rytoj 01.17 PIRKSIU SD i lietuva, vilnius, zirmunai, galiu persiusti i kita miesta siuntima dalinsimes ant zmoniu skaiciaus, siuo metu man ji rodo su kodu 10.35euro. rasykite i murcikas@gmail.com, pinigai i prieki, bankas SEB
Gal ir ne i tema, bet gal kas pades, niekaip neleidzia man atidaryti TBS psl., nors naujienlaiskius ir gaunu i pasta, o kai bandau atidaryti psl, jis tik pasirodo ir dingsta, nelabai ka ismanau kompuose, kame galetu buti beda? Aciu atsakusiomis, galima ir i a.z
Gal ir ne i tema, bet gal kas pades, niekaip neleidzia man atidaryti TBS psl., nors naujienlaiskius ir gaunu i pasta, o kai bandau atidaryti psl, jis tik pasirodo ir dingsta, nelabai ka ismanau kompuose, kame galetu buti beda? Aciu atsakusiomis, galima ir i a.z
Ai su tuo TBS tikrai stebuklų laukas , man praeitą sav. 2 užsakymai kuo puikiausiai praėjo, o šiandien ryte iš to pačio accounto su ta pačia korta ir pasikabino... Vėl parašiau jiems, lauksiu kol atsakys...
Užsisakykite booking naudojantis pateikta nuoroda ir pasibaigus viešnagei atgausite 10 % sumos.