Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų- 164 tema

QUOTE(rulezas @ 2013 01 16, 12:40)
man atkeliavo per 8 dienas,panasiai taip ir anksciau buvo,dabar gal jau susitvarke,trukdziu nebuvo,prekes visas idejo  thumbup.gif man dydziai atitinka,bet pasitaiko truputi i mazesne puse,gavau viena megztuka s dydzio,bet atrodo kaip xs  doh.gif

Man irgi siek tiek mazinti atrodo ju rubeliai, bet baisiai dailus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 01 16, 10:29)
Ar perkate iš aliexpress.com? Ar jie registruotu siunčia?
Ir kaip suprasti vaikų dydžius 10, 8, 6, 3T, 4T. Šiuos su T tai suprantu, o anie? g.gif

D4ėl pirmos klausimo dalies, tai man atsiuntė registruotu. Bet pagal jų duotą tr. nr. kiek bandžiau sekti, tai neradau, kaip... Bet ai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 16, 11:59)
panagrinėkit kainas jų pslp wink.gif ten minimali kaina yra 30lt  4u.gif  todėl jūs ją ir matot smile.gif atsiimsit sandėlyje ir mokėsit pigiau  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anna86 @ 2013 01 16, 13:07)
D4ėl pirmos klausimo dalies, tai man atsiuntė registruotu. Bet pagal jų duotą tr. nr. kiek bandžiau sekti, tai neradau, kaip... Bet ai irnesakyk.gif

na taip, uzduotis ne is lengvuju biggrin.gif man visai neblogai rodo oficialus kinijos pasto trackingo puslapis smile.gif
sis: http://intmail.183.c...emstatus_en.jsp
cia irgi neblogai tikrina: http://www.17track.net

veliau matydavosi post.lt. tik siuo metu jie daro atnaujinimus, tai visai nerodo tarptaut. siuntu sekimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 01 16, 09:07)
o kaip dabar reikalai su mango, na tie kur siuncia is ispanijos, ir kainas raso prie prekiu Lt, ar tvarkingai ateina siuntiniai, kiek pamenu cia buvo problemu vasara, o kaip dabar? ir ar atitinka dydziai, kiek pirkau is vokieciu mango per tarpininke, tai viskas buvo liuks, o cia kaip  g.gif

per 4 dienas atlėkė smile.gif DHL atvežė smile.gif
Atsakyti
Tai nebus sitos chanelines rankines prie paltuku biggrin.gif specialiai i WL isimeciau tongue.gif
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649
Atsakyti

siuntimas turbut eurais? pigiau negalima ir tiketis biggrin.gif
mollif- is SD labiau eurais apsimoka pirkt blush2.gif
[/quote]

blush2.gif O kaip pasirinkti eurus jei ten svaraii
Atsakyti
smiltute11-virsuj desinej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 16 sausio 2013 - 12:40
Gal kas šveitimo akmeni renka, prisijungciau?
Atsakyti
Gal turit arba jūsų vyrai turi malkų drėgnomatį - drėgmės matuoklį ir žinot iš kur jį galima pigiau parsisiųst? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 16 sausio 2013 - 12:57
QUOTE(deltadu @ 2013 01 16, 10:29)
Ar perkate iš aliexpress.com? Ar jie registruotu siunčia?
Ir kaip suprasti vaikų dydžius 10, 8, 6, 3T, 4T. Šiuos su T tai suprantu, o anie? g.gif

Ali veikia tokiu pat principu kaip ir ebay bei amazon - tai daugelio pardavėjų aikštelė, tad nėra vienodų siuntimo sąlygų, vienodų dydžių ir t.t.
Atsakyti
Laba
Pirkau TBS per pirkanglijoje uz 56 sv. uzsakymas raso atmestas, pinigai rezervuoti. Ka daryti? Kiek reiks laukt atgal pinigu? Ar kaip buna? Is anksto aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 16 sausio 2013 - 13:11