Jei norisi kazko is miltu (picu, makaronu)- vienareiksmiskai rekomenduociau Vapiano Man pliusas, kad prie akiu gamina, o ten dirbantys berniukai (dazniausiai) visada taria zodi, kas su kuo labiau dera, kas skaniau ir net apie makaronu formas pasakoja nesustodami
Ir kas be ko- labai skanu
Dar kazkas nuostabaus yra Zoe's, Odminu g. Ypac svogunu sriuba (nors ir toli iki tikros prancuziskos) ir avienos kepsnys. Aptanavimas kelis kartus nuvyle, bet labai neimam i galvas
Jei salotu- "Mano guru" Isvis- dievinu ta vieta, kazkokia gera ir silta aura tvyro ore ir nuo padaveju
Ir Marso buurgeriai, mm
QUOTE(Amalija2 @ 2013 12 22, 14:52)
Gal kas lankėsi Japonų restoranėlyje Vilniaus Akropolyje prie ledo arenos? Kiek teko pro ten praeiti tai visada žmonių yra, manau tai geras ženklas Kaip ten su kainomsi ir maisto kokybe?
Mūsų šeimynai labai patinka
Algirdo g. ''Borč'' pav rašosi rusiškai labai labai skanu ir aptarnavimas
Gal butu nuomoniu apie Naujieji rytai (p.c. Mada)?
Gal kas jau išbandėte Kukumuku Vokiečių gatvėje? www.facebook.com/KukuMuku
QUOTE(gaily @ 2014 01 28, 18:57)
Gal butu nuomoniu apie Naujieji rytai (p.c. Mada)?
Na ka, apsilankiau, aplinka nieko, zmoniu nedaug, aptarnavimas normalus valgeme kazkoki vistienos patieka, tai skanu, tik nepatiko, kad ryziai akivaizdziai pastoveje padziuve
Faina vieta pasisėdėjimui - Soul & Pepper, Gedimino 9 PC.
Skandinaviškas, minimalistiškas ir biškį rough interjeras, geras maistas. Labai geras.
Nelabai patogu su vaikais ir aptarnavimas kartais nuvilia.
Penktadieniais ir šeštadieniais vakare - gyvas džiazas.
Skandinaviškas, minimalistiškas ir biškį rough interjeras, geras maistas. Labai geras.
Nelabai patogu su vaikais ir aptarnavimas kartais nuvilia.
Penktadieniais ir šeštadieniais vakare - gyvas džiazas.
QUOTE(viktosa @ 2014 02 13, 21:37)
O kokios rekomendacijos sushiui? kaip tas Sushi stop, kur Uzkalnis irgi isgyre? Ar cia panasus kaip Soya variantas
Mums patinka "Osaka" Vilniaus g., Gan Bei Panoramoje. Reikia visur bandyti ir atrasti, nes vadovautis vien subjektyviu Užkalniu, kuris tik savo skrandžio ir skonio ekspertas, tikrai neverta.
QUOTE(Tobia @ 2014 02 04, 16:52)
taip pat domina,ar kas jau išbandėte ?
QUOTE(viktosa @ 2014 02 13, 22:37)
O kokios rekomendacijos sushiui? kaip tas Sushi stop, kur Uzkalnis irgi isgyre? Ar cia panasus kaip Soya variantas
aš jokia ekspertė ir negaliu lyginti ryžių lipnumo, lapelių plonumo - skaniai pavakarieniavom ir tiek tik vėlgi per jį žmonių masė
Patiko "MAO" azijietiško - kinų, japonų, korėjiečių maisto restorane "Oze". Buvo skanu.
"Devyni drakonai" yra ir PC "Oze".
QUOTE(aisvyde @ 2013 11 25, 13:57)
p. s. O Devyni drakonai, kurioj čia gatvėj?
"Devyni drakonai" yra ir PC "Oze".
QUOTE(Bardana @ 2013 11 23, 04:39)
hm po to, kai jis ivertino Soya 4 zasim, as jo skoniu nebepasitikiu..
taip pat sudirbo mano megstamiausius kiniecius, bet man Vilniuje jie skaniausi siai dienai -"Devyni drakonai"
taip pat sudirbo mano megstamiausius kiniecius, bet man Vilniuje jie skaniausi siai dienai -"Devyni drakonai"
QUOTE(Amalija2 @ 2013 12 22, 16:52)
Paskaičiusi jo atsiliepimus paie SOYA susigundžiau aš ten apsilankyti (buvau Vilniaus akropolyje) ir duodu prikakoti į kepurę, kad tai buvo reklaminsi įrašas Užkalnio bloge ir už tuos gerus atsiliepimus SOYA'i jam buvo primokėta, nes maistas ten apgailėtinas kainos neatitinka patiekalų kokybės. Mano bendradarbės ten taip pat buvo ir sakė, kad nieko gero, o sumokėjo gana nemažus pinigus. Taip, kad visiems patariu ten nesilankyti, nes tai eilinė Čili holdingo šėrykla
Na, tai įspūdis, kad Užkalnio atsiliepimai nelabai adekvatūs - kaip ir pati įsitikinau...