nenoreciau
Kodėl be cinkelio
ar neužkabina tai, kad antakalnio rajone, kur maitinimo įstaigų beveik nėra, įsikūrė TIKRŲ (krosnyje keptų) picų picerija
Šeimos picerija, šefas su visais bendrauja kaip su vietiniais (primena Italijos mažą miestelį), bet jei nenori bendrauti, tai ir nelenda į akis.
Nenurinkti ir nesutvarkyti stalai tikrai didelis minusas, bet man gyvenančiai šale, ši vieta išsigelbėjimas kai norisi greitai pavalgyti, beje pas juos visada yra gardžios sriubos ir skanios kavos!
P.S. O Užkalnis man nerodiklis, dėl jo požiūrio į maitinimo įstaigas galėčiau ginčytis iki nukritimo