Kur Vilniuje skaniausi,bei neskominem kaimom,sushi?Gerai,kad i namus dar veztu
P.S. Turiu omeny,sushi,o ne mane
QUOTE(Nanita @ 2015 12 30, 00:39)
Ha ha ha . Man skaniausi "Miyako" . Ir "Rimi" būna skanių.
QUOTE(Victorious @ 2016 01 01, 17:43)
Ha ha ha . Man skaniausi "Miyako" . Ir "Rimi" būna skanių.
Aciu Bandysiu rytoj iki Rimi nueiti
Nedažnai išlendu į miestą, bet mėgstu Thierry kepyklą Užupy, jei norisi tiesiog klasikinių dalykų - kavos, salotų, makarons
QUOTE(uckuduke @ 2016 01 10, 00:45)
Nedažnai išlendu į miestą, bet mėgstu Thierry kepyklą Užupy, jei norisi tiesiog klasikinių dalykų - kavos, salotų, makarons
Kai atsiduriu Užupy, be šokoladinių-migdolinių bandelių iš Thierry namo negrįžtu
QUOTE(Nanita @ 2015 12 29, 22:39)
Sushi Stop man kol kas skaniausi, Kęstučio g. tik į namus neveža berods.
Rimi sušiai tai labai ne kokie
Vakar buvom azijietiškų - kinų, japonų, tailandiečių ir korėjiečių virtuvių degustacijoje "Soya" restorane "Forum Palace". Kažkada buvau nusivylusi sušiais Vienuolio g., bet šįkart maistas tikrai patiko . Labiausiai turbūt aštri korėjietiška sriuba ir kepti sušiai su lašiša bei ikrais.
Gal kitus valgėm.
QUOTE(Monmorensi @ 2016 01 10, 13:55)
Rimi sušiai tai labai ne kokie
Gal kitus valgėm.
QUOTE(Victorious @ 2016 01 23, 15:58)
Vakar buvom azijietiškų - kinų, japonų, tailandiečių ir korėjiečių virtuvių degustacijoje "Soya" restorane "Forum Palace". Kažkada buvau nusivylusi sušiais Vienuolio g., bet šįkart maistas tikrai patiko . Labiausiai turbūt aštri korėjietiška sriuba ir kepti sušiai su lašiša bei ikrais.
Gal kitus valgėm.
Gal kitus valgėm.
"soya" isvis nesusipratimas kazkoks... isties kokybe prastoka, pagaileti ingridientu, pvz. kalifornia susiu ryziai sviecia-pagaileta ikriuku. kitame vietoj avokado (vaikas nemegsta) papraseme pakeisti agurku-nesutiko.. nors kitur nera teke susidurti su tokiomis problemomis..
QUOTE(Kuoduotoji @ 2016 01 23, 18:44)
"soya" isvis nesusipratimas kazkoks... isties kokybe prastoka, pagaileti ingridientu, pvz. kalifornia susiu ryziai sviecia-pagaileta ikriuku. kitame vietoj avokado (vaikas nemegsta) papraseme pakeisti agurku-nesutiko.. nors kitur nera teke susidurti su tokiomis problemomis..
Mes šįkart valgėme visai kitokį maistą nei įprasti sušiai - buvo tikrai be priekaištų. Ir ikrų ant keptų sušių kalnelis . Aišku, tai buvo speciali degustacija .
Į tą pačią temą - "Express Sushi" būtent sušiais buvau nusivylusi (azijietiškos sriubos skanios), bet specialus Valentino dienos rinkinys tikrai patiko, ypač sušiai su avokadu, jūros šukutėmis, masago ikrais, karai padažu, tempūros traškučiais, sezamais.
Kai tik atsidarė Soya man visai patiko kurį laiką, deja dabar jau kelis kartus nusivyliau maisto kokybe ir nesilankau.
Sushius visa užsisakau iš SushiBox. Visada lieku patenkinta
Sushius visa užsisakau iš SushiBox. Visada lieku patenkinta